Sağlık Sizce belim nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Merhaba arkadaşlar kıvrımlı bir vücudum var basenlerden kilo alıyorum. Şuanda da 62 kiloyum. Nasıl daha ince olurum? Daha sıkı olurum? Şuanda da çok mu kötü? 7 kilo aldım. Nasılım? Sizce belim nasıl? Cevapla Basen Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 946 cevap paylaştı. Bence güzel vücudun var basenlerden kilo almak istemiyorsan yürüş yapabilirsin birde sıkılaştırmak için evde squat yap 0 0 Yorumla
Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Fotoğrafla oynadığın çok belli gerçeğini at öyle yorum yapalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl fotoğrafla hiç oynamadım. Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Erkeklerin ilk yaptığı şey fotoğrafı yakınlaştırıp "KAYGANLAŞTIRICI" var mı diye bakmaları olmuş :D@Seňoritaaaaaaa Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Bence de öyle olmuş🙄 En azından fotoğrafı kırpıp koyabilirdi karalamak yerine 😂 komik gerçekten. Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl guzel basarını kıvrımlar tatlı duruyor ancak gorsel uzak :( ama yınede gayet guzel 0 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Oghhh harika beljn var guzelimm. Kac yasindasin 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fizigine bayildim, olmasi gerektigi gibi, basen falan yok, bel karin tam.. 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl O kadar karalamak yerine belini çekebilirdin sadece 0 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl kılolu görunmuyorsun cok ıdael gıbı vucudun boy kıtle endeksı ile ögrenebılırsın 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Fotoğrafı boyamak yerine, kırpsaydın keşke bu ne mk Hallowen partisi gibi 0 0 Yorumla
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bel bacağa göre derecelendirildiği için yorum yapamiycam alt tarafı sansurlemeseydin 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 847 cevap paylaştı. Bölgesel anlamda spor egzersiz yapabilirsin ama resimde çok kilon var mı gibi görünmüyor boy kaç ona göre değerlendirmek gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen istediğin kadar boya. Seni görürler o kadar uygulama var kirpsan Daha makbul 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl İnce gibi ama spora ihtiyaç var tabi aşırı bir kilo da yok kafaya takacak kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eğer fotoğrafta oynama yoksa belin bir model seviyesinde iyi duruyor 0 0 Yorumla
NickkyRomero_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Burada eşek bile gorseler zkerler yanlış yer sdf 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Bence gayet iyi görünüyosun 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal duruyor 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Düz kanka 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Bence gayet iyisin 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 500 cevap paylaştı. Güzel gayet hemde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence güzel vücudun var basenlerden kilo almak istemiyorsan yürüş yapabilirsin birde sıkılaştırmak için evde squat yap
Fotoğrafla oynadığın çok belli gerçeğini at öyle yorum yapalım
fotoğrafla hiç oynamadım.
Erkeklerin ilk yaptığı şey fotoğrafı yakınlaştırıp "KAYGANLAŞTIRICI" var mı diye bakmaları olmuş :D
@Seňoritaaaaaaa
Bence de öyle olmuş🙄
En azından fotoğrafı kırpıp koyabilirdi karalamak yerine 😂 komik gerçekten.
guzel basarını kıvrımlar tatlı duruyor ancak gorsel uzak :( ama yınede gayet guzel
Oghhh harika beljn var guzelimm. Kac yasindasin
Fizigine bayildim, olmasi gerektigi gibi, basen falan yok, bel karin tam..
O kadar karalamak yerine belini çekebilirdin sadece
kılolu görunmuyorsun cok ıdael gıbı vucudun boy kıtle endeksı ile ögrenebılırsın
Fotoğrafı boyamak yerine, kırpsaydın keşke bu ne mk Hallowen partisi gibi
Bel bacağa göre derecelendirildiği için yorum yapamiycam alt tarafı sansurlemeseydin
Bölgesel anlamda spor egzersiz yapabilirsin ama resimde çok kilon var mı gibi görünmüyor boy kaç ona göre değerlendirmek gerekir
Sen istediğin kadar boya. Seni görürler o kadar uygulama var kirpsan Daha makbul
İnce gibi ama spora ihtiyaç var tabi aşırı bir kilo da yok kafaya takacak kadar
Eğer fotoğrafta oynama yoksa belin bir model seviyesinde iyi duruyor
Burada eşek bile gorseler zkerler yanlış yer sdf
İnce gibi göstermeye çalışmışsın
Bence gayet iyi görünüyosun
Normal sen ne olsun istiyordun
Fotoğrafa baka bileni tebrik etmek gerek
Çok güzel ya çok çekici geldi
Beğenmedim saçma bi belin vad
İyisin kaç yaşındasın?
Normal duruyor
ateş ediyorsun canım