Çok yemek seçiyorum ve mafeles kilo alamıyorum. Cici bebe yiyince aldım biraz ama onda yemeyi bırakınca alınan kilolar gidiyor. Önerisi olan plss
(44.5 civarıyım 50 olsam yeto)
(44.5 civarıyım 50 olsam yeto)
knk bulursan Allah rizasi icin bana da bi haber et yaa, hayatim boyunca kilo olmak sismanlik nasil duygu yasamdim yemin ediyorum artik kilo almak istiyom bende ama olmuyor yaa...
Kilo almak vermekten zor ya çözüm de yok
aynen oyle, kiloyu yemeyerek verirsin ya da az yiyerek ama kapasiteden daha fazlasini yiyemezsin ki iste sorun da orada sanki...
Büyük dert bizimki de
sorma yaa cocukluktan beri boyleyim ki, bi kilo alayim normal ideal bi kilo olayim disimi kiracam yemin ediyorum...
Taktik bulursan haber et bana
ben bulacam da ohooo simdiye kadar bulurdum heralde. Daha cok ye diyorlar sanki demekle oluyordu...
Tesekkur ederim🙏😇
Cevap
9Cevap
Kalorisi yüksek yiyecekler deneyin. ekmek, makarna, çikolata gibi
Biraz spor yap aç karna sonra iştahın açılsın yor kendini ve iyi bir besin çizgisi oluşturman lazım yediklerinden bir kaç kaşık fazla tüketmelisin
Ben de mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum. Noodle ye kanka
Fındık üzüm tarzı şeyler ye faydasını göreceksin
Yani kalori fazlası oluşturmak gerekiyor, boy kilo sonrasında alman gereken kalori miktarını hesaplamak sonrasında ise alman gereken kaloriden daha yüksek kaloriyi düzenli olarak almak ilk etap bu
Benimle 3 gün birlikte vakit geçirsen alırsın çok iştahlı yemek yiyorum😀😀
Nasıl kilo verirsin onun tersi
İstanbul'da olsan çözerdik
İnsanlar kilo vermeye çalışıyor heyyyy 😂😂
Önerim yok
Ekmek ye makarna ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?