Sağlık Burun estetigi doktoru? prenseshanımcım Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 burun estetigine 20k vermeye degermi? Güncellemeler+1 yıl arkadaslar en az 18k istiyolar 18k diyen doktorlarda iyi burun yapamiyor bi 30k vermek lazim ama o kadarinada gucum yetmiyor şansa biraktim isi Burun estetigi doktoru? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 911 cevap paylaştı. kardeşim için geçen sene 15k verdim. bence değer. kız 10 sene gençleşti 0 6 Yorumla prenseshanımcım +1 yıl hangi doktor acaba Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl ist. da mısın? Yorumla prenseshanımcım +1 yıl evet Yorumla prenseshanımcım +1 yıl ee bi cevap bekliyorum Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl görmemişim bi dk. bakıyorum Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl www.instagram.com/dr.baversimsek_international/ Yorumla
buseyaman256 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl İstanbul 'daysan güncel öztürk ile görüşmeni öneririm. kendisi alanında en iyi doktorlardan biridir. 0 0 Yorumla
EZELBAYRAKTAR_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence değer, şansa bırakılacak bir şey değil sonuçta bir kere oluyorsun ve en iyi şekilde yapmak gerek 0 0 Yorumla
Sexy__Lady Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İhtiyacın varsa değer 0 2 Yorumla prenseshanımcım +1 yıl evet var Yorumla Sexy__Lady +1 yıl Ömründe bir kere olacak sonuçta. Paraya kıymak lazım böyle durumlarda Yorumla
mhmt1649 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben verdim ve değdi 0 2 Yorumla prenseshanımcım +1 yıl ne kadar verdin doktor ismi Yorumla mhmt1649 +1 yıl Sedat koyunsever nstası var benim fotomda orada var ameliyatsız ameliyatlı 20k verdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kardeşim için geçen sene 15k verdim. bence değer. kız 10 sene gençleşti
hangi doktor acaba
ist. da mısın?
evet
ee bi cevap bekliyorum
görmemişim bi dk. bakıyorum
www.instagram.com/dr.baversimsek_international/
İstanbul 'daysan güncel öztürk ile görüşmeni öneririm. kendisi alanında en iyi doktorlardan biridir.
Bence değer, şansa bırakılacak bir şey değil sonuçta bir kere oluyorsun ve en iyi şekilde yapmak gerek
burnunun ne halde olduğuna bağlı
İhtiyacın varsa değer
evet var
Ömründe bir kere olacak sonuçta. Paraya kıymak lazım böyle durumlarda
Ben verdim ve değdi
ne kadar verdin doktor ismi
Sedat koyunsever nstası var benim fotomda orada var ameliyatsız ameliyatlı 20k verdim
Ben vermem şahsen 😂
Oha mk
Değer
Kuzenim 32 verdi
Değer
dimi ya
Değer