Merhabaa 🌸
Birçok insandan duymuşuzdur bu bilgiyi. Ama şehir efsanesi mi yoksa gerçekten yağ yakıyor mu insandan insana göre değişir.
Kahve içerek kilo verdiniz mi?

Merhabaa 🌸
Birçok insandan duymuşuzdur bu bilgiyi. Ama şehir efsanesi mi yoksa gerçekten yağ yakıyor mu insandan insana göre değişir.
Kahve içerek kilo verdiniz mi?

Merhaba,
Kahvenin daha önce yağ yakıcı bir özelliği olduğunu duymadım ama vücudun sizin de olması açısından yani uykunun getirmiş olduğu Afyon patlamasından kurtulmak açısından faydalı olduğuna Bir de insanları sakinleştirici bir etkisi olduğunu düşünüyorum en azından kendimde öyle oluyor.
Kahve yağ yakmaz. metabolizma hızlandır birde spordan önce içerseniz belki daha fazla enerji harcayacağınız için daha fazla kalori yani yağ yakabilirsiniz, bununla birlikte sürekli aşırı kafein alımı bir süre sonra etkisini yitirecektir. bu yüzden çok fazla tüketmemekte fayda var.
kafein etkisi genelde 6 saat içinde azalır
Yaa teşekkür ederim 🌸
kahve yağ yakmaz
kahve spor öncesi 1 saat kadar içilirse yağ yakımını içindeki kafeinden dolayı vücuda enerji vererek kolaylaştırır
kişinin enerji sayesinde fazla kalori yakmasına neden olur
Kahve ve limonla 15 vilo verdim 😙
Eig için teşekkür ederim 🌺
Cevap
16Cevap
Browni sen yemeyege ve regle takıntılı son bence 😅bütün sorularin yemek regl diyet vs ile ilgili
Aa neden acaba 😂 Fenomen olduğum için olabilir mi 💅
Sen bana kafayı taktın bak her sorunda bana laf sokuşturup gidiyosun ama hoşuma gitmiyor değil tatlı birine benziyorsun 😂
Yok yok arada lafı iliştirip güzelce sokup gidiyorsun fark etmedim değil 😂
tabiki bireysel olarak yag yakmaz. ama kalorisiz kafeini yuksek sade kahvelr egzeriz den once icilirse yag yakimina faydasi olucaktir. sonucta azda olsa uyarici birsey. vucudu aktif hale getirmesi fazla kalori yakmaya yardimci olur.
Evet vardır. Ama tek başına yağ yakmasını beklerseniz o iş yaş :D Sadece hormonları harekete geçirip katkı sağlar ve performans sağladığı için antrenmanda daha aktif olursunuz.
Antrenman öncesi içilirse, yağ yakma oranını arttırıyor, açken içilirse tokluk hissi yaratıyor.
Dolaylı olarak küçük bir etkisi var.
Yoktur ama su yakar vücuttaki suyu atar bu yüzden kilo vermiş gibi 1 2 günlük öyle sanmış olabiliriz kahve 1 2 litre suyu atabiliyor vücuttan
Varmış ama nedense hiç bana denk gelmiyor bu yağ yakma işlemi. Benim yağları yakmıyo bu kahve 🤔
metopolizmayı hızlandırdığı için yağ yakar ; ) ben verdim
Süt koymadan içilen kahvede daha az kalori var.
nötr bnce, hamuru yağı şekeri kesmeden neye kilo verecen, alırsın her türlü
Öyle bir özelliği var mı bilmiyorum ama kalp sağlığı için faydası var diye biliyorum
Bildiğim tek şey 40 yıl hatırı olması.
Güzel bir şey benim için.
Doğruluğu hakkında bilgim yok, ancak sindirim sistemi açısından iyi olması lazım.
Sindirim sistemini guzel calistiriyor gunde en az 3 kere içmelisin
Duymadım ama vardır belki
Önünden önce içmek sindirimi kolaylaştırır
Var tabi
Bilmiyorum
Yoktur
Saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?