özele o kadar para dokmek istemiyorum devlet özel çok fark ediyor mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sene başında 600 tl idi fiyatı şimdi ne oldu bilmem. Gerekirse paranı biriktir özele git geriç devlette randevü zor bulursun
Devlete Gidersem ne olur ki
Birikmiyo işte sıkıntı orada snsnssk
böyle bişe olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=fXMaLT7JeqM&t=8s
Ne alaka ya doktor Önemli değil mi şimdi zaten korkularım var niye böyle haberler atıyorsun Herkesin başına gelmiyordur ama
devlet hastenesinde olmuş adam. Antibiyotik tedavisi olmadan alıp çekmişler hemen. Enfeksiyon yayılmış gözünden olmuş. Ben özel klinikte oldum, kırık dişimi görür görmez antibiyotik tedavisine başladılar. 3 adet 20 lik bir adet kırık diş çektirdim hiçbişe olmadı :d
Allah'ından bulsun Bu ülkenin Doktorları ne kadar paracı olmuş ya Aslında özelde anlaşmamı sağladım Ama şu an tatile gitmiş biraz beklesem mi ki ya bu 20'lik dişi Çok saçma bir olay Hiç yemek falan yiyemiyorum O yüzden Ama ağrı yapmıyor istesem yani bekleyebilirim
Kırık dişe dolgu veya kaplama yapıyorlar onu yapmadı mı
hayır uğraştı ama kurtaramadı. Valla ne kadar 20'lik varsa çektirdim kurtuldum ben ağrı bile yapmıyorlardı :d
Gömülü müydü Ben de 4 tane var Seninki gene iyiymiş 3 kimin de bir kiminde 2 çıkıyor benim maşallah 😒😒😒
evet hepsi ameliyat ile alındı. Çekilincide hiçbir şey yiyemeyeceksin :d
Ay evet ya ben bir şey de olsa olsam iki iki mi çekti yoksa her hafta bir tane mi
Devlete randevu bulursan ücretsiz sigortan varsa tabi
Ya şöyle devletteki Doktorlar çok ilgilenmiyormuş ama sonuçta Ben de çalışmıyorum öğrenciyim o kadar para dökemem günlük işlere gidiyorum Sizce gerek var mı Bence kanal tedavisi falan olsa özele gidilir ama sonuçta sadece diş çekilecek Öyle değil mi
Devlete git kesinlikle özel çok pahalı , kısa sürüyor gerçekten seansları ama yapıyorlar ne yapılması gerekiyorsa ben ekstra temizleme rica ettim onu da yapmıştı mesela
Ama devlet de olsa iyi bir doktora gittiniz değil mi yani araştırıp öyle gittiniz
Ne yalan söyleyeyim babam ilgilendi randevu aldı ona da tanıdık önermiş doktoru ben şahsen tanımıyordum
Hangi şehir doktor ismi alabilirmiyim
Antalya ama doktoru hatırlamıyorum ki aylar oldu
Ama ben Bursa'dayım belki aynı şehir diye düşünmüştüm
Siz bir diş mi çektirdiniz 4 diş mi
Cevap yokmu
Yok ben dolgu yaptırdım ama diş de çekiyorlar
Devlete gitmek istiyorum ama güvenmiyorum bir dişçi koltuğunda rahat oturmak var bir de diken üstünde
Bu kadar kafaya takma muhtemelen randevu bile bulamazsın
Fark etmez canım istediğin yerde çektir
Fark etmez
Arkadaşlarım çok korkutuyor özele gitti çok ilgilenmezler hırpalarlar falan diyorlar korkuyorum
Korkma acımaz en azından şey kadar acımaz öyle düşün
Neyy
Ya işte şeyine alırken ki kadar acımaz öyle düşün
Yooo