Sağlık Zayıf kız itici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Zayifim 162 48kiloyum ölçülerim (80-62-87) kizlar kilo al derken erkeklerden oek duymadim bu lafi sizce? Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçilmiş Zayıf kız itici mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cremédeolé Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl açıkçası çok zayıf kızlar ilgi çekici gelmiyor bana, neden bu kadar zayıflık moda oldu onu da anlamış değilim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben hep zayifim 3ogunden fazla yerim ara ogunlerd var birde gece yerim genetik aile akrabada zayif Yorumla Cremédeolé +1 yıl çok çok çok mu incesin? Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zayıf kız neden itici olsun hiç bi kız itici değil kilo alınıp verile bilinir dış görünüş çokmu önemli 0 0 Yorumla
raķkun67 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Gayet iyi zorlama kendini ve kendinle barisiksan takma kafana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben barisigim lisedeyken vs hicbirsey gelmezdi ama simdi hatlarim oturdu cok rahat m beden geliyor Yorumla raķkun67 +1 yıl Gayet güzel herkesin olmak istediği tarzdasın harikasın 🙏😊 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kilo almak saglık açisindan ideal olması lazım 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 466 cevap paylaştı. Fiziğin düzgün itici bi durum yok 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bence zayıf kızlar daha güzel boş ver alma 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Hafif kilo çok yakışır bence 0 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence iyisin zayıflık daha çekici gösterir 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. İyi gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
açıkçası çok zayıf kızlar ilgi çekici gelmiyor bana, neden bu kadar zayıflık moda oldu onu da anlamış değilim.
Ben hep zayifim 3ogunden fazla yerim ara ogunlerd var birde gece yerim genetik aile akrabada zayif
çok çok çok mu incesin?
Zayıf kız neden itici olsun hiç bi kız itici değil kilo alınıp verile bilinir dış görünüş çokmu önemli
Gayet iyi zorlama kendini ve kendinle barisiksan takma kafana
Ben barisigim lisedeyken vs hicbirsey gelmezdi ama simdi hatlarim oturdu cok rahat m beden geliyor
Gayet güzel herkesin olmak istediği tarzdasın harikasın 🙏😊
Kilo almak saglık açisindan ideal olması lazım
Fiziğin düzgün itici bi durum yok
Bence zayıf kızlar daha güzel boş ver alma
Ben minimal seviyorum benim için ideal.
Hafif kilo çok yakışır bence
erkeklerden ne duymaktan istiyosun
Bence iyisin zayıflık daha çekici gösterir
Bence bahsettiğin ölçüler çok hoş.
hayır
ısteklerıne baglı bence
kilon normal