Sağlık Genel cerrahi den anlayan biri var mı? Lütfen soruma yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bende anal fissur var kronikleşmiş 1 yıllık, makatta küçük bı meme çıkıntısı var. Bu beni çok rahatsız ediyor. Ameliyat ile iyileş bilir mi? Güncellemeler+1 yıl Bu durum seks de bı erkeği rahatsız eder mi? Genel cerrahi den anlayan biri var mı? Lütfen soruma yardımcı olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyileşir, alırlar onu. Ancak tekrar olmayacağının garantisi yok 1 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı. düzen tutmayanlar var ama iyi olur sanırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl yani ameliyatla kurtulamayanlarda var durumuna boyutuna bağlı sanırsam Yorumla Soran +1 yıl seks de bu durum seni rahatsız eder mi? Yorumla
OBirMuzcu Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ameliyat ile iyileşir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ameliyatsız bı çözüm yok gibi 😒 Yorumla OBirMuzcu +1 yıl Var ama uzun sürer sabırlı olmalısın detaylı uzun bi konu Yorumla Soran +1 yıl Neymiş ki söyler misin Yorumla OBirMuzcu +1 yıl Uzun konu, sana nasıl ulaşabilirim Yorumla Soran +1 yıl Sen nereden biliyorsun ki? Tüm Doktorlar çaresi sadece Ameliyat diyor. Kronik hale geldi yanı dışarıda meme çıkıntısı olarak duruyor Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl maalesef hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla noname21gibi +1 yıl kanka onun boyutu. nerede olduğu önemli. bir doktora görün. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyileşir, alırlar onu. Ancak tekrar olmayacağının garantisi yok
düzen tutmayanlar var ama iyi olur sanırım
Anlamadım
yani ameliyatla kurtulamayanlarda var durumuna boyutuna bağlı sanırsam
seks de bu durum seni rahatsız eder mi?
Ameliyat ile iyileşir
Ameliyatsız bı çözüm yok gibi 😒
Var ama uzun sürer sabırlı olmalısın detaylı uzun bi konu
Neymiş ki söyler misin
Uzun konu, sana nasıl ulaşabilirim
Sen nereden biliyorsun ki? Tüm Doktorlar çaresi sadece Ameliyat diyor. Kronik hale geldi yanı dışarıda meme çıkıntısı olarak duruyor
maalesef hayır
Neden?
kanka onun boyutu. nerede olduğu önemli. bir doktora görün.