Arkadasimin babasi kanser... Ne yapacagim bilmiyorum?

Kadersimin dostumun babasi hasta uzun zamandir dost kardes dedigim insan ile gorusemiyordum isteseydim zaman ayirabilirdim tabiki ama olmadi bende kendimce cok iyi degilim bu siralar... Yaz tatilinden beri gorusmedik ve bir kac defa gorusmek istedi gel goruselim dedi ama hep bir engel oldu gorusemedik neyse ki bana mesaj atti eski dostumu ozledim diye :( icim oyle yandi ki... Sonrasinda baya seyler yazdi ve zor gunler gecirdigîni soyledi bu zor gunlerinde beni cok aradi ama ben yoktum zoruna gitti :( babam kanser dedi bunu burada aciklamak istemezdim dedi ama bak dostuma bile sms yolu ile haber veriyorum dedi :( icim oyle yaniyor ki :( onu zor gunlerinde yanliz biraktigim icin :( bana ihtiyaci varken ben onu gormedim :( ona karsi cok utaniyorum benim gibi dost ve kardese lanet olsun :( hic ayri gecmeyen gunlerimiz vardi ama son zamanlarda mesafe girdi araya tabiki dostlar uzun zaman mesafeli olsada gorustuklerinde ayni sicaklik olur ama bu farkli :((( ne yapsam arkadaslar? Yanina gidesim var ama utaniyorum ne dicem ben ona? Melek gibi yuregini kirdim, kendimi oyle kotu hissediyorum ki...
Arkadasimin babasi kanser... Ne yapacagim bilmiyorum?