Geceleri uyuyamıyorum sürekli terleme ve çarpıntı yaşıyorum burnum kanıyor
Ayak üstü uyanıkken sanrı ve hayaller görüyorum nasıl atlatırim bu süreci lütfen yardım edin
Şizofreni olmaktan korkuyorum doktora da gitmek istemiyorum deli derler diye
Geceleri uyuyamıyorum sürekli terleme ve çarpıntı yaşıyorum burnum kanıyor
Ayak üstü uyanıkken sanrı ve hayaller görüyorum nasıl atlatırim bu süreci lütfen yardım edin
Şizofreni olmaktan korkuyorum doktora da gitmek istemiyorum deli derler diye
Önce şunu bil bir gün buluşacaksın hepimiz toprak olucaz. Inancın varsa Allahin takdiri demek ki onu sizden cok sevmiş ki yanına almış. Teslimiyet muhim acıyi veren sabrıni da verecektir. Hergun çık yürü sahile in. O yoksa birileriyle otur sussan da beraber ol. Cok kotuysen pskiyatrist yardım al. Cennet bahçesi olsun mekanı.
Kardeşim Allah razı olsun tek tesellimiz inancımız zaten ve senjn dediklerin gibi
Sabretmye çalıyorum ama sin zamanlarda işsizlik stresi de vurdu
Allah'tan annem babam var onlarda olmasa intihar ederim galiba
Cevap
4Cevap
Lütfen doktora git uyku ilacı versinler hiç olmazsa uyu. Dine yönel birazcık inşirah suresi mesela kalp ferahlatıyor.
Kardeşim teşekkür ederim annem sürekli okur da ben kuran bilmiyorum ya maalesef ama Türkçe okurum olursa
Doktora gitmek istemiyorum ya psikolojik olarak o da beni tetikliyor: ( deliymisim gibi birde sicil olayı düşüncesi
Hayır doktora giden deli olmuyor. Zor günler geçirmişsin belli ki kafanı toparlaman için ayrıca youtube inşirah suresi yazıp dinleyebilirsin sürekli bi müddet sonra ezberleniyo
Destek almalısın psikiytariste bir git sen zor gunler yasiyorsun bunu da destek alarak atlatabilirsin
Biliyorum kardeşim ama gitmek de beni kısır döngüye sokuyor
Bir sey olmaz seni rahatlatir senin morale ihtiyacin var asil böyle yaoarak kendine zarar veriyorsun
Zaten sürekli derler diye diye bu hale geldik
Kardeşim Bunu en iyi bir destekçiyle atlatabilirsin arkadaşın Aile büyüklerinden biri veya sana destek olması gerekiyor
Komplek perişan haldeyiz inşalh atlatırız
başın sağolsunda neyden kaybettin kardeşini
elalemin lafına bakipta doktora gitmemezlik yapma dostum onlar o okuku bosuna okumadi bize hizmet verebilmek icin okudular
Bilmiyorum dostum denemem lazım
Sizin doktora gittiğinizden kime ne? Sizden önemli mi? Deli derler diye gitmemeye devam ederseniz gerçekten deliliğe gider o yol.
Bilmiyorum ama pek iyiye gitmiyorum ben ya sürekli kisir döngüdeyim
Ne oldu kardesinw
Beyin kanaması geçirdi
Kac yasindaydi
26
Ya cok gencmis belirtisi vs bisey varmiydi?
Biliyomuydunuz beyninde bi sorun vs varmiydi kusura bakma soruyorum ama cok kasilıyo vucudum bas agrisiyla geliyo ondan soruyorum
Sizi kırmak istemem ama lütfen daha detaya girmek istemiyorum bunaliyorum..
Böbrek hastasıydi komaya girdi,20 gün kaldı birden anevrizma geçirdi kaybettik
Anladim Rabbim mekanini cennet eylesin kusura bakma üzmek istemedim
Rica ederim kardeşim bakma sen bana sadece hatırlamak istemiyorum
Ama sormak istediğin varsa sor özür dilerim kIrmak istemem seni
Alla razı olsun
Umarim toparlarsin cok zor ama hayat bi sekilde devam etmek zorunda
Böbrek yetmezliği vardı 3 yıl diyalize girdi, ilk başlarda sürekli baş ağrısı şikayeti vardı önemsemedi garibim demekki.
Sonra vücudunda ödem varmış fark etti ama teşhis geç oldu böbrekler iflas etmiş.
Tansiyonu da vardı sonra birden kötü oldu beyin sant ameliyatı geçirdi beyin kanaması geçirdi kaybettik
Mutlaka doktora git ağrın varsa
Tansiyonum varsa, baş ağrıb varsa mutlaka doktora git ihmal etme
Böbrek sinsi ilerliyor ilerleyen zamanda ödem şişme yapıyor
Tabi bizde beyinde sorun yapmış ekstra beyin ödemi vardı hidrosefali diye bir hastalık
Cok cok teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?