Amacım kilo vermek değil metabolizmayı hızlandırmak. 1 öğün yiyip diğer saatlerde sıvı içecekler falan tüketmek
Hayır daha sağlıklı olabilir aslında
Bence zararlı olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Amacım kilo vermek değil metabolizmayı hızlandırmak. 1 öğün yiyip diğer saatlerde sıvı içecekler falan tüketmek
Bir öğünde ne kadar kalori alabilirsin ki? Alsan da dengeli olmaz. Kahvaltıda protein, öğle ya da akşam öğününde de azda olsa karbonhidrat ve enerjili besinler almalısın. Üç öğün olmasa da en azından iki öğün yapmalısın bir öğün çok yetersiz ve sağlıksız.
Metabolzimayı hızlandırmak ile öğün sayısını azaltmanın bir ilgisi yok. Hatta tam tersi, vücut sonraki öğüne kadar dayanmak için yağ depolamak isteyecek, yani yapmak istediğinin tam tersi olacak.
Onun yerine:
istediğin sonuca ulaşırsın.
Ben sabah akşam yiyorum aralarda acıktığımda da ufak çok kilo aldırmayacak şeyler atıştırıyorum bastırsın diye muz ya da yoğurt falan (sabahla akşam arasında 1 2 kere oluyor bu) yürüyüş de çok oluyo okula gidip gelirken umarım yağ tutmuyorumdur kaç saat açlıkta yağ depolanıyor tam olarak?
Evet olabilir. Bu atıştırma mevzusu da çok karışık hekimler çok zıt görüşlere sahip atıştırmanın insülin direnci geliştireceğini iddia eden çok uzman var bir yandan da aç kalırsanız yağ depolarsınız diyen kesim var hangisine inanalım ki.. cevaplarınız için çok teşekkürler bu arada.
tek öğün pek tavsiye etmiyorum ama sabah kahvaltı abartmadan, öğle yemeği brokoli haşlama tavuk biraz yeşillik ara öğün kuru yemiş veya meyve akşam hafif abartmadan ızgara balık yeşillik ve 20.20'den sonra asla bir şey yeme papatya çayı olabilir
Teşekkür ederim
Bence zararlı değil çünkü eskiden zaten 2 öğün yenirdi 1 öğün yersen vücudun kendini yeniler otofaji devreye girer ve vücudu yeniler sabah yeşil çay iç öğlen sağlam ve kaliteli bi öğün ye akşam saat sekizi geçmeden belki meyve ya da bi avuç kuru yemiş sana yeter metabolizmayı hızlandırmak istiyorsanda lifli ürünler öğününde olsun😊
Cevap
11Cevap
Eğer dayanabiliyorsanız iyi olur bence
Denendi daha sonra ishal oluyorsun yapma :D
😅😅 ishal ne alakaki daha sağlıklı olmamız gerekmiyor mu aslında
Valla bilmiyorum bende öyle oldu sanırım ahaha
Hhahhah peki bende denemim bencede şaşmim düzenimden. Ve de yazmim artık yoksa o profil resmi rüyama giricek 😬😁
Ahahah yok yok girmez merak etme :D
Azar azar sık sık ye… 1 öğünle metabolizma iyice yavaşlar
Az az sık sık yöntemini denedim öyle de çok kilo alıyorum. Sabahları kalktığımda spora devam edip bol su ve sıvı şeyler tüketirim 15.00 gibi de o 1 öğünü yerim diye düşünmüştüm
2 öğün ye sabahları maydanoz limon kürü iç aralıklı olarak. Yürüyüş yap ve gün içine dağıtılmış şekilde 2 litre su iç.
Sağlıksız beslenme bence bir doktor kontrolü şart bence ama yaş kilo boy kaç şu an
160 boy 50 kilo.
Yaşın kaç peki
18
Sabahları limonlu su iç iyi geliyor ama tek öğün yeme
Profesyonel bir yardım almadan oynamayın vücudunuzun ayarlarıyla.
Matobolizmayi hizlaninca beklentin ne? amacin kilo vermek degilse?
Böyle metabolizma hizlanmazki
Nasıl hızlanır peki
Birsürü şey var, yürüyüş yapınca hızlanır, çok fazla kilo bı anda alırsan hızlanır, kafein almak hızlandırır, soğuk duş hızlandırır vs vs
Günde 2 öğün ideal ben öyle yapıyorum
sabah ve akşam yemek yemelisin mutlaka
Ben 1 yiyorum
Nasıl oluyor
Öğlen yiyorum yetiyor
Diğer saatler atıştırmalık hiçbi şey yemiyosun ama dimmi
Kahve sigara
Bence zamana yay sağlıksız olur
Olur
Daha sağlıklı
2 öğün ye 1 çok az
2 öğün yiyorum bıktım çok yorucu geliyor. Ve sürekli kilo aldığımı düşünüyorım