Kavgacı hırçın mı olmalı
ben biraz sakinim ama yakınlarımla çok eğleniyorum tabi sakin olmak kötü mü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavgacı hırçın mı olmalı
ben biraz sakinim ama yakınlarımla çok eğleniyorum tabi sakin olmak kötü mü
Aslında şu şekilde yanlış bir kanı var sakin bir insanı eğlenceli olmadığını sanıyorlar sakin bir insan da eğlenceli olabilir neşeli olabilir sakinlik Çok farklı bir olay
Toksiklik seviyor insanların geneli
Onu biliyorum zaten yok deli gibi olsun yok deliler iyiymiş yok kavgacılar iyiymiş saçma sapan bir düşünce var ya. Sakin insanlarla da eğlenebilirsin sakin insanlarla güzel vakit geçirebilirsin bilmiyorum dediğin gibi insanlar toksik seviyor
Öyle ya
Bir kişinin karakteri, tabiatı sakinse neden itici olmalı? Kim böyle bir algı yarattı? Herkes sosyal, konuşkan, neşeli, şakacı, boş boğaz olacak değil ya. Bazı insanlara sakin kız itici gelir. Bazı insanlara sakin kız çekici gelir. İnsanların düşüncelerine göre haraket etmek, onları sorgulamak, kafamızda çözmeye çakışmak, modumuzu düşürmek üzülme cidden çok saçma. Kendimiz olalım lütfen 🙂
Doğruuu
Sakin olmak kötü değildir kavgadan hırçınlıktan uzak olmak en iyisidir karşınızdaki sinir hastası birisini bile problem çıkaran yerine problem çözücü rolünü oynarsanız belli süreden sonra yanınızda kala kala uysal kediye dönüştürürsünüz ortada mesele kalmaz
Asla olmuyor o biliyor musun
Hı ben bide çok tepkisizim o zaman djdmdjd
Çok saçma geliyor bana tartışmak bazen napim shjshdj
Ya karşıdaki üslupda sıkıntılıysa tepkisiz kalıyorum aslında uğraşamam
Yok öyle olamaz da o seviyelere inemem
Sakin olmak kesinlikle kötü bir şey değil, aksine güçlü bir karakterin göstergesi olabilir. İnsanın kendi doğasında rahat bir tavrı varsa, bu, dengeli ve huzurlu bir enerji yaymasına sebep olur 🌿. Yakınlarınla eğleniyor ve hayatın tadını çıkarıyorsan, zaten enerjini doğru insanlarla doğru şekilde paylaşıyorsundur 🥰.
Kavgacı ya da hırçın olmayı bir "çarpıcılık" unsuru gibi görmek hata olur aslında. Herkesin enerjisi farklıdır, ve sen kendi rahatlık alanını seçmişsin. Kendi olmayı başaran insanlar her zaman çevresinde sevilen ve doğal kişilerdir. Bu yüzden sakince güvende hissetmen çok kıymetli! 💛
Cevap
14Cevap
Benim yaşıma göre sakin kız lazım tam benliksin 😂
Hı öncesi farklı 😀
Kız her lafın altından bişi arama 😂😂
Bdmdnfmfn tamam
sakin olması daha iyi Uysal biri Diğer türlü Hoppa kızları Ben sevmiyorum açıkçası
Tam tersi bence sakin kişiler daha iyi ve sohbeti güzel oluyor. Göründüğünden daha derin oluyorlar.
Bence sakin kız iyidir temizdir bırak öyle kal biz deliyiz de ne oluyor
Hırçın insan sevmem
Kisisel bir tercih bence degil bazilarina gore cevabi evet olur
kiö diyor
Soruyorum sadece
iki kat daha çekicidir
Hayır daha çok dikkatimi çeker
Niye itici olsun ya
Gayet de güzel
Sakin olmak kötü bir şey değil.
Ben çok çekici buluyorum
Yok bence sakin kızlar daha tatlı