Geçen bir diyetisyeni dinlediğimde. Limonlu suyun mucizevi bir faydası olmadığını söyledi. Siz faydasını gördünüz mü?

Geçen bir diyetisyeni dinlediğimde. Limonlu suyun mucizevi bir faydası olmadığını söyledi. Siz faydasını gördünüz mü?

bilimsel taraflarına girmeden söyleyebilirim ki zayıflamaya inanılmaz bir etkisi vardır.
metabolizmayı hızlandırıp yağ yakmak için haptır boktur püsürdür alacağınıza 1 limonu 1 litre suyu sıkıp için hem doğal hem de lezzetli.
hastalıklara karşı direnç artışı da bonusu olsun.
İnanırsan var.
Çünkü bir şeye inanırsan, yapman gereken diğer şeyleri de yaparsın.
sonucunda da mucizeye ulaşırsın.
ÖRNEK. limonlu suyun zayıflattığına inanırsan
beslenmenin düzenlersin
biraz hareket edersin
zayıflarsın.
inanmazsan
sadece içersin ve normal hayatına devam edersin. Bir etkisini göremezsin.
Açıklama yapmak istedim. iğnelemek için emoji atmamışsındır atmamışdındır umarım. 😒
Çünkü senin yazdığına benim yazdığım biraz zıt gibi
İlk bakışta tabi
😑
😒
O zaman pek şaşırmasan da bir efsane gibi düşünebilirsin ama
Meyve manav, sebze hali filan kısaca onlar sabahları taze iken gelince gidip gezsen bile vitamin alırsın dokununca da alırsın
O yüzden pahalı meyveleri sebzeleri almasalar da elliyor ya millet.
Yemeden nasıl vitamin alınıyor diye kafa yorma diyetisyenlik merakım vardı çok araştırdım filan öğrenmiştim.
Tabi bu çok çok çok düşük miktar oluyor orası ayrı.
Ben hiç denemedim de annem zayıflamak için uzun bir süre limon suyu kullandı yemeğini de azaltmıştı ama maalesef ki bir faydası dokunmadı kendisine. Ben zaten internette yazılanlara inanmıyorum kimisi limon şuna buna faydalı diyor kimisi yok bilmem şu malzeme şuna faydalı. Bence en iyisi doktora gidip çaresine bakmak.
Limonata hariç limonlu içtiğim içecekler beni afedersin ama ishal ediyor o yüzden tercih etmiyorum kimisi bunun için tercih ediyor ama sağlıklı olup olmadığı tartışılır.
Cevap
8Cevap
Bence c vitamini gibi faydaları var ama mucize beklemek şehir efsanesi
sen 100 gram limonun içindeki 20 gram suyu 1 litre suya karıştırınca gerçekten ne olacağını düşünüyorsun?
Hayır değil kesinlikle günde en az bir tane limon tüketmek lazım yarısı içilen suyun içine yarısıda sabah kahvenin içine.
Her besin ayrı mucize ama uzun vadede pat içtin zayıfladın güzelleştin falan diye bir şey yok
Mucizevi bir faydası olmasa da az çok iyi geliyor. Tamamen faydasız diyemeyiz.
46 kiloyum, ve limonlu suyu çok seviyorum. Her akşam illaki tüketirim seviyorum 🍋🤎
Hiçbir şeyin mucizevi bir faydası yok.
mucizesi, inanmanı sağlaması
limon faydalı c vitamini vs. su zaten faydalı ama limonlu suyun kilo verme falan filanla alakası yok
ben de diyetisyenim kesinlikle yorumlarda anlatılan faydaları yok okurken gözlerim kanadı
Mideyi belki rahatlatabilir ama maden suyu limon daha iyi gibi
asıl faydalı olan su mideni ne kadar doldurursan o kadar az yersin
raki icerken yaninda muhakkak icerim
Limon C vitamini işte
Tansiyonu düşürür, C vitaminidr o kadar
Hiç içmedim sevmem de.
Benim metabolizma çalıştırıyor .
c vitamini alıyosun bu kdr basit
Ben içiyorım
Şehir efsanesi evet
Bence değil
Degil