Kilo vermiş olanlar sizlere danışacaklarım var 🥰?

şu an 93 kiloyum boyum 1,71.
O kadar kötü hissediyorum ki kendimi, bundan 2 sene öncesi 74 kiloydum o zaman yine iyiydim, ama şu an suratım bile tanınmaz halde şişti tanıyamıyorum kendimi, bebek gibiydim makyaj yapardım daha da güzel olurdum ama şu an o kadar kötü hissediyorum ki kaşlarımı dahi almak içimden gelmiyor, makyajın bile yakıştığını düşünmüyorum motivasyonum herşeyim çok düşük, 2 3 ay önce çekildiğim fotoğrafa bakıyorum birde şu an ki halime resmen bambaşkayım birde sevgilim var buluşmak istiyor bi yandan ordan sıkışıyorum diyorum ki beni zorlarsa bitiririm, ama benim motivasyonum ne olucak? Kilo verince yüz inceliyor mu? şu an gülünce bile dişlerim küçücük gözüküyor suratımın genişliğinden son dönemde aşşırı dışardan yedim ve kilo aldım, ben sıkı bir diyete girmek istiyorum ama lütfen bana doğruyu söyleyin gerçekten yüz inceliyor mu bi farklılık oluyor mu? Görüşlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum, kilo alıp verme ve incelm konusu hakkında kimseye söyleyemiyorum bu içimde kalanları daha da yalnız hissediyorum sanki ucu bucağı olmayan bir yolda gibiyim.
Kilo vermiş olanlar sizlere danışacaklarım var 🥰?