Sürekli unutuyorum her şeyi ve demanstan şüpheleniyorum. Uzun süreli ve tamamen unuttugum için ciddi bişi çıkacak diye düşünüyorum bunun için hangi bölüme gitmem napmam lazım?
2 ay
Demans hastası olduğumu nasıl anlarım hangi bölüme gitmem lazım?

Sürekli unutuyorum her şeyi ve demanstan şüpheleniyorum. Uzun süreli ve tamamen unuttugum için ciddi bişi çıkacak diye düşünüyorum bunun için hangi bölüme gitmem napmam lazım?
Bende de olabilir bu he... Son zamanlar ne hafızam kaldı ne de konuşabilme yetim. Sürekli düşünmekten kekeler oldum, cümleyi toparlayamıyorum, herhangi bir konu konuşurken başka şeye odaklanıp unutuyorum.
Senin yaşında demiş olmaz sana tavsiyem unutkanlık varsa B12 vitamini al çinko magnezyum potasyum yönünden zengin gıdalar al muzu fazlaca ye toparlarsın geçmiş olsun
Yok bazılarında genetik erken olabiliyor ama bizde ailede demans olan da yok ben bı saniye önce söylediğim şeyi hatırlamıyorum
Görüş
3Görüş
Aynısı bendede oldu bence korkma b12 eksıkmıs kan tahlılı fılan verdım vıtamın ılaclarıyla duzeldım🙏🙏
Ya hap falanla düzelmiyor bende bir seferinde iğne verdiler de korktum diye yaptirmadim tekrar gitcem bu sefer iğne isticem. Umarım bişi yoktur ya baya zorlaştırır her şeyi çünkü
Evet işte tekrar gitcem dahiliyeye de bı nöroloji ye falan da beyin testi için gitmem gerekiyo diye düşünüyorum
Hemen söyleyeyim rahatsızlığını B12 vitamin eksikliği.
Sıkıntıdan seninki bence
Ruhsal mi knk jzj
Bazen adını unutuyor musun? Aileni evini
İsimlerini hatırlamakta zorlanıyorum ama kendi adımı unutuyorum ya aj
Geçmiş olsun o zaman acil doktora git.
Kendi adımı unutmuyorum diue yazmistim aslında ksks baskalarininkjni karistiruyorum sürekli
he o zaman sıkıntı yok b12 alırsan düzelirsin bende aynıyım
Nöroloji veya psikiyatri
Psikiyatri ne alaka ki testler orada yapılmaz ki
Onlar da görüyordu herhalde. Emin değilim
Nöroloji.
Test mi yapıyorlar tomografi falan nasıl oluyor biliyor musunuz
En İyi Görüş