Sabah kahvaltıya bir mekana gittik.
Sabah:1 porsiyon yumurtalı menemen
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası
Ara öğün:beypazarı maden suyu
Akşam:1 tabak taze fasulye
Fazla mı yemişim? Çok yemiş gibi hissediyorum.
Beypazarına gitmiştik bu ara.
Sabah kahvaltıya bir mekana gittik.
Sabah:1 porsiyon yumurtalı menemen
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası
Ara öğün:beypazarı maden suyu
Akşam:1 tabak taze fasulye
Fazla mı yemişim? Çok yemiş gibi hissediyorum.
Beypazarına gitmiştik bu ara.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
normal sen bana denk gelmemişsin sabah menemen kızarmış ekmek ve kahvaltılık öğleye yakın tost öğlen pilav ve sulu yemek akşam üstü ıvır zıvır aksam balık ve rakı üstüne meyve ıvır zıvır
Ben ekmek falan tüketmedim, tüketmiyorum. Ama şiştim sanki😅Normalse iyi. Kilo almak istemiyorum da ondan sordum
bende pek kilo almıyorum sadece sabahları ekmek yiyorum yıllardır 70-75 kilo arası oynuyorum
İyi ne güzel canının istediğini yiyip formunu koruyorsan.
evet aynen öyle gazlı içeçek sıfır ama şekerde sıfır
Bende de şeker, ekmek, makarna, abur cubur sıfır☺️Böyle mutluyum ama
kendin için mutluysan ne güzel sana bize de saygı göstermek düşer
Yarasın koçuma bide üstüne sağlam bi spor yap tam olsun
Fazla mı yemişim yani? Haftada 4 gün yapıyorum. Bugün spor yapmadım ama 1 saat yürüyüş yaptım.
Güzel biraz iyi yemişsin çok diyemem
Diyette değilim ama ona göre
Kilo ve boyun kaç
162 boy 34 kilo
34 kilo mu senin yaş kaç
Söylemiyorum
Devlet sırrı mı
Evet:)
Haha
Tamm benimde diyet yapmam lazım ama ben bunları yersem ölürüm herhalde 🤦♂️
Neden ki fazla mı yemişim🥹
Saçmalama bence çok az yemişsin hayır ara öğün olarak maden suyunu neden sayiyorsun onun hiçbir kalori değeri yok zaten o sayılmaz 🤦♂️
Ağzıma ne attıysam yazdım valla😅Kilo aldırmaya çalışıyor ailem. O yüzden dışarıdan yediriyorlar sürekli. Dikkat etmeye çalışıyorum bende.
Ben bunları yersem ölürüm öyle diyeyim sana burada hicbirsey yok yemek için 😅 neden peki çok mu zayifsin 😁
Biraz zayıfım evet. Ama kilo almakta istemiyorum, uzun bir süre diyet yaptım çünkü kilo vermek için. Bu diyetsiz hali yani sen düşün 😅Bu yemeyle kilo verir miyim peki? Arttırayım mı?
Çok pardon kadına yaşı ve kilosu sorulmaz ama kaç kilosun şuanda yani boy ve kilo 😅😁🙈
Şu yazdıklarında kilo aldırıcı bir durum yok ki zaten illaki verirsin bence ailene söyle daha fazla yemek yedirsinler sana 😅😁
Çok zayıf olduğumu biliyorum öncelikle bunu söyleyeyim.162 boy 34 kiloyum.57 ye kadar çıkmıştım pandemide. Normalde 54 tüm hafif balık etli gözüküyordum bu kiloda. Verdim gitti işte
Verir miyim ya🥹Biraz daha yemeni arttırayım bari.
34 çok düşükmus ama bence acilen kilo almalısın senin baliketli dediğin kilo ideal kilon ne baliketlisi 😁😅 sen balığı bile zayıf görüyorsun demek 😁😁
Şuanda bu kiloda olan birisi sanırım metabolizmasi daha hızlı çalışıyor o yüzden biraz daha yemeni artirmani saglarsan güzel olur
Maksimum yediğim bu kadar ne yapayım🫣
Midem çok küçük
Diyetisyene gittin mi peki bu durum için
Evet. Diyetiyene gittiğim hafta 2 kilo verdim. Bu yüzden geri bıraktım.
O nasıl diyetisyen bee öyle 😅😁😁
Değil mi? Öyle iyi bir şehirde yaşamıyorum, çok az diyetisyen var burada. Kendi beslenmemi kurmaya çalısıyorum o yüzden.
Doğru doğru oyel şey mi olur kilo almak için gidiyorsun daha çok kilo veriyorsun benim gitmem lazım ona 😁
Sen bir şey yemiyorsun ki ilk önce onu cozmen lazım üstelik yemek listene karbonhidrat eklemen lazım
Sen az yedin diyince hesapladım kaç kalori almısım diye.532 kalori çıktı ya fatsecrette🥹
Az yemişim cidden. Biraz ekleme yapacağım. Teşekkürler
Senin şuanda 1500kalori civarında almış olman lazım özellikle makarna ve pirinç her yemekte olsun derim
Makarna, pilav, ekmek yemiyorum. Bağırsak rahatsızlığımdan dolayı
Geçmiş olsun o zaman kilo almak zor olucak sanırım hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama araştırma hastanesi varsa eğer diyetisyen bölümleri var oraya gidip sana uygun diyeti ogrenebilirsin ya da onlar eşliğinde de deneyebilirsin sanırım