Sağlık Kronik baş ağrılarıyla nasıl başa çıkılır? mentalhealthproblems Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Düzenli günün belirli saatleri başlıyor beni sinir ediyor! Nasıl başa çıkabilirim bunlarla? Kronik baş ağrılarıyla nasıl başa çıkılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Kahve içilebilir 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ağrı kesici ya da uyku , gürültüden uzak durmak , dinlenmek , su içmek , geçmiş olsun 1 3 Yorumla mentalhealthproblems +1 yıl çok teşekkürler Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl bağzen fazla ışığa ya da telefona balmakda bende baş ağrısı yapabiliyor umarım iyileşir 🙂 Yorumla mentalhealthproblems +1 yıl haklısın, umarım Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl www.yeditepehastanesi.com.tr/bas-agrisini-ilacsiz-gecirmenin-13-yoluDirekt link bırakayım 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ağrı kesici dışında hiçbir şey iş yapmıyor bende 1 0 Yorumla
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Gòz muayenesi?Migren? 1 3 Yorumla Honnéte___ +1 yıl Meşaj okumuyorsun galiba artik:) Yorumla mentalhealthproblems +1 yıl gereksiz mesajlara cevap vermiyorum Yorumla Honnéte___ +1 yıl Peki. Yorumla
Cerenss1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Anca benim gibi devamlı ağrı kesici yutmak lazım :(( 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahve içilebilir
ağrı kesici ya da uyku , gürültüden uzak durmak , dinlenmek , su içmek , geçmiş olsun
çok teşekkürler
bağzen fazla ışığa ya da telefona balmakda bende baş ağrısı yapabiliyor umarım iyileşir 🙂
haklısın, umarım
www.yeditepehastanesi.com.tr/bas-agrisini-ilacsiz-gecirmenin-13-yolu
Direkt link bırakayım
Ağrı kesici dışında hiçbir şey iş yapmıyor bende
Gòz muayenesi?
Migren?
Meşaj okumuyorsun galiba artik:)
gereksiz mesajlara cevap vermiyorum
Peki.
Nörolojiye görünmelisin
Anca benim gibi devamlı ağrı kesici yutmak lazım :((
hacamat