sabah : haşlanmış yumurta salata domates
öğlen : şekerli sakız 1 tane + kuşburnu çayı + pırasa
akşam : nescafe
çok mantıklı değil gibi ama fikirlerinizi almak istiyorum
KİLO ALMIŞ MIYIMDIR PIRASA YAĞLIYDI VE PİRİNÇLİYDİ
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sabah : haşlanmış yumurta salata domates
öğlen : şekerli sakız 1 tane + kuşburnu çayı + pırasa
akşam : nescafe
çok mantıklı değil gibi ama fikirlerinizi almak istiyorum
KİLO ALMIŞ MIYIMDIR PIRASA YAĞLIYDI VE PİRİNÇLİYDİ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu diyetle yakın zamanda ölürsün kusura bakma böyle diyet listesi mi olur
kilo aldırırmı bu
Aldırmaz ama sağlıklı da verdirmez
Kaç zamandır yapıyorsun bunu? Herhangi bir eksilme var mı? Ve kilon kaç? Hedefin kaç kilo olmak? Hepsini cevaplarsan sevinirim
60 kilo başladım şu an 57 flnım bayaa verdim herkes yemek ye falan psikolojik basık yapıyor hedef kilom yok
60 kiloyla başladıysan 1 ayda normal 1200 calori bir diyet ile 8 kilo verirsin zaten…. Bu kadar kendini kasmaya gerek yok. Spor yaparak ver en azından 2-3 saat yürüyüş yap bol bol su iç yeterli. Kilona göre bu diyet ağır olabilir. Ve çok hızlı kas kaybı olur. Başarılar dilerim :)
Bune bunu kim yaptı sana besinlerden vitamin alman lazım kafayı yicem böyle bir diyet yok
göbeğim var gitmiyo
kiloluyken herkes dalga geçiyodu onlar yuzunden takıntım oluştu
Göbeğini diyetle eritemezsin cardiyo da yapman gerekli bu diyet dediğin şeyle hasta olursun
zaten öksürük başladı hafiften ateşim de varkorkudan hastaneye de gidemiyorum bide kardiyo yu nasıl yapıcam anlatır mısın çok üşeniyorum en basitinden ne yapabilirim
Sabah aç karnına ya tempolu yürüyüş yap ip atla ya da spor salonuna başla bisiklet koşu felan yap hemde azcık ağırlık çalış sıkılaş
Basit yoldan hiç bir şey olmaz
Sabah : haşlanmış yumurta yulaf peynir sebze
Öğlen : yoğurt brokoli vs. sebze salata falan isteğe göre
1 saat sonra 1 muz
1 saat sonra elma felan ye
Akşam yemeği haşlanmış tavuk yanına sebze felan veya haşlanmış sebzeler ve tavukla salata da yapabilrisn
Gün içinde bol bol limonlu su iç ve hareketli aktif ol
Bu bile sert bir diyet ama en azından besin değeri var ara öğünler ekle 3 öğün az yemekle olmaz az az 4 5 öğün yap açlğını kesmek için aç kalınca kilo veriyorsun demek değil kalori açığı oluşturman lazım
bi ara onu da denedim 63 kilodan 58e düşmüştüm. sonra bırakınca aldım tekrar. masas başı işde çalışıyorum bide ondan
E zaten oyle olur almaman mümkün değil disiplin işi bu devam ettirmen gerekli ama bu yazdığın diyeti kesinlikle uygulama
en basiti bu canım
Bol şekerli helvanı yemek isterim bebem
Akşam yemen gerek hastalanırsın
pırasa yı akşama doğru yedim sayılır aslında baya yağlıydı havuç falan pirinç vardı
Hmm o zman iyi bence kötü değil
şekerli sakız ne ahaahuahıah
napim çiğnemeden edemiyorum
aşko açlık diyeti mi yapıyosun
hayır aksine çok yediğimi düşündüm
pırasa çok yağlıydı
Abarti
niye
Öğünler dengesiz bebiş
dengesiz derken çok mu yağlı sağlıksız
Kilo almazsın ama mesela aksma yemeğin yok sabah ve öğlen yiyorsun akşam aç kalıyorsun onun yerine öğlen bir meyve ve kahveyi içsen akşam protein aralıklı ve yanında yeşillik yesen daha mantıklı olur bebis
akşam neskafe falan iecek içiyoru kulburnu falan aç hissedmiyorum zaten akşama doğru yiyorum hafiften
Kilo Alicam telaşı yapma boy kilo kaç senin