Sağlık Kan aldım kolum ağrıyor sebebi nedir sizce arkadaşlar? aşkımsu79 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir gün önce kan tahili yaptım kolum gittikçe morarıyor ve şişiyor çarpınca dokununca acıyor nedenini bilmediğim takdirde sizce ne yapabilirim sebebi nedir daha önceden böyle olmamıştı hiç? Kan aldım kolum ağrıyor sebebi nedir sizce arkadaşlar? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gri1996 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl Koluna kan alındıktan sonra iyice bastırdın mı? Eğer bastırmadıysa böyle olması normal. Ağrıya bilir. 0 4 Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Bastırdım aslında ama gri1996 +1 yıl Ağrı geçer ama morarmanın geçmesi 1-2 hafta falan sürer. Geçenlerde benimde başıma geldi bu olay. aşkımsu79 +1 yıl Evet ağrıyor cidden gri1996 +1 yıl Oluyor bazen geçmiş olsun.
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Damarların ince bana da her seferinde bu oluyor 0 5 Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Normal yani endişe etmem gerekmiyor Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl Endişe etmeye gerek yok Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Teşekürler Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl Rica ederim krem sür biraz Yorumla aşkımsu79 +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
ebru_çitlenbik Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. Zamanla gecer 1 0 Yorumla
Bay_boğa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Damar patlamış bi kaç güne geçer 0 10 Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Endişe edilecek bir şey yok yani Yorumla Bay_boğa +1 yıl Yok biraz kolonya ile ov Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Tamam teşekür ederim Yorumla Bay_boğa +1 yıl Geçmiş olsun alan kişi acemiymiş üzüldüm Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Evet bende öyle düşünüyorum Yorumla Bay_boğa +1 yıl Ben hiç patlatmadım damar alırken Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Sağlıkçı mısınız? Yorumla Bay_boğa +1 yıl Evet sağlıkçıyım Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Rahatız etmez isem özelden bir soru sorabilir miyim size? Yorumla Bay_boğa +1 yıl Buyur sor Yorumla