Kedim ameliyata giricek korkuyorum?

Ya lütfen bana yardım edin morelim çok bozuk ne yapcağımı bilmiyorum ameliyata giricek çünkü kedim cisin yutmuş doktor anesteziyi kaldırabilirse ameliyat iyi geçer falan filan dedi göğüs kemiğinin oraya küçük bir cisim sıkışmış kedim yaşlı bir kedi onu çok seviyorum o evdeyken yalnız hissetmiyorum şuanda bu yazıyı ağlayarak yazıyorum gerçekten çok önemli benim için sizce ameliyatımi geçermi lütfen böyle olay yaşamış kişiler bana destek olsun çok üzgünüm nolur yardım edin

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba bu yazıyı morelim bozuk bir şekilde yazıyorum kedimi kaybettim😔.. nedeni ise bazı insafsız * yüzünden evimiz dağa bakıyor dağdada kuşçular var bizim kedide balkona ara sıra çıkıyordu hava almak için 3 hafta önce bu kediye saçma atmış annesiz şerefsizler biliyorsunuzki hayvanlarda sessiz kul olduğu için hastalığınk anlatamıyor işte 2 3 haftadır iştahsız mutsuz en sonunda veterinere götürdük içinde cisim var dediler tabii bizde oyuncak falan yutmuştur dedik +
Güncellemeler
+1 yıl
Kedimin ameliyatı çok iyi geçmiş fakat yaşlı olduğu için ameliyattan sonra melek olmuş onu çok seviyorum o hep kalbimde olucak Anısına🥺😔❤️..
Kedim ameliyata giricek korkuyorum?