Kulağımda ağrı hissediyorum çok rahatsızım bu durumdan tıkanıklık var ve sıcaklık hissi ailem sabaha kadar bekle diyo ama bilmiyorum ne olmuş olabilir ağrı acı tıkanıklık falan baya?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani birde burnum akıyordu annem silerken olmuştur diyo hızlıca sümkürmüşsündür ondan oldu dio
Baskı hissi ve boğultu gibi oluyor kulak, bende de olmuştu, rüzgarlı havada ve saçı ıslak gezme, kulağın zarı patlamış olsaydı hiç duyamazdın çünkü, üşütmeden olabilir bu saydıkların
Ama anında etkisini gostermemisti birden bire oldu gibi bişey oldu sonra bianlik panikle ıslak kulak çubuğunu kulağıma degdirdim ama çok ileri gitmedim bsiey değişmedi zaten
Benim 2 hafta sürmüştü, sen sıcak tutmaya bak eğer sürekli evdeysen hemen geçebilir, çünkü ben sürekli dışarda işlerim olduğu için 2 hafta sürdü geçmesi
Bu hafta tatil Kasım tatili evdeyim bide şey affedersin az önce kuru fasulye yedim geyirme falan geliyo ağzımdan cikicagi yerde kulağıma vuruyo bu nasıl bişey olabilir
Canım kulak burun boğaz bunun üçü birbirine bağlı yaaa 😄 sümkürdüğün zaman kulağına boğazına vurur, geğirdiğin zaman burnuna kulağına vurur bunlar böyle
Sksbskxnsk ben çok panik yapan biriyim yaa ama sabaha kadar beklesem bir zararı olmaz değil mii yani ciddi olarak Belki hala agrirsa yarın giderim hastaneye
Dediğim gibi zarda patlama olsa işitme kaybı olurdu, ee işitme kaybı yok diyorsun sabaha kadar bişe olmaz ama ağrıya dayanamıyorsan git bi doktora ağrı kesici ile damla veriri sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kulak zarı patlasa işitme kaybı olur, var mı işitme kaybı
Sadece tek kulağımda var bu hisler işitme kaybı yok duyabiliyorum
Baskı hissi ve boğultu gibi oluyor kulak, bende de olmuştu, rüzgarlı havada ve saçı ıslak gezme, kulağın zarı patlamış olsaydı hiç duyamazdın çünkü, üşütmeden olabilir bu saydıkların
Bir de gribim burada akıyor annem sümkürürken hızlı silmişsin burnunu O yüzden olur dedi ama sence olabilir mi
Burnum*
Bugün duş almistim saçım ıslak durmustum kuruyanadek
Ama anında etkisini gostermemisti birden bire oldu gibi bişey oldu sonra bianlik panikle ıslak kulak çubuğunu kulağıma degdirdim ama çok ileri gitmedim bsiey değişmedi zaten
Evet hızlı sümkürürsen ondanda olur, hızlı sümkürme
Kulağını sıcak tutman lazım geçmesi için, ben öyle yaptım da geçti çünkü
Hmm kulağa vurmuştur belki o yüzden de tıkanık hissediorum
Böyle açılsa rahatlıcam
Nasıl sıcak tutabilirimm
Bu havalarda saçı ıslak durmayacaksın işte 🙄 bırak kulağı ilerde sinüzit bile yapar
Doğru diyosun...
Bere takman lazım kulağını kapatsın
Ne kadar sürede geçer peki
Benim 2 hafta sürmüştü, sen sıcak tutmaya bak eğer sürekli evdeysen hemen geçebilir, çünkü ben sürekli dışarda işlerim olduğu için 2 hafta sürdü geçmesi
Eğer ki çok ağrın varsa bi doktora git ağrı kesici ile damla verir
Bu hafta tatil Kasım tatili evdeyim bide şey affedersin az önce kuru fasulye yedim geyirme falan geliyo ağzımdan cikicagi yerde kulağıma vuruyo bu nasıl bişey olabilir
Canım kulak burun boğaz bunun üçü birbirine bağlı yaaa 😄 sümkürdüğün zaman kulağına boğazına vurur, geğirdiğin zaman burnuna kulağına vurur bunlar böyle
Sksbskxnsk ben çok panik yapan biriyim yaa ama sabaha kadar beklesem bir zararı olmaz değil mii yani ciddi olarak
Belki hala agrirsa yarın giderim hastaneye
Dediğim gibi zarda patlama olsa işitme kaybı olurdu, ee işitme kaybı yok diyorsun sabaha kadar bişe olmaz ama ağrıya dayanamıyorsan git bi doktora ağrı kesici ile damla veriri sana
Yakin tarihte uçak yolculuğu yaptın mi
Hayır
Hastaneye git hemen
Sabaha kadar beklesem ne zarar olur
Kulagı kaybettin mi ne yapabilirler birde sana cahil derler bu saate kadar beklemiş önem vermiyor hastaliga falan ve haklilarda