Güzellik & Bakım Göğüs uçları neden dik olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Bir şey yapmadım yaşamadım bir baktım dikleşmiş ve çok hassas şu an Güncellemeler1 yıl Neyse tmam yeter Göğüs uçları neden dik olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Vakumcu erkek verelim çılgın bakireye, önemli olan ucu değil kendisinin dik olması 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kendisi de dik ama ucu normalde öyle değildi ondan sordum Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla OpınHaymır 1 yıl Benden daha mı iyi bileceksin Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Normal ya endişe edicek bir şey değil. Regl yaklaşması, heyecan, hormonal durumlardan da olur. 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Bazen üşür bazen sen yaparsın bazen libido kendi kaldırır bizimki gibi 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hayal etmişsindür soğuktan olur ama sıcaktan olur mu bilmiyorum hava çok sıcak 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl İstemdisi olabilir belki de birazdan istekli hale geleceksin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Regli dönemine yakin zamanda istek artisinda sertlesir 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Regl dönemin yaklaşıyor olabilir ürpermis olabilirsin bir şey tahrik etmiş olabilir 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. İrade sahibi olmus kendi istediğini yapıyor hain ğöğüs ucu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Soğukta sertleşiyor, sıcakta gevşeyip yumuşuyor. Soğuktaki sertleşmeyi mi dikleşme olarak düşündün acaba? 0 0 Yorumla
ayseni Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Dokununca bile diklesir, normal 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Dokunmamıştım Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Canım birşeyler istemistir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Üsuyincemi oluyor@Çiçekbal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yo üşümüyorum Yorumla Jakabo01 1 yıl Hımm yaniyorsun ozaman😆😆 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. üşümüşsündür. Üşüyünce oluyor bende 0 0 Yorumla
Mucahid_30 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Sertlermi uçları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mucahid_30 1 yıl Hmm fındık gibiler yani Yorumla
MertKoram Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Hoşuna giden birşeyler olmuştur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmadı Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Regl yakın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir bu Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Merak ettim 😂 0 0 Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Regl yaklaşmıştır 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir bu Yorumla aslan1916 1 yıl Açıkmısın kapalımısın Yorumla Soran 1 yıl Kapalı Yorumla aslan1916 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 23 Yorumla aslan1916 1 yıl Ev kızımısın çalışıyon mu okuyor mu Yorumla aslan1916 1 yıl Neler yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Üçü de Yorumla aslan1916 1 yıl Hmm ne işinde gücünde Yorumla aslan1916 1 yıl Özel mi devlet mş Yorumla
Selooooooo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl Yükselmişsin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla Selooooooo7 1 yıl Niye dikleşsin ki? Yorumla Soran 1 yıl Bilmem bilsem sormam Yorumla Selooooooo7 1 yıl Yooo demeyeceksin balım o zaman Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zevke gelmişsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Vakumcu erkek verelim çılgın bakireye, önemli olan ucu değil kendisinin dik olması
Kendisi de dik ama ucu normalde öyle değildi ondan sordum
Yok
Benden daha mı iyi bileceksin
Normal ya endişe edicek bir şey değil. Regl yaklaşması, heyecan, hormonal durumlardan da olur.
Bazen üşür bazen sen yaparsın bazen libido kendi kaldırır bizimki gibi
Hayal etmişsindür soğuktan olur ama sıcaktan olur mu bilmiyorum hava çok sıcak
İstemdisi olabilir belki de birazdan istekli hale geleceksin
Regli dönemine yakin zamanda istek artisinda sertlesir
Regl dönemin yaklaşıyor olabilir ürpermis olabilirsin bir şey tahrik etmiş olabilir
İrade sahibi olmus kendi istediğini yapıyor hain ğöğüs ucu
Soğukta sertleşiyor, sıcakta gevşeyip yumuşuyor. Soğuktaki sertleşmeyi mi dikleşme olarak düşündün acaba?
Adet döneminde olur birde libdo yuksrldiginde
Dokununca bile diklesir, normal
Dokunmamıştım
Canım birşeyler istemistir
Yok
Üsuyincemi oluyor
@Çiçekbal
Yo üşümüyorum
Hımm yaniyorsun ozaman😆😆
üşümüşsündür. Üşüyünce oluyor bende
Regl yaklaşmış canım panik yapma
Erkeklere açarsan soruyu alacağın cevap belli