Nazofarengeal mukozai doku kalınlığında artış izlenmektir ne demek
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Degil, kaygisiz ol, burdaki cakma doktorlarin cevaplari ile kafani karistirma, doktorundan öyle veya böyle mecbur randevu alackasin, bu muayeneyide doktor yaptirmadimi? o mecbur randevu verecek.
Acil bir durum yok, eger kanser süphesi varsa, buna doktorun karar verir, belki biyopsi gerekebilir.. Oda sadece önlem icin, kesin teshis icin.
Kanka ben sana bir link vereceğim , tahlillerini bunlara at inşallah sana uygun bir tedavi bulacaklar mj at
Kardes burasi paylasim sitesi, yardim edeceksen neden özelden, burdan at, baskalarida faydalansin.
@Berkan26 doğru diyorsun
https://www.drbiosentez.com/default.asp?page_id=7 Bak buraya kanser ilaçları yapıyorlar ben akrabam yaptırdım şükür baya düzeldi çok fazla iyilesti diklero hasta var yanlış anlama yani burada çalışmıyorum iyice araştır ve bak ürünlerine kanser veya başka hastalıklarda da baya iyiler antidepresan kullanıyorum ben misal baya iyi geldi ilaçları kişiye özel ilaç yapıyorlar tavsiye ederm
Ben araştırdım kullanan çok kişiyle konuştum ilaçlar ucuz degil ama keşke önceden burayı bulsaydik 🥺
Kardes kusura bakma ama bunlar kanun bosluklarindan faydalanan uyanik , magdur hasta insanlarin caresizliklerinden magduriyetini paraya ceviren dolandiricilar, Cidden bunlara inanip para kaptiranlar var mi?
@Berkan26 boş yapma kanka ben kendi hastamda görüyorum doktorlarin tek çare amaliyat dediği felçli hastayı 21 günde el ve ayağı ni oynatır hale getiren beynindeki metastas i bitiren bunlar araştırmadan yorum yapma ben 15 gün araştırdım , biz yararını gördük araştır bak ondan sonra yorum yap ben burdan tedavi alan 5 kişiyi sosyal medyadan buldum ne zorluklarla bitanesi 4. Evre kanser böbrek karaciğer kemik herbiyerine yayımis doktorlar tıp burada bitti demişler adam kubaya bile gitmiş ama bunların tedavisi ile kitleler küçülmeye başlamış
Bak bos yapma derken dikkatli konus, karsindaki bos bir insan degil.. Kansesin belki tam ne oldugunu dahi bilmiyorsun.
Eger bunlar dogal bitkisel karisimlarla bir kanserli hastayi iyilestirebilecek ilaca, kapasiteye sahip olsa, Şu an Dünyada CAG atlatmis olurlardi, tüm dünya medyasi bunlari konusur, bunlari bilir, nobel saglik ödülünü almis olurlardi.
Tam cakma bir dolandirici firma, bunlarin sisteminde calisan cok dolandirici cakama dirmalara var.
Sayfa öyle hazirlanmis ki, her derde care bir bitki bulmuslar satiyorlar, bayilik bile hazir. Baska ilde bir cöpcü dahi bayilik alip kanser tedavi edebilir..
Sayfalarinda ki kisilerin kim oldugu dahi, ne mezunu, ne is yaptiklari dahi belli degil, ruhsat diye birkac pacavra yerlestirmisler, uzaktan görebiliyorsun, okunmuyor. Tedavilerini belgeleyen hicbir tibbi kanit, belge istatistik yok.
Tiplerine bakinca zaten hersey ortada.
@Berkan26 tiplerine bakipmi bu yorumu yapıyorsun ben yaşadıklarımı anlatıyorum sana bende biliyorum çok dolandırıcı var ben nereleri araştırdım kimleri araştırdım hiç bir doktor hastama çare olamadı bunlarda oluruz demediler ama zamanla düzelirdediler dedikleri oluyor görüyorum başka bişey değil verdikleri ilaçlar bitkisel ekstratlar başka bişey değil arstir sor adamı anliyacaksin dediğimi ben adamı kaç yerden sordum
Bende 10 tane kanser hastasi bu firmadan ot ot sularindan aldi, hepsi öldü diyebilirim.. Yani senin hastama care oldu, yararli oldu deyimlerin birsey ifade etmiyor, bitkisel ekstralar ilac degil satmasi yasak degil, sayflarinda Kanser destkelyeci diyorlar, tedavi ediyor deseler aninda kapatilir, cünkü
Kardesim bunlar resmen dolandirici, tiplerine, sayfalarina, yazdiklarina, bakinca zaten anlasiliyor.. Bitkisel bir kac otu sende karistir, birkac tanede ürünü etkiliymis gibi öven troll reklamci ayarla, bul, gelsin paralar..
Beni inandirmak istiyorsan, kansere karsi etkisini ispatlayan birkac resmi istatistik göster, belge göster, o satis pazalarma sayflarindaki kisilerin UZMANLIKLARINI basarilarini belgeyelen resmi belegler göster.
Ürünlerinin kansere karsi etkili, tedavi oldugunu gösteren resmi belgeler göster, TC satis ruhasti olmasin lütfen..
@Berkan26 ben yaşadıklarımı anlattım dediklerini bende biliyorum evet çok fazla sıkıntılı tıp var zaten verdiği ilaç lar belli ekstratlar bağışıklık güçlendirici ve diğerleri bağışıklık ve bağırsak florasi güçlü ise kanseri de yeniyorsun her hastalığı da , sorunlu da olabilirler ama ben gözlerimle görüyorum işe yaradığını
Kardesim o otlarla yapilan sularla kanseri yenemezsin, böyle dolandiricilari inanan bazi isnanlar, kanser tedavisi birakiyor, otlardan sifa bulurum zanediyor, teavisini ihmal ediyor, geciktiriyor, ölmeyecekse kanserden ölüyor.
burada karismam bana ne derim ama demek isime gelmiyor cünkü insanlarin, hayati sözkonusu, caresizliklerini firsata cevirip paraya ceviriyorlar, ümitleri ile oynuyorlar.
Bazi esktraklari kanserin TIP#ta kanitlanmis ilacini tedavisini ihmal etmeyerek, seni tedavi eden doktora sorarak, müasede ederse destek amacli kullanabilirsin ama bunlarin sattiklarin ilac degil.
Akciger kanserini iyilestiren ilac yok, pankreas kanserini tedavi eden ilac yok, bircok kanserde zaten ilk teshis, metastas olusmadan eger sansin varsa ameliyatla kesip alabilirsen kurtulma sansin var. Ilaclarin etki ettigi erken teshiste tatamen iyilesme sansi olan kanser türleride var ama belirli kanserlerde yapilan tedaviler sadece ömür bir süre daha uzatmaktan ibaret.
Sen su hastanizin bana bir zahmet tam hangi tür kanser, teshis ne kondu, hangi tür tedaviler oldu yasi kac, btikisel o firmadan aldigin suyun ne gibi faydasi oldu, onu daha önce tedavi eden TIP doktorlari ne diyor biraz anlat bakalim?
Kanser değil beyin felci , geçirdi 80 yasidnda metastas yapan bir tıkanıklık kitle vardı şu an bu ilaçlarla %30 küçülme var metastas durdu kitlelere de küçülme oldu ilaç tedavisi zaten yok doktorlar sadece , amaliyat dediler ama yaştan dolayı korktuk şu an doktorlar da şaşkın nasıl küçüldü bu kitle diye 🤣 aslidna verdiği ekstratlari araştırdım karabaş otu ekstraktı beyine iyi geliyor bu , ortadox tıp a güvenelim ok tamam ama bu tip yardımcı tedavilere debyok demek mantıksız hepsine dolandırıcı demek komple mantıksız aralarında var ben yapacak bişey olmayınca mecburen hepsini araştırdım evet dolandırıcı da var hele birisi direk elimde tedavi edecek bir ilaç var gönderirim iyileşir diyince güldüm bile 🤣 tahlil de istemedi ama bunlar tahlil istedi dediki adam tıkanıklık gideren ilaç hazırlarız ama tamamıyla iyi olur diyemem hemen iyi olur hiç diyemem ama etkileri önemli derecede azalır dedi ve dediği de oldu konuşma güçlüğü gitti el ayak oynayamayan oynatmaya başladı şimdi eline top veriyoruz sıkmaya da başladı vs vs ben bunları 15 gün araştırdım az para istemiyorlar evet pahalı ama pahalı olmasını da sonradan öğrendim nedenini ekstratlar çok pahalı zaten öyle piyasada reklamı olan biri de değil insanlar birbirlerine tavsiye ediyorlar kendi soylemlerinden devlet büyüklerinden de kendisinde tedavi alanlar var... Dediğin doğru evet dolandırıcılar var ama bunlar değil kendim gözlemliyorum enteresan etkiler var.. hele genoderma diye bir bitki var misal o bitki ile meme kanserini ve metastasli hastaları kitleleri çok hızlı bir şekilde yenmek mümkün çok fazla makale de var aşırı pahalı ben ilk dedimki genoderma versek nolur dedi ki 1 çok pahalı ya gelir 2 ben beyine etki edeceğini zannetmem adam dolandırıcı olsa yolmaya kalkar ben her insana dolandırıcı yaftasi atılmasına karşıyım, modern tıp dediğimiz olay da kanserin tek çözümü kemo ve radyo terapi kemo terapinin insan vücuduna etkileri kanserden de beter
Kardesim metastazin ne oldugunu biliyormusun? Bir kanser hücresinin hücre parcalanmasi sonucu kana karisarak kandan baska bölgelere sicramasi. Senin hastandaki Beyinde olusan iyi huylu bir tümör olmasin, tikaniklik dediginde, büyümüs olan iyi huylu tümörün bulundugu bölgede büyüyerek basinc sonucu beyni etkileyip felc durumu yaratmis olmasin? Yoksa damar tikanikligindan olusan bir sorunumu var?
Bazi iyi huylu tümörler alinabiliniyorsa, zaten beyinde alinir, ve cevresinde geriye kalan tümörleride temizlemek icin isin tedavisi yapilir. Beyinde olusan tümörleri geneli iyi huyludur. Karabas otuna gelince , bilimsel arastirmalarda korku endise depresyonda rahatlatici bir etkisi oldugu bilniyor, ama tedavi edici bir etkisi yok.
Sizin hastanin beyninde olusan kitlede kücülme olduysa, sebebi karabas otu degil, bazen iyi huylu hatta kötü huylu tümöerler dahi cok naidrde olsa kendilgiinde düzelebiliyor..
Eger karabas otu beyin tümörünü tikanikligini tedavi edecek bir ot olsa, bunu milyonlarca uzman doktor, profesör farketmeyip, bu firma farketmis olamaz.. Olsalardi, zaetn simdi düyanin dilinde olurlardi.
@Berkan26 hayır bu otu prof doktor da tavsiye etmişti , metastaz in ne olduğunu biliyorum ayrıca , metastaz in durduğu nu söylediler tümör iyimi kötümü bilmiyoruz çünkü biopsi yapılamadı , neyse ben on yargılı değilim ortadox tıp in da bir çok hastalığın zaten çaresini bulduğunu ama ilaç firmalarından ötürü bnu sunmadigini düşünüyorum , DSÖ ya da güvenmiyorum örn. Hintli ve uzak doğu tippi küba gibi Küba da bir çok kanser türünün aşısı bulundu ama bu pazarlanamiyor..
Kardesim bunlar kanseri bitki yolu ile tedavi eden bir kurum degil, kanun bosluklarindan faydalanip insanlarin caresizliklerinden para kazaniyor.
Beynindeki tümör zaten metastaz degil, beyinde genelde iyi huylu tümör oluyor ama oldugu bölgede büyüyor, beyne zarar veriyor.
Fazla detaya girmeyeyim, su anda sorun yapmiyorsa zamanla ilerler, ameliyatla alinmasi gerek.
Sigara içiyor musun ben doktorum
Evet
O yüzden olmuştur takip edet misin beni konuşalıö doktoruö ben