AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Alınabilir evet. ama mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalı.
Bildiğim kadarıyla reçetesiz direk alamazsın ama yan etkisi ağır bir şekilde uyku olan alerji ilaçları var onları alabiliyorsun reçetesiz sanırım
Alamazsın. Doktor bana bir iki sene önce yazdı öyle aldım. Bir de eczacı adam bir sinir etti beni reçeteyi vermeme rağmen kimlik istiyor sdfdsf
Reçetesiz alınmaz diye biliyorum onun yerine biz avil kullanıyoruz
Avil alerji ilacı
Biliyorum bende saglikciyim zaten aşırı bir şekilde uyku getirir ama damardan alman gerekir bunu
Demekk bn acil e gittgmde alerjiden indan aarabaya biner binmez uykum geliodu smdi bell oldu sebebi😅
Neyse damardan almak olmaz
Bütün serumlarda avil mecbur koyulur alerjik reaksiyon için ve serumun etkisi gösterilmesi için uyumam gerkir bu yüzden her hastane çıkışı insanın uykusu gelir evde sağlık hizmeti için yardımcı olabilirim ,😀
Ahaha en son alerji yüzünden serum fayda vermeynce yoğun bakıma giriodm
Geçmis olsun bu tür durumlarda eğer alerjim varsa birşeye yanında avil hap gezdir herzaman
öyle zaten de bazen etki etmiyor yine de alerjim tutuo
Tabiki ilk mudale hastanede bu durum için daha etkili bir tedavi uygulanır neye alerjim olduğunu biliyorsan eğer iş sende bitiyor akşit taktirde ABC uygulaması yapmamiz gerekir 😀
Aslında kırmızı ete var ama bazen alerji yapio bazen yapmıyor ilaç aldgm halde bile yaptg oluyor neye göre böyle oluo onu da bilmiyrm
Varsa yeme bence ya da buna karşılık bir ilaç işte doktorundan aksi taktirde olmadık. yerde olmadık bir reaksiyon sonucu kötü duruma dusebilirsin
Mesela biz bir hastaya haftada 4 kez hastaneye gelirdi serum yakardım kadına nerden baksan 50 kez serum taktik bişey olmadı ama 51 ci serumda alerji yaptı olabiliyor bu gibi durumlar
Evet de insanın canı cekio yani et sonuçta bu
Doğru tabiki çeker yani yasak olan ne varsa onu çekiyor yasak. oldugunu bildiğimiz iicin galiba ☺️
Sanrm
Hayatımda ne uyku ilacı içtim ne anti depresan. Bu tür şeylerin uzun vadede zararı olduğunu düşünüyorum.
Onu eczacıya sormalısın ama zannetmiyorum reçetesiz versinler.
Cedrina, Gyrex veya Rexapin satın alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam reçetesiz alınabiliyordu.
Uyku ilacı dediğin şeyler psikotrop ilaçlar kategorisine girer. Bu ilaçlar yeşil reçete ile verilir. Bunun dışında satılması uygun değildir.
Alırsın da çok para isterler sanırım
Depoda adamım var istersen yollarım
Bence girme böyle bir şeyin içine.
Alınabilir diye biliyorum
tanıdık varsa alırsın
alamazsın diye biliyorum
uyku ilaçları reçete ile satılmaz alabilirsin
Kocan için mi alacaksın uyku ilacını 😉
Laroxyl alabilirsin ya da pasiflora
Etkili mi ki
Amacına göre değişir tatlım
Amacı derken uyutmak dışında ne gbi amacı olabilir
Birinin gazozuna atmakta olabilir. Eğer normal görüyorsan kendini ve uykun gelmiyorsa psikolojikde olabilir.
Alamazsın. Reçeteli satılır.
Hayır.
Evet alabilirsin var aldıklarım
Alabilirsiniz
Hayir tabikide
Onun adı Şeyda memleketi Giresun alınır
Al caniko