Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar polip galiba bu dediğim
Küçük et parçası gibi bir şey var acıtmıyor ama başkalarında var mıdır nedir bu bilmiyorum? Kıl dönmesi bağsur falan mı nedir bu yaa
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Hemoroid olabilir
Ya tam orada da değil nasıl anlarım ağrı sızı yok ama kabızlık var gibi
Şimdi 2 çeşidi var bunun, iç hemoroid, dış hemoroid, makat kısmında demişsin dış hemoroid olabilir, doktora git sana ilaç verecek kullan onları geçer, bir de sıcak suya oturma banyosu yapman lazım 15-20 dk sıcak suya otur
Makat üstünde vajinaya yakın değil dış hemoroid olabilir bir zararı var mı bu arada haftalar önce makat çatlağı sorunum vardı giderdim ama bu et parçası yıllardır var çatlak yeniydi kan geldi vs vs şu an yok şükür bir o parça var.. bir de polikistik over var regl düzensizliği vs acaba bi alakası var mıdır diye düşündüm
Makat çatlağı bende de olmuştu, hatta doktor bana makat etrafından et beni gibi bişey var mı dedi hayır yok dedim bende ağrı ve zonklama vardı, dediğim gibi hemoroid büyük ihtimal, hemoroidin zararı kan gelmesi işte kan akıttıkca kansızlaşırsın o yüzden doktora git gerekli muayeneyi yapsın ilaç versin, bayan doktor bu zamanda zor bulunur gerçi, sen acile git doktora de böyle sıkıntım var de ona göre ilaç verecektir, bunun yanı sıra kabız olmamaya da dikkat edeceksin
Kadın genel cerrahiye gitmiştim baktı çatlak var dedi eti de söyledi o orada bayadır var dedim bi şey demedi sonra verdiği şeyleri kullandım şu an kan akmıyor normal ama et parçası duruyor büzüşük gibi bi şey. İlaçları bıraktım kabız olmamak için tuvalete çıkmaya çalışıyorum su pek içesim gelmiyor ya bir de.
Bağsur olabilir
Tam bağsur gibi değil de bir tuhaf yağmur damlası gibi küçük pembe makat girişinde dğeil etrafında
Polip olabilir ya ona benzettim
Bilemiyorum doktora görünmek daha doğru olur.
Millet et bulamıyor senin dediğine bak
Bağa surma
geçtimş?