20 yaşındayım ve kızım yani daha sevgilimle pazartesi bişiler oldu ertesi gün hapı falan içtim eve geldiğimde kanama olmuştu ama reglimin son günüydü ondan olabilir diye düşündüm ama bugün kaç saattir kanamam var ilaçtan mı olmuştur yan etkilerinde yazıyo çünkü çok korkuyorum sevgilime bahsetmeli miyim sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ertesi gün hapı çok kanar kızlığın olsa bi kaç damla kanar geçerdi rahat ol
Teşekkür ederim
Rica ederim kızlık olsa o gün kanardı bu kanama hep elladan yani reglden bile çok kanar
Çok korkuyorum ya ilk defa böyle şeyler yaşıyorum sevgilime bahsediyim mi sence
Bahsedilecek bir durum yok elladan bunlar
Ama kendimi çok kötü hissediyorum yanımda olsa daha iyiydi. Aramız çok kötü beni önemsemiyo mesajlarıma bakmıyo falan diye ayrıldım dün s. git dedi bana
Ne kadar sev kaldınız
4 ay
Sevişmeden sonramı ilgisizleşti
Başından beri öyleydi yoğun çalışıyo 2 işe birden gidiyo o yüzden diye alttan alıyodum ama baktım başkalarına vakti var spora yazılmış arkadaşlarıyla buluşuyo falan bana vakti yok ama
Neden onla seviştin ki ilgisizse başından beri
Seviyodum
Sıkıntı ya sevince işler bka sarıyo
Kızım diyorsun ertesi gün hapı neden içiyorsun ki ayrıca büyük ihtimalle regl den kaynaklı
Her ihtimala karşı içtim ama reglim biteli 1 hafta olcak en fazla 4 gün sürüyodu
Keşke içmeseysin ama korktuğun gibi bir durum olması çok düşük ihtimal ilaçın yan etksi ya da ilaçtan kaynaklı kanama devam etmiş ama her türlü ilaçla ilgili bir durum görünüyor
Çok korkuyorum kızlığım gitmiştir diye ama gitse o an kanama olurdu dimi 5 gün sonra olması saçma
Aynen öyle diğer yorumlarını okudum sürtünme olmuş sadece demişsin senin yaşadığını çok benzerini bende yaşadım sorun yok yani rahat ol kasma kendini
İlk defa böyle şeyler yaşadım kötü hissettim sevgilime bahsediyim mi sence kanamadan
Bence bahsetme unut gitsin gündemde tuttukça sürekli vesvese edip ya kendini üzeceksin boş yere ya da sevgiline söyleyip ilişkinizin huzurunu bozacaksın Haa dersen ki sevgilimin tepkisine bakayım o zaman başka
Zaten aramız çok kötü dün ayrıldım beni önemsemiyo mesaj atıyorum cevap vermiyo instagramda geziyo Buluşalım diyorum işim var diyo ama kuzenleriyle buluşuyo sporada gidiyo bugünde sonra konuşalım dedi yazmadı bu kanamada olunca korkuyorum
Böyle insanları anlamıyorum madem önemsemiyorsun neden sevgili oluyorsun yatıyorsun kızla demi bak ben sana bişey diyeyim merak etme hala kızsın emin ol çok, benzerini ben yaşadım geçmişte sorun olmadı rahat ol sende ama sana böyle davranan biriyle ilişkini gözde geçir derim seni hak etmiyor bence
Ayrıldım zaten bana s. git dedi bide. Ben çok sevdim o gün saatlerce girmedi internete meraktan öldüm sabahaca uyumadım onun iş saatine kadar işe giderken uyandı girmiş o kadar mesaj yazmıştım yine cevap vermemiş önemsenmemek çok üzüyo beni bide ertesi gün hapını içmiycem dedim o gün iç sonra 2 bin tlyle uğraşmayak dedi aldırmayı düşünüyodu yani öyle bişi olursa ama şimdi hem duygusal hem bedenen kendimi çok kötü hissediyorum yanımda değil ben bunları onla yaşadım ilk defa
Ne kadar bana benziyorsun yaşadıklarımız vs. Neyse sana sahip çıkmayan biriyle olma derim ben sana s. Git diyorsa hele de bunları yaşadıktan sonra elbette önemsememek insanı çok, üzer eski kız arkadaşım da bana böyle davranıyordu ki bende ilkleri onla yaşamıştım ama gitti tutamadım sende tutamazsın böyle bir insanı iyisimi bırak gitsin kalırsa seni daha çok üzecek her anlamda için, rahat olsun hem duygusal hemde bedenen rahat bırak kendi gülümse biraz
ileri gitme oldu mu
Hayır sadece sürtünme
alet vajina ya değdimi
Baya bi
onunkini beğendin mi
Çok
uff delisiniz
azına aldın mı
Asla
almanı tawsiye ederim
ilerde birgün bu tawsiyeme
çokk hakk werirsin..
ama susma
olgunbr soruydu
susma
Bahset ayrıca kızlık yırtıldığı içindir
sertmi oldu yas kac
Sürtünme oldu sadece 20 yaşındayım
him ciplakmi surttu vajinana
Evet sizce bu kanamadan bahsediyim mi ona
kuzum ben 34 yasim bende yaptim esime surttum kanama nornal fazla surttuyse tahris olmustur
Ama 5 gün sonra neden kanadı bide çok halsizim günlerdir yerimden kalamıyorum heryerim ağrıyo
ozur dilerim ama opustunuzmu seyini elledinmi
cunku elini vajinana surduysen zevk suyu hamilelik okur
Dahada beter sadece girmedi içime ama hissettim acıdı falan dedim hatta hemde 1 saat boyunca yaptık
icine dogrumu soktu icine seyini
Birazını soktu çok girmedi ben üstüne çıktım sonra onun baya bi değdi ama acıdı dur dedimde hisettim
him sonucta seyi girmis cokmu acidi
Az hemen çekti zaten
oral oldumu
Hayır
kuzum keske sadece sevisseydinuz
Çok ileri gittik bi bozmadığı kaldı işte onuda yapcaktı durduk ama kendimi kötü hissediyorum yanımdada yok zaten ayrıyız
tesetturlumusun
Değilim
opustunuz falan zevk aldinuzmu
Aldık tabi 2 kere boşaldı hemde belli aralıklarla üstüne çıktım ben öyle yaptık ama girdi şeyi baya
him ya sen 20 yasindasjn sana busey sorsam olurmu
Sor
ben ikinci evllik yapcam 15 yas kizim var ikiskide yapcaz duyar diye korkuyom
Anlamadım
evlencem kizkm var cinsellik yapariz gece kizim duyarmi endisesi var
Duyar tabi duyurmadan yapın
iste ses oluyo sende yaptin cinsellik
ya sap sup ses diyom opusurjen
him penisi elledinmi kortunmu
Korkmadım
him seks cok guzel duygu baya sevistiniz yanu
ful ciplakmiydinuz ki