Merhaba,
Memnun kaldığınız ya da işinde iyi olduğunu bildiğiniz, doğal görünümlü burunlar yapan bir doktor var mı?
Memnun kaldığınız ya da işinde iyi olduğunu bildiğiniz, doğal görünümlü burunlar yapan bir doktor var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben Almanya da yaptırdım
Hangi doktor? Yani Instagram hesabı var mı?
Var Dr Johannes Veit
Memnun musunuz? Yamukluk falan var mı?
Çok memnun ben çok iyi doktor tavsiye ederim fiyat olarakta alta iniyor nefes alabiliyorum yumukluk falan yok
Instagramına baktım pek fazla resimleri yok, olan resimlerdede bazılarında çok kesikler yapmış ooff.. burun doktoru arıyorum kendime, Türkiye’de ki doktorların çoğu domuz gibi ve minicik yapıyorlar burnu, ben doğal istiyorum 🥺
Nefes alabildiğinize sevindim, kardeşim İstanbul'da yaptırdı ama pek memnun değil, az nefes alabiliyor ve biraz yamukluk var. Türkiye’dekilerin çoğu dışa bakıyor
Evt yaptırdığım doğal gerçekten randevu alın pişman olmazsınız öyle olmasa önermezdim
Peki özelden size yazsam, sadece burnunuzun resmini atar mısınz? İstemezseniz saygım sonsuz tabii
Tabi atarım
Çok teşekkür ederim, hemen yazıyorum 🥰
Takip attım, direk mesaj atamadığımdan dolayı
Gerçekten size yakışanı burun yapıyor kendide söyledi domuz burunu yapmam dedi
Hangi sehir
İstanbul
Butce nedir
Fark etmiyor
Yani en fazla €4000
Zengin misin
Hayır
Euro diyon
Türkiye doktorları artık € ile çalışıyorlar, hangi estetik doktoruna yazsan, fiyatlarınız €7000’den €9000 binden başlıyor vs vs
Eksigin varsa sponsoor olurum
Sponsor?
Kim niye tanımadığı normal bir insana sponsor olmak istesin?
Anlaticam
Burdan anlatamaz mısınız peki?
Yazmak zor mu
Bilemiyorum, başıma kaç defa geldi, bana ulaş bilmem şöyle böyle ama konuyla tamamen alakasızdı mesajlar
Hmm cok onemli ya KS hesabi :)
Niye bu kadar önemli
Niye onemli onu diyorum ozelden yazsan ne kaybedicem
Kaybedicen