Bir kac disim hafif curumus o kadar bakmama rahmen çürüyor artik aticam kendimi cidden cok moralim bozuk.
Her neyse bu disler hic agri sizi yok bu curukler curimeye devam eder mj? Dolgu kanal sart mi yaptirmazsam ne olur
Her neyse bu disler hic agri sizi yok bu curukler curimeye devam eder mj? Dolgu kanal sart mi yaptirmazsam ne olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çürük olduğunu nerden anladın? bence çürük değil onlar kararma ya da taş tutmadır o
2 Doktor dedi. 1 doktor da bir sorun yok dislerinde dedi
Çürüklüğün belirtisi şekerli soğuk yedğin zaman ağrıdır
Yok agrimiyor öyle
Hatta hic agrimiyor
Ama doktor curuk dedi 3 5 disin
Sanmıyorm bi kaç hekim daha gez baktır
Of kac hekim gezicem ya
Usanmadan gezmelisin aksi halde sağlam dişini bozarsın sağlam diş demek tekrardan parayla satın alamayacağım bir uzuv demek unutma bunu
Dogru diyorsun
Ben yaşadım sağlam dişimi iş bilemz bi hekim yüzünden kaybettim sonra implant yaptırsamda orjinali kesinlikle değil haberin olsun
Implantiniz mi var bende imolant yaptircm bana yardim eder msiiniz
Bir kac sey sormam lazim.
Evet bi tane implant var hekim sağolsn.
Buyrun soruh
Benim disime de randevy alip doktorlarin randevuyu iptal etmesinden dolayı 6 8 aydir ugrasmalarim sonucu kanal olan disim kırılmıştı muaene olamadikca iyice kirildj dis cekilcek
Imolant düşünüyorum ama korkudan gidemiyorum siz hangi marka yaptirdiniz sorun yasadiniz mi ne zaman yaptırdınız memnun musunuz
Alman markasıydı hatrlmadım şimdi
Kac yildir yapili
3. Yılı
bir çiftçi bulup dişlerinin arasına bostan kurdur..
ne yapmalıyım ne arkadaşım gitsene dişciye !
Ahahahhaha sorudan bunu mu anladin. Soru basligina bakmmmaaaaa milet yorum yapsin diye oyle yazdik icerigini okusana sen
okudum zaten ondan sonra yazdım. dişlerinde çürükler ilerlermi dolgu köprü gereklimi demişsin. bunun burada insanlara malummu olmasını bekliyorsun? tabiki dişciye gitmen lazım.
Disciye de gittim birsey bilmiyor bazisi. Biri dislerin dolgu kanal olmasi laizm dedi. Baska bir doktor dişlerin sapasaglam sorun yok dedi kime guveneyim?
Ben kanal tedavisi yaptırdım dünya varmış dedim acil yaptır. 1 yıl curukle yaşadım soğukta yemek içecekte ağrı girer biliyorum o duyguyu yaşanmıyor ağrı kesicilerle parası da abartı değil acıtmıyor koşarak yaptır.
Ama sorun su ki benim hiv disim agrimjyor agri sizi yok hemde hic ama doktor bir kac disjmin curuk oldugunu söyledi. Ve sicak sogukda rahatsuz etmiyor ki disimi yaptirmamamin sebebi zaten agzimfa 4 5 dis dolgu ve kanal agzim kap kara oluyor moralim yok
Hee görünüş kötü diyorsun olsun olduğun gibi seven insanlar olacaktır takma arkadaş ve sevgili olarak da
Oyle de cok caresizim yasitlarim dislerine 1 fırçayı haftada surerken ben dislerjme neler kullaniyorum yok yine benimki berbat halde
Kanal yap bence diş kaybetme bence
Doktora git çürür içi
Disin hafif curumus ve sen ne mi yapmalisin?
Ahahahahah yanlis anlamissin knkis
Bir an senin icin cidden uzulmustum ")
Kanka herkes anliyor sen hala😀 basliga takilma baksinlar diye. Sorumu okursan ne oldugu gayet acikk :)
Kotu olan o , okudum bro okudum maalesef orayi da okudum
Neyi kötu tam olarak?
Dislerim durduk yere çürüyor ve moralimin bozuk oldugunu belirtmisim.
Dislerimin curuk oldugunu ama hic agri sizi olmadigini sicak soguk rahatsuz etmedigini soyledim. Dolgu kanal yaptirmam istemedigimi belirttim sorun olhr mu demisim?
Moralim bozuksa uzgunum , ama bi dr ye gitmen sart baby
Hadi ya ben bilmiyorum ya doktora gitmeyi :D. agzim komple dolgu kanal artik yaptirmak moralimi bozuor diyorum. Doktora gitmesini ebem dahil herkes bilit knks
Himm , onerin ne? Mesela benik fibi hayati boyunca disciye gitmemis uc bes prof dan tavsiye mi bekliyorsun :) gel opeyim gecsin skskshsb
Ahahahah oneri mi? Benimde ayni durumda olan cok insan var benim gibi durumda olan insanlarin neler yaptığını nasil bir yol izledigini soruyorum ha cahil olmamak onemli😁 rastgele br doktora gidip dis yaptırmak sikinti mesela ben impalnt yaptircam. Ama bu implant yaptirmak icin yaptirmis olan insanlarin tecrubelerini dinlemem lazim demi? Memnun mu degil mi sonucta gormus gecirmis demi cahil kankam
Dusunsene , ortodontist cikiyormusum bir de
Kaldi ki tavsiye istemiyorum :D bir soru sordum benim giibi olan insanlarla iletisime geciyorum. Mesela doktor arastiriyorum hastane arastiriyorum bunuda herkese sorucam ha burdan ha gercek hayattan. Memnun olmak onemli :D yoksa sen gibi direkt rastgele doktora gidersem oho vay halime
Benim gibi bir doktor bulda sjsjs kurban ol bana sjsjs
Hahahahhahahaha yav bas
😘 peki
Kanki dolgu acil. dise gitmelisin
Acil niye kiz 😀 randevu ne zaman alabilirsem
Kanki ben yemek yerken böyle taş gibi dökülmeye başladı umursamadım biraz sıkıntı çektim ondan
Hadi ya ne gibi sikinti cektin disin komple mi cekilmek zorunda kaldi yoksa kurtarildu mu
Kurtarıldı ya şansım varmis
Dişçiye git