Takintilardan kurtulanlar nasil basardiniz?

Bunun tek yolu psikolojik tedavi görmektir. Aksi halde çokta kurtulabilecek bir durum değil hemen geçecek bir durum da değil zaman ister.
Görüş
9Görüş
Takıntıdan tamamen kurtulman mümkün değil. Ama uzman tedavisi alıp üstüne bir de kendin bırak gelsin yöntemini kullanıp takıntılara tepkisiz kalırsan atlatıyorsun. Ama uzman şart. Şunu söylemem gerek hani için sıkışıyor ya takıntılı düşünce geldiğinde bu durum çok kötü de olsa öldürmüyor. En çok ne olabilir ki sorusunu sor. En çok ölürüz cevabını alabilirsin. O da Rabbim istemeden olmaz. Kendine eziyet etme. Namazı tavsiye ederim iyi geliyor. Ve bu arada o içindeki sıkıntı uzun sürmüyor sabredersen aşdığını farkedeceksin. Ben yemek bile yiyemiyordum düşün. Şimdi takıntı sadece yüzde 10 var.😉
Aynen ne olursa olsun ilgilenmiyorum deyip umursamayarak isimize gucumuze bakmak gerekiyor. Aslinda yenmesi cok kolay ama bize o kadar zor geliyor ki. Yillar once gorustugum psikologun dediklerini harfiyyen uygulasaydim asmistim ama ben tam anlamda ikna olmadigimdan uygulamadigimdan yeni yeni asabildim. maalesef kendime o kadar yil bosu bosuna o kadar cile cektirmisim. Benim tamamen astigim takintilarim var, buyuk olcude astiklarim var ama yenileride eklenuyor
Hayir ya oyle degil. Benim hic tedavi almadan astiklarimda oldu. Tedavi almassan eklenir diye bisey yok.
Evet katiliyorum ama stresli durumlarla tedavi almanin alakasi yok. Yani yenilerinin eklenmesi ile tedavi almak alakasiz
Kimde tedavi oldunuz acaba
burada misiniz
Zihnini yöneten, ona sinyal veren senin düşünce tarzın. Bu tamamen psikolojik bir durum. Kalıcı değildir. Bu huyunu yen.
Meditasyon çok yardımcı oldu artık bir şeyleri önemsemiyorum kendi önüme bakıyorum
Kendimden başka hiç bir şeyi önemsemeyerek, umursamayarak🙂
Dusunmeyeceksin. Bende var idi baktim olmuyor dusunmemeye basladim zor oldu ama basardim.
Çokta kurtulamadım boşvermeye çalışıyorum :)
maalesef başaramadım hala devam
Solian kullandım. İyi geldi.
O ne?
@Anonimlikdahagüzel Antipsikotik bir ilaç.
Ne gibi bir takıntın var?
Meditasyon ve kendini sevmek güvenmek
Umursamamaya ve bosvermeye çalışarak
Basaramadik. Onlarla yasamayi ogrendik sadece ☺️
Üzerine doğru giderek
Hayatı mı s... İ bu takıntılar
Başka takıntılar edinerek
Hayatı S2klemeyerk
Ask meskmi bu
Takintin ney
Başaramadım
En İyi Görüş