tesekkur ederiim sana da iyi geceler mental sagligim iyi sadece mutluyum icimden geldigi gibi davraniyorum odanin vergisini degil de o benim uykumu alacak gibi😼
Neşemi kalır bu ortamda allasen. Hergun yeni bir rezillikle uyanıyoruz. Borsa çakıldı, piyasalar alt üst oldu. İki dingil koltuk kavgasına düştü diye bu ülkede mutlu olmak çölde vaha görmek kadar sahte olur üzgünüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gözükmüyor buradan
O' da seni seviyor böceği
o kadar safim ki internette arattim
Yiaa neymiş 🥹
Sümüğe benziyo ben pek böceğe benzetemedim
Az yakından çekseydin belki tanırdık.
o kadar minik ki cekemiyorum bile
Neyse ilaçlama yap gitsin işte nüfusuna mı alıcan kökenini öğrenip.
hayir korkuyom nasi uyucam ya daha fazla varsa
Başka odaya git, koca evde vardır herhalde. Yarında ilaçla sabahtan, akşam gelince havalandır. Bitti, gitti.
YA YOOOKKKK cözüm üretme derdime ortak ol abi baska odada uyumak istemiyorum ya tühh nası olur cok uzuldum napicaz simdi falan de cozum istemiyorum
Tüh çok üzüldüm, oldu mu? Hey Allahim sağlamı beni bulmaz ki.
OLDUUUUUU tesekkur ederiiimmm deli degiliiimmmm niye oyle diyosun
Deli demedimde, mental biraz sıkıntılı gibi hayırlı geceler size böcük kardeşle, oda vergisini almayı unutma, bu devirde beleş odamı kaldı. 🙋♂️
tesekkur ederiim sana da iyi geceler mental sagligim iyi sadece mutluyum icimden geldigi gibi davraniyorum odanin vergisini degil de o benim uykumu alacak gibi😼
Valla bizim evde odalar hep boş geç birine yat kapinida kilitle ne diyem. 🤣 Ben çözüm adamıyım.
yok boyle olmaz biraz hayati romantize etmen gerek ogretirim yakinda merak etme
Bura Japonya olsaydı belki, biz hayatı extreme zorlukta yaşayan kesimiz çözüm odaklı olmak zorundayız. O yüzden bırak olduğu gibi kalayım. 🙋♂️
haklisin ama olsun her seyini kaybet ama neseni asla ben ogretcem sana uzulme
Neşemi kalır bu ortamda allasen. Hergun yeni bir rezillikle uyanıyoruz. Borsa çakıldı, piyasalar alt üst oldu. İki dingil koltuk kavgasına düştü diye bu ülkede mutlu olmak çölde vaha görmek kadar sahte olur üzgünüm.
cok ama cok haklısın bu konuda ustune lafım yok
Neyse sizinde hayat enerjinizi soğurmayalım. Herkes bildiği gibi yaşasın, siz mümkün kılabiliyorsanız ne mutlu. 😇