Konu hakkında bilgisi olmayan lütfen yorum yapmasın?

biraz uzun olacak ama anlamanız için açıklamam lazım. 21-26 Eylül arası regl oldum 22sinde ben reglken sevgilimle birliktelik yaşadık. sonra bi daha bir şey geçmedi aramızda ekimde yine regl oldum 4 gün falan sürdü ama tam tarihini hatırlamıyorum. normalde reglim 17sinden sonra yani ayın sonlarına doğru olur ama Kasım ayında işler değişti. bu ayın ilk haftaları göğüslerim büyümeye ve sancılanmaya başladı regl olacak gibi fakat olmadım ve memelerim büyüdükçe büyüdü. sonra ben şüphelendim ve idrar testi yaptım test negatif çıktı ama sonuç negatif çıktıktan 2-3 gün sonra hala ağrıyor mu diye kontrol edip sert sıkınca mememden beyaz/şeffaf sıvı geldi. (ben 13 yaşındayken antidepresan kullanıyordum o zaman da olmuştu bu ve bu tarz ilaçlar hormonları bozduğu için süt gelmesi normalmiş sonra kendiliğinden 1-2 aya geçmişti ama şu an 18im ve 3 senedir falan kullanmadığım için garip ) tam paniklemiştim kesin hamileyim diye… 14 kasımda regl oldum. Bugün 18i ve azaldı bayağı yani reglimin son günü. normalde olduğundan erken olduğu için araştırma yaptım bebeğin yerleşme kanaması regl tarihinden 1 hafta kadar önce olup az yoğunlukta oluyormuş. benim yoğunluğu fazlaydı her zamanki gibi ama ağrısı 0dı ve normalde çok ağrılı geçer reglimin ilk günü falan. sizce hamile miyim? okuduğuma göre yerleşme kanamasından 5 gün sonra idrar testi yaptırmak lazımmış. bu regl mi yerleşme mi bilmiyorum. bir de ilk seferim gibi düşünüp ilkte kanama olur adet tarihi gecikir flean demeyin çünkü 1,5 senelik ilişki ve ilk seferimiz değil ona göre yorumlayın. (Baktığıma göre döllenme ilişkiden 36 saat sonra, bebeğin rahme düşmesi ise döllenmeden 10-12 gün sonra oluyormuş. yerleşme kanaması da bebeğin düştüğü anlarda galiba, bende 2 kere böyle regl gibi kanama oldu yaptığımızdan beri)

Güncellemeler
+1 yıl
bir de memelerimde artık ağrı yok regl olmadan yani 14 kasımdan birkaç gün önce 11-12si gibi ayın kesildi ağrı ve şişlik. küçüldüler falan ağırlıkları indi ve çok az akıyor artık süt hani ancak aşırı sıkarsam 1-2 damla
Güncellemeler
+1 yıl
sabah 5,5dan beri bulantım var saat 19.00
Konu hakkında bilgisi olmayan lütfen yorum yapmasın?