Bende daha önce görmüştüm. Genelde kağıttan külah yapıp içine alıp ağzını kapatıyorum ve dışarıya çıkıp ağzını açıp doğaya bırakıyorum. Bedenen bir temasım olmadı hiç.
Bana bir zararı olmayan hayvanı neden öldüreyim ki. Öldüreceğim hayvan akrep veya yılan olur gerisini öldürmek yerine doğaya salmak daha makul geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
😂😂😂
İyiymiş 😂
bu tür araştırmaları google lens ile yapabilirsiniz.
Helal olsun, düzgün görüş paylaşan tek kişisiniz! 👏🏼
Teşekkür ederim :)
İkinci kişi, pardon biri daha vardı bana dikkat etmemi söyleyen, hakka girmeyelim şimdi durduk yere 😅 &Rica ederim ✨
Bende daha önce görmüştüm. Genelde kağıttan külah yapıp içine alıp ağzını kapatıyorum ve dışarıya çıkıp ağzını açıp doğaya bırakıyorum. Bedenen bir temasım olmadı hiç.
İyi yapıyorsunuz doğaya bırakmakla, bazıları öldürüyor hiç acımadan 🥺
Bana bir zararı olmayan hayvanı neden öldüreyim ki. Öldüreceğim hayvan akrep veya yılan olur gerisini öldürmek yerine doğaya salmak daha makul geliyor.
Osuruk böceğinin yandan yemişi gibi duruyor 🤔 Ben osuruk böceği muamelesi yaparım bunlara 😂 Akrabalar muhtemelen 😂
Buna dikkat et, bu böceğin iğnesi var çok kötü batırıyor. Uçuyor ayrıca.
2-3 gün pencere arası ile sineklikte mahsur kaldı, nasıl aşmış sinekliği anlamıyorum.. ufakta değil ki sineklikten içeriye girsin
Evin içinde büyümüş olabilir, üstüne gelmesin aman
Olabilir mi? Belkide ama ne yiyecek ki evin içerisinde?
Eve gelen meyve sebze üzerinden de gelmiş olabilir. Bitki sanıp bana iğnesini batırmıştı, o şekil besleniyor.
Olabilir bilmiyorm.. ahaha umarım acıtmamıştır
Epey rahatsız edici
öpmüs seni daha ne jkdfjkdsj
@kimsekimiste200
Tövbeler olsun
öpücük böcegii ama ooo
@kimsekimiste200
Sana göndersin o zaman böceği, ilgilensin. Hahaa
Sen ilgilen benleee 🥳
@kimsekimiste200
😡
sakaydiii 🥺🥺
Terlikle aban yapacak başka bir şeyin yok sonra temizle cesedini
Zararsız böcek bu yahu uçar konar bu sevimli
Sana göndereyim o zaman? Beslersin belki
Bizim bahçede bir sürü kuzum elime almışlığım bile var yalnız kokusu biraz tuhaf, sen de bundan korkuyorsan teyyyyyy 😂😂
İyi güzel elinize alabiliyorsanız 😂
Evet kokusu varmış, yeni okudum; hatta kokuları.. farklı farklı, elma, armut vesaire
Yooo onun kokusu standart aynıdır 😂😂ne zaman elime konsa aynı kokusu yalnız bayıltıcı bi koku dikkat et😂😂😂
böcek değil bu yaratık.
Boğğ böceğine benziii gıı