Pazartesi günü dış çektirdim aralığın 5 i gibi ağzımi kullanmam gereken bir isim var. bu durum etkiler mi, sonuçta 2hafta oluyor , ağzım uygun olur mu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yer tamamen kapanmismi
v bosluk et dolmusmu aciyimu
Dikişli şu an
Aaaa olmazzzz birakkkk seninki derin
Pazartesi cikicak ama
Aralığın 5ine kadar iyileşir
Karşındakine söyle o zaman ağız kullanmasın başka kullansın bir kere de agiz yapmasın
Ilk kez bulusucaz yapma diyemem. istiyorum da zaten. dikisim cikicak pazartesi diğer pazartesi günü de buluşmamız var
Mikrop kaparsa görürüm nazik yüzünü
Ne olur ki
Şimdi beni açık açık konuşurum ama bilmem nerelerden bilmem nereden iltihap kaparsan açık yaradan canım benim hiç dışarısı çektin mi çekmişsindir apse yapılan dişi düşün ağrısını 10 katını yaşamak ister misin
Toparlarsin dikkat edersen
Nasıl yani, sevgilimle ilk kez bulusucam 1hafta birlikte olucagiz, yurtdışından geliyor. Böyle şeyler yaşamak istiyorum ama yorumlar beni çok korkuttu
Boş yorumları bırak da ağız hijyenine dikkat et doktor ilaç verdiyse saatine göre kullan geçer
Antibiyotik verdi pazartesi günü de dikişim çıkıyor zaten. Aralığın 5 inde buluşmam var
Toparlanır o vakte
Cidden mi, of çok teşekkür ederim gerçekten ya. Yorumlar beni okadar korkuttu ki. Stresten sızlama başladı. Çok moralim bozuldu ağlıyorum.
Hayır saks* çekemezsin bırak iyileşsin.
2haftada iyileşir işte aralığın 5 ine dek, zaten antibiyotik de içiyorum
Derinse 1 ayı geçiyor iyileşmesi benim 2 ayda anca geçti.
Bu buluşma benim için çok önemli yapmam lazım da, bir şey olmaz bence ya
Ağız senin ben uyarımı yaptım sonra neden enfeksyon kaptım yamuldum deme.
Yamuldum mu, nasıl ya... Of korkutuyosun şu an
Proteinden bir şey olmaz şansını dene
Lütfen böyle yorumlar goriyim. Ya yapmam lazım şart söyleyemem çocuğa erteleyemem de
Ne bu devlet meselesimi ya sağlığından önemli hale gelmiş :D Riskin yüksek dene şansını işte en kötü açılır orası.
Devlet meselesi değil ama erkek arkadaşım taa uzaktan yurtdışından gelicek ve bu kadar yolu geldikten sonra bunu da yapmayacaksak...
Ağzını kullanmayıp yapabildiğin başka organlarına yönel.. riske atma derim.
Pazartesi dikişim çıkıyor, dikiş sonrası üzerinden 1hafta daha geçecek zaten şu an antibiyotik de kullanıyorum. Elimden geldiğince dikkat ederim. Ama en ufagindan bile, hiç olmazsa opusecegiz mesela herturlu muhattab olucak ağzım bu şekilde
Umarım çabucak iyileşir ve güzel bi deneyim yaşatırsın çocuğa.
Umarım , doktoruma sorabilir miyim acaba dikişleri aldirirken. Şöyle desem, iyileşti mi tamamen? Veya nasıl sirabilirim ki doktoruma
Hot dog yemem gerekiyor acaba oraya temas ederse sosis bir şey olur mu de.. Ve hot dog çok hardallı her yerime gelicek sorun olur mu diye sor.
Djkfigkgk ciddiydim ben
valla ben de çok ciddiyim fdmklgm başka türlü soramazsın.
Direk sizce iyileşti mi diyim, of erkek bı de ya. napicam ben. Aşık olmak da mi suç
Sevgilimi opemicek miyim ya koca 2hafta geciyo üzerinden
Doktor aptal değilse anlar zaten.. İyileşti mi artık normal bir şekilde yiyebilir miyim diye sor.. büyük ihtimalle dikiş olduğuna göre çok derin dikişler çıktıktan sonra 1 ay daha bekle diyebilir.
2 haftadır ağzını kullanmıyor musun?
Öyle değil işte farklı anlamda
Yemek yiyebiliyorsan farklı anlamda her şeyi yaparsın ağzınla, merak etme
Emin misiniz cinsel olarak diyorum ben
Allasen penis dişinin arasına mı girecek? Ekmek yiyebiliyorsan penisi de alırsın ağzına, sorun etme
Herkes enfekte olur demiş
Yok öyle bir şey. Öpüşürken enfekte olur asıl, insanın ağzında bulunan bakteri anüsünde bile bulunmaz
Opusmiyelim de mi, of napicam ben ya :((((((
Hayvanla öpüşmediğine göre, enfekte de kapmazsın. Bu kadar titiz olma
Titiz değilim de gelen yorumları bi okusana, çok korktum. Yapmak da istiyorum ilk olucak çok gerginim
Gereksiz yorumlar, itibar etme. Çekilmiş dişinin yarasından girecek bakteri, yarasız midenden de girer. 15 senedir seks hayatım var, yaralı ya da yarasız çok öpüştüm, seviştim henüz bir hastalık kapmadım
Of çok çok teşekkür ederim gerçekten. Okadar gerginim ki ağlamak üzereyim. Ilk kez olucak zaten hiç bir bilgim yok. strese girdikçe cekkilen yer sızlıyor strese girdim çok kötü. çocuk da yurtdışından geliyor. okadar yol geldikten sonra rahatça yapamayacaksa, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum
Ağzını kullanman gereken işin var! Hııı
Evet mallesef
Nedir o?
Benim 13 . Gün ama bana dikiş atıldı
Dikişim var pazartesi çektirdim. Önümuzdeki pazartesi çıkıyor dikişlerim. Partnerimle bulusucam, o işi yapabilir miyim diye düşünüyorum
7 gün dikişi alr
Sacamalama enfeksiyon kaparsn ben yapmadım halen yapmyrm bir hafta bekleyecem bırak o yapsn
Bu pazartesi dikişim alinicak bir şey olmaz bence ya
Tamam yap ne diyim enfekte olunca görürsün benim en sevdiğim anüs yalamak yapmdm
Enfekte olursa ne olur en kotu
Ya cidden diyorum bu bulusma çok çok önemli ilk defa olucak benim için
Şişer toplar zaten ağrır yapamzsn bende gerçekten Diyorm köleyim ben sahibem çağırdı gdimedim
Bak ben gayet ciddiyim dalga geçmedim
Tamam anladım. ben yapmak durumundayım. Zaten dikisim alındıktan sonra 1hafta daha geçecek üzerinden umarım ozamana dek toparlarim
Tamam umrarm geçer şimdiden iyi sksolar
1 ay civarında tam iyileşme gerçekleşir.
Okadar vaktim yok
3-5 gün
Yapabilir miyim peki
Ne yapar mısın?
Oral
Yaparsın herhalde.
Herkes enfekte olur demiş
Sen aklına koyduğun herşeyi yaparsın
Aaa doğru.
En çok bakteri üreten yerlerdir orası.
Sakın yapma !
Nasıl ya of korkuyorummm
Saakkkso çekmesen nolur sanki.
Çok şey olur. ilk kez buluşuyoruz hem ben yapmak istiyorum hem de hayal kırıklığı olmasın okadar yol gelicek
Peki öyle olsun.