Kepçe kulak size itici gelir mi?

Herkese merhaba,
şu an fotoğrafımı paylaşmaktan çekindiğim için küçüklükte çekilmiş bir fotoğrafımı ekledim ki görüp yorum yapabilin.
şu an 23 yaşındayım, kulaklarımla çok da bağlantılı olmayan; değersizlik algımın yüksek oluşu sebebi ile özgüven sorunu yaşıyorum ve kulaklarımın kepçe olması beni utandırıyor.
aynaya baktığımda komik bir ifade var gibi geliyor, kulaklarım yüz ifademe komiklik katıyor. Elimle düzeltip baktığımda ise çok daha güzel ve ciddi bir kadın görüyorum. Resmen sima ve duruşum değişiyor.
Kapalıyım, başörtüsü yüzünden aslında gözükmüyor ve bu sebeple çevremdeki herkes gözükmediğini ve sorun olmadığını söylüyor ama kendim bir türlü tatmin olamıyorum.
ileride kulaklarımı görmeden biri ile bu yola girdiğimde, gördüğü zaman beğenmez ve kötü hisseder diye de çok çekiniyorum.
Ciddi ciddi yaptırmayı düşünüyorum.
sizlerin bu konu hakkındaki görüşleri neler? Çok itici duruyor mu? Bana sanki yüzümün bütün güzelliğini alıyor da yerine komik bir sıfat getiriyor gibi geliyor.
ps: şimdi bu kadar kepçe durmuyor kafam büyüdüğü için sanırım.
ps 2: erkek değilim arkadaşlar, babam böyle kestirmiş annem babama emanet edince.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!  Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!