Temizlik hastalığım var ve o yüzden kendimi çok yıkıyorum. Hatta tuvalerden sonra taharet almak için suyu vajinyamın için doru tutuyorum ve 10 dakikadan çok yıkıyorum , lütfen bana yardım eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir uzman hekimle görüşün bence, okb olabilirsiniz, çok geçmiş olsun
Çok Sağolun , okb nedir?
Obsesif kompulsif bozukluk (OKB), insanların obsesyon adı verilen sürekli tekrar eden düşüncelere sahip olması ve bu düşüncenin kendisini rahatsız etmesinden ötürü, genellikle rahatlamak amacıyla ritüel veya kompulsiyon adı verilen sürekli tekrar eden davranışlarda bulunmasıyla karakterize bir durumdur. Tedavi ile çözülen bir sorun bu.
Simgeyi sistem otomatik olarak atadı sanırım bilginiz olsun.
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun sizden
Rica ederim çok geçmiş olsun
Çok. Titiz siniz OKB var sizde. Araştırmanızı be bir psikiyatri uzmanına görüşün
Bir doktoragitdim bana ilaç yazdı kaç aydır ilaçları yiyorum ama bi faydası olmuyub , pardon okb nedir?
Alttaki arkadaşımız açıklamış geçmiş olsun
Evet şimdi gördüm çok teşekkür ederim , Allah razı olsun sizden.
Rica ederim ne demek her zaman yardımcı olurum size
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel insansınız siz😍💗🫂
😊🤍
Bembeyaz mi
Sen hastamısın aptal herif? Kültür seviyen çok düşük olduöunu anladım , keşki okumuş biri olsaydınız dünya ne güzel bir yer olurdu o zaman
Terapi al
Doktora gitdim sadece bir sürü ilaç yazdı bana, 4 aydır ilaçları yiyorum ama faydası olmuyub 😞
Obsesif Kompulsif Bozukluk var sende bi araştır istiyosan
Bende de var bende takıntılıyım çok
😞evet çok yoruldum artık , sürekli ellerimi yıkıyorum elimde olsa duşdan asla çıkmam
Biliyorum bende vu tarz şeyler yaşıyorum ya nasıl geçicek bu
Umarım en kısa zaman da iyileşirsimiz sizde , takıntılı olmak çok zor insani çok yoruyor.
Bir yer de okumuşdum fazla stress de şu hastalığın sebebi ola bilir
Yoruyor evet maalesef : ( geçmiş olsun
Ya anksiyete de var bende ikisi çok yoruyor işte birileriyle dertleşmek bu ara iyi geliyor bana tavsiye ederim var mı takıntılı tanıdığın biri?
Ben iranda yaşıyorum , her gün stress her gün kötü haber , insann piskolojisi bozuluyor
İranda durumlar kötü bu aralar Allah yardımcın olsun
Çok sağol arkadaşım size de geçmiş olsun , hayır benim çok üstüme geliyorlar diyorlar ki yapma az yıka... öyle dediklerinde daha da çoğaliyor şu takıntı
Sana destek olmayanlarla çok konuşma takıntı konularını daha da fazlalaşır öyle oluyor genelde
Teşekkür ederim🥲🕊✌🏻 biliyormusunuz geçen günnlerde 10 yaşında bir çocuğu öldürdüler , çpcuöun anne babası cenazeyi evlerinde sabaha kadar sakladılar çünkü korktular polisler cenazeyo kaçırırlar diye, sabaha kadar çocuklarının üstüne buz döküyordular😭💔💔
Evet gerçekten de öyle oluyor
Çok üzücü 😭 siz neden irandasınız orada mı doğdunuz?
Evet ben iranlıyım🥲💔
Anladım yine de mutlu olmaya çalışın her şeye rağmen insan moreli bozuk olunca yaşamdan zevkte almıyor
İnşallah daha çok şehid vermeden adalet yerini bulur💔🕊 şu irana musallat olan teroristler yani khamenei ve diğerler en aöır cezanı çekerler inşallah.
Çok teşekkürederim desteğiniz için🫂✌🏻. Bizim mutluluğumuz anca molla rejimini irandan gönderdiğimizde gerçekleşicek🥲özgürlüğümüze kavuşunca 🥲🥲🕊🕊💔💔💔