Artık dayanamıyorum gerçekten. Beynim korkudan duramıyor. Her şeyden korkmaya başladım. Ve korkularım çok saçma mesela: birinin telefon numarasını silmezsem gece hayatta uyuyamam. Bu ve benzeri genelde uyku üzerine ve bir şeyler yapmak üzerine olan takıntılarım vardı 4 senedir uğraşıyorum hiçbir doktora kendimi anlatamadım. İlaçlar fayda etmedi terapi desen travma diyor o da bir b. ka yaramıyor. Yani o kadar kötüyüm ki artık int.. r etmeyi düşünüyorum. 20 yaşında hayatım kaydı ve cidden basit bir şey değil öyle zor ki… ben ne yapıcam dayanamıyorum artık?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tedaviden başka yolu yok. Her doktor her tada iyi yapamaz daha iyisini araştır
Bu hastalık insana verilebilecek en kötü işkence yöntemi :(
Kesinlikle kötü bir durum keşke yardımcı olabilseydim
Teşekkür ederim cidden canım çok yanıyor ve toplum içinde gülememek ve sanki bir şey olsa ağlayacağım hissi beni yoruyor
Daha detaylı olarak yazabilirseniz durumunun ir psikolog arkadaşıma aktarırım ondan bu durumlarda uzman birinin ismini bulup vermesini isterim eğer başka doktora görünmek istersen
Babam bugün için birine randevu almış teşekkür ederim anlayışınız için
Rica ederim. Umarım şifa bulursun
Teşekkür ederim
Meditasyon, İnşirah suresi, kaygılarını bir kağıda yazıp yakmak etkili oluyor
Hepsini denedim :(
Bence doğru ilaca ve doktora denk gelememişsin, kaygıyı ciddi anlamda azaltan ilaçlar mevcut çünkü
Prozac lustral recapin faverin paxera? Hepsini kullandım. Ve bu yıl sınava hazırlanıyorum hukuk kazanmak istiyorum bana öyle bir ilaç vermeli ki hem ders çalışabilecek kadar beynim uyuşmasın hem de kaygılarımı nötrlesin
Ders çalışmanı etkileyebilirler peki epsini bırakıp zihnini bir nötrlesen, durabilir misin , çarpıntın oluyormu
Ben korktukça başka korkular doğuyor. Ve evet geceleri kalbim çarpıyor galiba panik atağa çevirdi
Anksiyete de çarpıntı yapar. İçten dua etmeyi denedinmi peki
Ben 4 yıldır ağlaya ağlaya dua ediyorum yalvardım her ezanda Allah kulundan saymıyor sanırım beni. Bana bir garezi var galiba sıkıntı üstüne sıkıntı çıkarıyor.
Öyle düşünme ki imtihanı tam kazanırken kaybedenlerden olma. Sadece seni sınıyor biraz daha dişini sık. Baş ve kalp hizasindan hacamat dene bir de veseveseye iyi
Ben artık kabullendim cidden bu beni bırakmaz
Bazen değişim kabullenip, teslim olduğun yerde başlıyor. Unutma hicbisey geldiği gibi kalmıyor. Bu da gelir geçer her şey değişir 💐
Ben takıntılı olduğumu kabul etmek istemiyorum. Eski halimi istiyorum hasta olmadan önceki halimi. O günlerimi özlüyorum.
Aslında bunlar bazen travmaya bagli çıkıyor bazen de karakter yatkınlığı oluyor belki hafifte olsa kucuklugundede vardi
Kadına gidiyorum diyorum ki takıntım var travmayı halledelim diyor ama benim aklıma travma falan gelmiyor tek düşündüğüm korku
İnti.. r bir çözüm değil bende hap kullaniom
O duşünceyi bırak takıntı bendede var
Seninkinin tam ne oldunu bilmiom ama umursamamaya çalış istersen zor durum Allah kolaylık versin
Allaha dua etmeyi bıraktım artık. Kendisine yakınlaştım dua ettim sureler okudum çabaladım hala hastayım ben de bıraktım artık Allaha duayı. Beynim çok dirençli ve artık bunu yaşam şartı gibi korkmasam da yapıyor alışmış
Allah'tan ümit kesilmez belki daha güzel gunler yakindır üzme kendini
O ümidi kestim duayla olmuyor artık inanmıyorum. Dinden çıkmaya çok yakınım ama cidden artık Allaha dua etmeyı bıraktım. Ben her kandilde her kadir gecesinde elimi açıp ağlayarak dualar ettim. Kafamı yastığa koyarken yalvardım ama yok hala aynı. Dua artık çözüm değil.
Dinden çıkma sana tavsiyem ve düsün birisi büyü yaptırmış olabilir ya da birinin âhını, bed duasını almıs olabilirsin benimde kafamdakiler her gün oluyor eskiden daha kötüydüm şuanki halime bakaraktan
Ona da baktırdım hiçbir şeyim yok. Tabi artık kime ne yaptıysam da Allah hayatımla ödetiyorsa bilmiyorum. Ama bir şeyin bir yere kadar cezası olur ben çok çektim. Yetmez mi artık yani öleyim mi?
Ne durumdan olduğunu sorsaydin keşke baktırırken
hayatta sınanırsin illaki birine kötu birsey yapmana gerek yok
Ben artık sınav istemiyorum. Çocukluğumdan beri sınanıyorum benim suçum ne ya? Millete bak en azından gülüyor ben gülemiyorum da
Bende pek mutlu olamiyom ama her şey dıstan göründüğü gibi değil
O gülen insanın başka zaman ne yasadığinı bilemessin berkes herseyini anlatmaz
Bunu herkes söylüyor ama bir kol ağrısıyla vesvese aynı değil. Hastalığı hastalığa tercih etmek gibi oldu
Direkt bir pskioloğa git aşırı takıntılısın
Öyleyim zaten yazdım oraya gittim fayda etmiyor
Dinleyecek olsan senle uzun uzun konuşurdum ama takıntılı birinin karşısındakini dinlemediğini çok iyi bilirim. Korkunla yüzleş takıntı yaptığın şeyi çok canını sıksada öylece bırak inatlaş o takıntınla mesela ve kendine hobi edin. Allah şifa versin
Teşekkürler
Rica ederim ✋
Aile dizilimini denedin mi?
O ne demek?
Inanip inanmamak sana kalmis ama suanki yasadiklarin, korkularimiz hersey aslinda gecmiste atalarimizdan geliyor. Biraz arastir, merak ettigin yer olursa sorabilirsin.
Onu bana da söylediler ama beni sevgilim bıraktıktan sonra başladı bu korkular
O birsey yapmis olabilir mi
Nasıl yani? Ne anlamda?
Buyu falan ne bileyim iste
Ha yok baktırdım temizlettim kendimi. Öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum ayrıca öyle biri değildi
Sosyal biri değilsen normal
Etrafımla ben bir değilim. Zamanında her b. ka dışlandığım için etrafa adapte olamıyorum
Yeni kişiler tanımadan sevildiğini hissetmeden özgüven kazanmadan bitmez
Beni seven birileri? Hdjdjdjdjd komik
Gerçekten seven birileri çıkar elbet hayat tek geçmez
Geçer gördüm çünkü
Ben seni arkadaş olarak eklim kabul eder misin
Yok teşekkür ederim
Bak işte sen red ederek çevrende kimseyi bırakmıyorsun ne adım atıyorsun ne kabul ediyorsun iyi günler
Sağol sosyal medyadan arkadaş aramıyorum
Kokrunca bir şey düzelmiyor ki
Korku duygusu elimde değil kontrol edemiyorum.
obsesif
Obsesyon
Sosyal hayatin mi yok
Her şeyim var kursa gidiyorum etrafımda insanlar ama ben içimde bambaşkayım. Sanki dışarıda ayrı hayat dönüyor bende ayrı