2 kat eldiven vardı ama üzerine kaç tane havlu kağıt koysam da anında emdi peçete çok döktü yani eldivenden de geçti haliyle elime ıpıslak oldu elim de yıkadım sonra 2-3 kere ama yeterli değil gibi hissediyorum içimden de 1 dk felan saydım ztn hastanenin sabunu yla yıkadım inş kalitelidir. Eve geldim kendi sabunumuzla da yıkadım 1 dk boyunca abartmama gerek var mı sizce 10 dk yıkamama felan gerek yoktur sanırım elimi? İşte sizce bişey olur mu ya idrar yolu enfeksiyon olan var olmayan var aralarında bilmiyorum da yani sonuçlari
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
el dezenfektanı da kullanabilirsin yıkadıktan sonra deri arasında kalıntıları olma ihtimali var sonuçta her ne olursa olsun
Ya dezenfektan daha iyiydi değil mi ya pöffff ben onu unuttum normal sıvı sabunlarla yıkadım ya. Sonra yemek de yedim felan sokma aklıma şimdi
hastane çalışanı olarak el dezenfektanını unutmanda ne biliyim şapşal hsjxjsjj afiyet olsun umarım steril olmustur yıkadıktan sonra o kadar bsjsjs
Ben dezenfektanı bile Corona da ı tanıdım yy'a normalde yüksek düzey temizleyici düşük düzey falan bunları biliyorum da kadın da hemen masayı dezenfekte et dedi istersen kullan demedi dezenfektanı işte masayı düşünüyor. Benm de aklıma ben de kullanayım diye sormak gelmedi
ya çok aşırı abartılacak bi durum değil tabi başına gelen olay ve sonrasında uyguladıkların ama yinede her ihtimali düşünmekte lazım zaten iş işten geçmiş sonrası için başıns gelirse böyle şeyler bol sabunlu su ve ardına dezenfekte etmen daha sterillik gösterir. ha bide kendine daha çok önem göstermen masadan ziyade nsjsj
evet abartılacak şey olmayabilir ama çok saçma bir durum koyuyo bana. Önem göstermem mi anlamadım. Klorlu su nasıl olur bide
klorlu su ilk kez duyuyorum vücut için yararlımı bilmiyorum normalde suyun kirecini temizliyor diye biliyorm klorlu suyu
Amannnnnn unutayım gitsin de mi ya. Evet durduk yere basıma iş çıkardı gereksiz tehlike yarattı belki kasten yaptı bilemeyiz. Gözüme bile sıçradı onun yüznden diğer tekniker de bişey olmaz bişey olmaz felan dedi. Onlar çok fazla basına şey gelmiştir orada idrar banyosu bile yapmıştır diye düşündüm onların sözünü dinleyip rahatladım. Açıkçası o karıya sorsam onda bişey olmaz dıcek kesin zaten. Şerefsiz ya olmaz bılıyoruz ama niye ben takıntılı biriyim zaten bilerek mi yapıyo nedir. Babam da diyor ki bu her yerde böyledir belki sen titizsin diye bilerek yapmıştır diyo bide teknikere akıllı dedi inanabiliyor musun basıma gelen saçmalkklar yetmiyo babamın zihniyete bakar mıısn.
sen nereye düşmüşün böyle tatlım baban öyle teknikerler öyle ve titiz olan sen, çok takılma gitsin sonraki durumlarda dikkat edersin temizliğine önemseme boş ver diyenleri sağlık bu sonucta
olur ellerin erir gider derileri soyulur parmaklar morarir kesilmeye kadar gider. lan nolsun idrardan git yika elini bisey olmaz.
İdrar yolu enfeksiyonlu olanlar var felan bilemedim asla ne kadar yıkarsam yıkıyım yeterli gelmiyorrrrrr
enfeksiyonlu olsun elinde yara bere yoksa birsey olmaz sadece elini guzelce yika saf alkollede yikasan gecer korkmana gerek yok
Elim idrar banyosu yaptı ve ben 2 dk yıkadım bide hastane sabununa güvenmesek hadi evde de 1 dk yıkadım ama teşekkürler
Sıvı sabunla yıkadım alkol yerini tutar mı ya da dezenfektan
alkol daha etkilidir sıvi sabundan son olarak alkollede yika
Alkol nerden bulcam yav
Her yeri elledim zaten geleliden beri
heryeri elledinse gerek yok daha birak bise olmaz
Bişey olmaz herhangi bişey bulaşmaz
Tamamen steril olmamış olabilir mi? Dezenfektan kullanmadım ya
Steril olmasada elinden emilip herhangi bi hastalık bulaşmaz
Evet teşekkür ederim ama işte sıvı sabunla yıkadıktsn sonra bile steril olmadıysa? çünkü yemek felan yedim svı sabunla yıkadıktan sonra da
Niye sen temizliyorsun
Kendini ezdirme
Olan oldu sağlığımı düşünüyom şuanda
Bir şey olmaz korkma
Teşekkür ederim
abartma allah aşkına yaa