@gulll0 iyi akşamlar, sitede yeniyim de.. bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni gördüm yazdım. Bir kıza sormam lazım, erkekler dalga geçebilir diye soramıyorum. Dm atamadım xper puanım yetmiyormuş, mesaj kutum açık rica etsem yardımcı olur musun? teşekkürler şimdiden.
Sabah kalkınca yoğurt içine bir kaşık pulbiber yarım limon istersen birazcık karabiber bunu yiyebilirsin ya da ağır gelir diyorsan kendine sade bir kahve yap sütsüz şekersiz içine yarım limon sık öyle iç.
Sonuç almak için diyet yapmak gerekiyor. yani toplam aldığınız kalori diyelim ki 1500 siz 200-300 daha az kalori alarak kilo verebilirsiniz. yani tek bir ürün mucize sonuç vermez
Herbalife hiç denedin mi bilmiyorun shake falan paket set oluyor aynı zamanda ücretsiz koçluk veriliyor bu yaşam koçu sana bir beslenme listesi çıkarıyor iştahını açtırıyor yemek yiyip düzenli beslenmeni sağlıyor aynı zamanda vicudu da ister istemez oluşan toksinlerin yok etmek içinde yardımcı olur malum bilirsin aldığımız havadan bile vicudumuz toksin depoluyor
Fiyatları ise seçiceğin pakete göre değişiklik gösteriyor ben kilo vermeye uğraştığım için kilo aldın paket fiyatlarını bilmiyorum ama istersen bilgi alıp sana söyleyebilirim