Tek bir çeşit ağrı yok birçok insanın farklı yerleri acıyor kendi bildiklerimden yola çıkarak söyle anlatabilirim:
Bel fıtığın olduğunu ve belinin tutulduğunu düşün normalde aniden sancı girip kıpırdayamayacak duruma gelirsin ya regl döneminde belin ağrıdığında her hareketinde ani sancılar girer beline fıtık kadar şiddetli bir ağrı olmaz ama sürekli devam ettiği için ağrıyı çok fazla hissedersin.
Kasıklardaki ağrı ise kan boşaltımı sırasında vucüdunun fazla çalışmasıyla birlikte meydana geliyor bu ağrıyı anlatmak biraz zor olacak ama sanırım şöyle anlatabilirim dirseğindeki derini sertçe aşağı doğru çek ve sakın bırakma bir süre sonra çok rahatsız edici ve hatta sancı girmesine sebep olack bir ağrın olur işte kasıktaki ağrıyla da biz böyle bir ağrı yaşıyoruz.
Karın ağrısı ise genellikle regl dönemindeki gaz problemi sonucunda oluşur ancak bu gaz sancısı tuvalete gideyim rahatlayayım tarzında değil daha çok sıkışmış ve bir türlü geçmeyen bir ağrıya sebebiyet veren bir gazdır.
Baş ağrısının sebebi ise özellikle migreni olan kadınlarda vücudun yorulmasına ve değişen hormon seviyelerine bağlı olarak çıkan bir durumdur. Migren ağrısını anlatmama gerek yok sanırım.
Regl döneminde en azından kendi adıma konuşmak gerekirse en çok yaşadığım problem hiçbir yerimde ağrı olmasa bile çok halsiz ve her yerim ağrıyormuş gibi hissetmemdir. Bunun da sebebini hormonlarım ani değişmesine ve vücudumun durmaksızın boşaltımla yorulmasıyla olduğunu düşünüyorum.
Bu bahsettiğim ağrıların şiddeti ve aynı anda ne kadarının yaşandığı tabiiki bireylere göre farklılık gösterir ama bu yazdıklarımın işine yarayacağını düşünüyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılBel fitigindan ameliyat oldum muneccimlik var mi
En İyi Cevaplar
+1 yılDismenoreli biri olarak; uyaniyorsun agriyla. Lavaboya gidip regl oldugunu goruyorsun. Miden delinecek olsa da ac karna aliyosun agri kesiciyi. Yatarsin yataga kivranirsin ilac etki etsin diye. Belin, kasıklarin agrir ama karin agrisindan hissetmezsin. Terlersin soguk soguk. Miden bulanir ama kusamazsin. Bayildigimi hatirliyorum bir kere. Ölümün kiyilari falan. İy.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya ne kadar cok abartiyorsunuz wii
- +1 yıl
Bu gerçek abartma değil. Dismenoroli bir kadın hastalığıdır. Genetiktir ve tedavisi yoktur.
Soran+1 yıluzuldum
- +1 yıl
Bayildim diyorum abartiyosun diyo :D
Okudumda, inan çok kötü geçirenler var aralarında bu dönemi.
Ukala, bencil, kibirli kadınlara dahi şevkat gösteresim geldi bir an.
Nedir bu kadınların çektiği? Bir regl dönemi, bir hamilelik... Sabır diliyorum...
www.google.com.tr/imgres10 Yorumla
+1 yılBu güne kadar anlayışsızlık yaptığım bayanlardan özür diliyorum şu anda harbiden üzüldüm yarısına kadar okudum kalan cevapları okumadım :)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılSac tutmaz, makyaj tutmaz, göbek davul gibi olur, bacaklar kalınlaşır, cilt yaglanır, sivilceler çıkar hele de normalde sivilce çıkmayan bir yüze sahipsen ya burnunun ortasında ya da alnının ortasında çıkar, sinir bozar, yüz vampir gibi olur soluk renksiz, her şey sana karşıymış gibidir, bir de üstüne trip atacağın biri yoksa karşına ilk çıkan insandan alırsın sinirini, o an karnı ağrımayan herkese sinir olursun, televizyonda hiçbi şey olmaz, hele bir de okuldaysan hocalar yatırmaz halinden anlamaz , üstüne mide bulantısı, uyumak istersin uyuyamazsın , midende sanki cup cup diye bir şey kaynar, sanki karnına yumruk atılıyormuş gibi saçma bir ağrı olur o ağrıyı kimse anlatamaz. Ölmek istersin. Allah'a yalvarirsin canımı al da kurtulayım şu ağrıdan diye. Ama olmaz. Ertesi gün de bel ağrısı başlar...
54 Yorumla
Soran+1 yılBunlarin hepsini sen mi yssadin bu genc yasta:)
- +1 yıl
Yaş gözetse keşke
Soran+1 yıluzuldum be
- +1 yıl
Genc yaşı bırak hepsi aynı anda oluyo :)
+1 yılHer ay ve herkesde aynı acı şeklinde olmaz. Ama şöyle izah edebilirim; hani böyle ishalsin ve karnına sancı girdi tuvalete gitmen lazım yerinden kalkıp lavaboya gittiğin an arasında karnında ki şiddetli sancının on katıdır, üstelik mıçarak kurtulamazsın, çekcen çare yok
30 Yorumla
+1 yılSanki görünmez bir el, karın, kasık, yumurtalık ne varsa içinizde mıncıklayıp, sıkıştırıp duruyor da organların hepsi can çekişiyor, hepsi kanıyor gibi hissettiren ve de tüm gün dolap taşımışcasına, tüm gün bulaşık makinesi sırtlamışçasına bir bel ağrısının eşlik ettiği lanet olasıca ağrı. İnsanın aklına cenin pozisyonuna girip, 2 gününü karanlık bir odada, su torbasına sarılıp, sessiz ve battaniye altında geçirme isteğinden başka bir düşünce gelemiyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılCinsrl istek oluyomu o donemde
- +1 yıl
Regl olmadan önce daha fazla olur, regliyken sancıdan başka herhangi bir şeye bile odaklanamazsın ne cinsel isteği..
Soran+1 yılCok zor br
Ilk gün inanılmaz kötü oluyor, ağrı kesici etkisini gösterene kadar ölüp ölüp diriliyorum ve bu olurken normal hayatına, okula devam etmek çok iğrenç oluyor. Ayağa kalksam diyorsun ama sınıftasın falan, zor yani. Neyse ki ağrı kesiciler var da tamamen kesmese de aldıktan yarım saat sonra çoğunu gideriyor ağrının. Herkeste ağrı olmuyor ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum
Şöyle diyeyim. Hani diyelim yoksa yürüyorsun ve o anda sokakta top oynayan kişiler var. Topa ayağıyla sert bir şekilde vuruyor. Ve senin o hassas bölgene geliyor. İşte şimdi bunuda o sancı gibi düşün. Topun sana sürekli makinalı tüfek gibi ardı ardına çarptığını düşün. İşte öyle bir şey. 😅😅😅
52 Yorumla
+1 yılErkeklerin çektiği en kötü karın ağrısından 2 kat fazladır emin ol. Sancıdan nefes alamazsın, ağlarsın, acillik olursun. Ne ağrı kesici ne serum ne iğne geçirir sancıyı. Sadece biraz hafifletir. Geçecek gibi dediğin an kasıklarına bıçak saplanmış gibi sancı girer, geçmediğini anlarsın. Bu yetmez gibi bir de bel ağrısı ve mide bulantısı çekersin. Çekilecek çile değil ama elden gelen bir şey yok.
24 Yorumla
Soran+1 yılZor kardesim
- +1 yıl
Halinize şükredin :)
Soran+1 yılBizdede sunnet var askerlik var dimi
- +1 yıl
Her ay böyle bir acı yaşamıyorsunuz anlamında demiştim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapiya gore degisir. Bazisinin beli agrir bazisinin karni. Kasiklarin siser ve kasilirsin. Vucudun su toplar karninda siskinlik olur. Canin ilk bir iki gun surekli tatli ister. Bunlarda sende gerginlik yaratir ve stresli olursun. Gogusleri agrir ve siser bazilarinin benm gibi. Ortalama 3-7 gun arasi surebilir
11 Yorumla
Soran+1 yıl7 gun mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir hafta öncesinden hormonlar yükselişe geçiyor huysuzluklar ates basmaları sabırsızlıkar baslıyor. regl günü bel ağrısı mı dersin karın ağrısı mı dersin. ellerini içine sokup yumurtalıklarını sıkmak istiyosun. bir taraftan da sürekli bir ıslaklık hissi. devamlı oturmana kalkmana yatmana dikkat etmek zorundasın. aman arkama çıktı mı çıkacak mı. kendini hep pis hissediyosun. ufff zor iş be.
21 Yorumla
Soran+1 yılCok zor ya
herkes icin deisik bir durum bu kimisinin hic agrisi olmaz kimisinin cok olur kimisininde normal olur gunleride deisir en az 3 en fazla 10 gun arasidir azi veya cogu sagliksz oluyo bel kasik ve karin agrir b genlde bazilarinin gousleri sisiyo agri yapiyo ama cok deisken dedim gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten bahsetmis kendisi yok
Soran+1 yılNasil dayaniyosunuz
+1 yılCok agrim olmaz. Regl olacagim gece biraz. Bir kaç saat öncesinden. Rahim derisi parcalanirken sanirim. Aman aman bir agri değil. Bicaklardan bahsetmisler. Hic öyle bir şey hissetmedim. Goguslerde hafif agri, belde biraz daha fazla, kasiklarimda biraz. İsimden gücümden cok alikoymuyor.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle anlatayım kişiden kişiye 3 ve 10 gün arasında değişiyor ama normal olanı 4-5 gün. Her saniye acı çekmiyoruz. Hatta bazılari hiç çekmiyor. Ben ilk 1-2 sene hiç acı çekmedim bazen regl olduğumu bile unutuyordum fakat son aylarda felaket bir karın ağrısı çekiyorum. Yani sizin şu midenizi bozunca çektiğiniz kuvvetli karın ağrısı bizde 4-5 gün sürüyor ve her tuvalete girdiğinde kan görüyorsun. Hem psikolojik hem fiziksel olarak pek iyi bir olay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kişilerde çok ağrılı olur benim öyle değil çok şükür bir kaç kez çektim o ağrıyı böyle nası desem sanki biri yumurtalıkları sıkıyormuş gibi oluyo adonislerin olduğu yerin içinde bir yerlerde :D Bu arada söylemeden geçemiycem insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da... hmmm...
"meraktan" gelir :D
çok araştırma herşeyi :D02 Yorumla
Soran+1 yılSenin basina ikiside gelmiş herhal
Cevap sahibi+1 yılBenim başıma ne geldiyse meraktan geldi için fesat senin ikinci bir şey yazmamıştım oysa ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanciyla aci arasi bisey tarif etmem cok zor. Ama ben cok kotu olurum midem bulanir yemek yiyemem su icemem ayaklarim buz gibi olur yaz kis hep corap giyerim o yuzden. Agridan sancidan yataktan cikamam aglamaktan helak oldugum gunler cok olmustur. Tuvaletimi yaparken afedersin ama şeyim bile acır yani sanki kesip parcaliyolarmis gibi gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde her ay yenileniyo:(
Cevap sahibi+1 yılAynen her ay ayni agri sanci
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasık-bel ağrısı bazen buna mide bulantısı da eklenebiliyor. Tarifini yapamam çünkü karin ya da mide ağrısı gibi bişey değil. Genelde ilk günü çok ağrı olur ama bu bunyeden bünyeye değişir. Evlenmeden önce babamın kucağında çok iğneye gittim. Şuanda sancim oluyor ama süründürmüyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılSizi seviyorummmm:)
Cevap sahibi+1 yılBende babam ve kocamı :)
Eski sevgilimle dışarı çıkardık bazen, yüzü çok asık olurdu. Çok hassaslaşırdı.. Fazla kelime konuşacak halde olmazdı ve çoğu zaman karnını ovalardı regl dönemlerinde. Hatta bir keresinde dayanamayıp sarılıp ağlamıştı bana ağrıdan. Çok kötü bir durum olsa gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani bazen çok fena üşütürsün üstüne bağırsaklarını bozarsın çok fena karnın ağrır bilirsinki tuvalete gidersen geçicek adet sancisi da tuvalete gittiğinde bile o ağrının geçmediğini düşün öyle bir rahatsızlık hissi üstüne bide kasık ağrısı üfff kendime acıdım şuan:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kisir dongu gibi surekli devam ediyo:(
Cevap sahibi+1 yılbir kaç saat çekmek durumunda kalıyoruz işte alışıyo insan zamanla
Beline çivili sopalarla vuruyorlar ce aynı anda karnında kırık camlar batarken için uzun tırnaklarla etin tırmalanıyormuş gibi ve damarların birbirinden kopuyormuş gibi... Gibi de gibi ahhhhhhhhhh!!!
05 Yorumla
Soran+1 yılDusunmek bile zor
Soran+1 yılBen bile korkuyorum
Soran+1 yılUzuluyorum be
Başta kendini sıcak tutmak zorundasın hele ki çorap giymiyorsan karın bölgenin altından iğnelenerek acı çekiyorsun tuvalette vajinada ağrı sızı olabiliyor Belin tutulmuş gibi ağırıyor ya aşırı duygusal ya da çok sinirli oluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSinir evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdetin ilk günü inanılmaz bir ağrı oluyor nadıl bir ağrı desem şöyle düşün erkeğin kasıklarına ağrı bir anda şiddetli girince nasıl dayanılmayacak bir hal alıyorsa aynen öyle oluyor hastaneye gidecek kadar kötü oluyorum bazen ama ağrı kesici veya sıcak şekerli su içince hafifliyor ağrı ancak böyle geçiyor ağlaya sızlaya ölüm gibi bir gün benim ve bir çok kız için
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((ağliycam bak
Gizli Üye(30-35)+1 yıleklem yerlerinde acayip bir ağrı oluyo anlatılmaz bişey bu özellikle bel v karnına öyle bir sancı giriyoki ben ilk 4 gun cenin pozisyonunda sıcak su torbasına sarılıp uyuyorum ve biri bişey soylediğinde sinirlerim geriliyo..
acayip bir duygu ya. 4 gün ağlıyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum09 Yorumla
Soran+1 yılgercekten zormuş
Cevap sahibi+1 yılzor ama butun kızlar için gecerli değil bazıları hiç ağrı bile hissetmiyo..
Cevap sahibi+1 yılben denedim ayağımada koyuyorum fayda etmiyo bacak arasına koyuyorum bide sırt ustu yatıp bacaklarını ayırırsan ağrı azalıyo.. gerçekten.
Soran+1 yılBen niye uzuluyorum size onu anlamiyorum:(
Cevap sahibi+1 yılinsan olanın acıması gerek yani.. senin kız kardeşin yokmu..
Soran+1 yılOndan sordum zaten
Cevap sahibi+1 yılbu siteninde bu yonu güzel...
Soran+1 yılEvet 1000 1 iyi var
- Sağlık konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılDikenli tellerden geçmeye çalışırken oran buran takılır ya aynen öyle
36 Yorumla
Soran+1 yılButun vucuttami
- +1 yıl
@3nokta benim ki böyle valla değişiyor herkesin
- +1 yıl
karnında tabiki
+1 yılEdemeyiz bilader , ateş düştüğü yeri yakar.. az biraz anlıyosam biz erkeklerin %90ı o ağrılı ilk günü (aşırı ağrı çekenlerin ağrısı) ağlayarak geçiririz heralde.. benm tanıdığım vardı iğne vurdurmak zorunda kalıyordu
00 Yorumla- https://youtu.be/ihqHaOz54iw
Birde bunu izlmelisin :)
16 Yorumla
Soran+1 yılCepten izliyemedim
- +1 yıl
Oldum öldüm dirildim :D tovbe olsun bida keske kiz olsaydik lafi ciksa agzimdan :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılher kadında o acı aynı oranda olmayabiliyor kiminin daha şiddetli geçerken kiminin daha hafif. Bu farklılık neye göre oluşabiliyor dersen fiziki ve psikolojik duruma, varsa kronik rahatsızlıklara, iç. hastalıklara ve kanal yollarının darlığına kadar değişebiliyor. Şuradan biliyorum bir çok kız kardeşim ve ablam var birinin o günü güle oynaya geçerken diğerinin sancılı ve gözyaşlarıyla geçiyor.
00 YorumlaKimi hiç agri cekmez , genelde rahimi ters ya da yan olanlar deli gibi agri çeker hatta agri dan bayılır , 3 le 7 gün arası , belinle kasık arasına bıçak sokmuş lar onu sürekli çeviriyor lar düşün
00 YorumlaSağlık konusunda 364 cevap paylaştı. her bayanda farklıdır.. kimi hastahanelik olur ağrıdan iğne yemek zorunda kalır.. kimi yataktan çıkamaz.. kimi hiç hissetmez bile..
02 Yorumla
Soran+1 yılBunye onemli
Böyle karnında bir ağrı, sızı, sancı karışımı bişey oluyor. Ben bazen ağrıdan ziyade dayak yemiş gibi acı çekiyorum valla heeer yerim ağrıyor. Böyle anlatınca üzüldüm halimize, yazık bize ya
13 Yorumla
Soran+1 yılKizlari seviyorum
Soran+1 yılHer erkegi degil:)
Ben pek sorun yaşamıyorum da sadece bir hafta boyunca her ayakta oluşumda arkadaşın kulağına bak bakalım birşey var mı diyip söyle bir yürür gibi yapmak çok sıkıyor. :-D
17 Yorumla
Soran+1 yılKulak yurumek anlamadi ben
Soran+1 yılKimin kulagina
- +1 yıl
Soran kardeşim deme amacı kan veya pislik var mı ya da yani belli oluyor mu diye bak demek istiyor yanlış mı anlamışım?
Soran+1 yılSen yanlis anlamissin salak
Yok öyle bir ağrı karın bölgedeki organlarını söküyorlar sanki bel ağrısı oluyor falan 4-5 gün sürüyor ağrı kiminde daha kısa veya uzun olabiliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil dayaniyosunuz hemde her ay
Soran+1 yılEskiden ilacsiz napiyorlarmiş
bazi insanlar gercekten coknagri cekiyor ben fazla agri cekmem ama en az agri. ceken ben bole belimin agrisindan oluorum bide benim basim cok agriyo gogusler agriyo kisacasi surekli tetikte olmak bile iskence daha ne olsun :p
01 Yorumla
Soran+1 yılHaketmiyosunuz:(
+1 yıliçinde minik bir canavar varmış ve bütün kasık bölgene yapışıp aşağıya doğru yılmamacasına çekiyor gibi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ay bide
- +1 yıl
maalesef
+1 yılnormal karın ağrısı gibi değil, daha aşağısı ağrır ama çok abartılacak bir ağrı değildir. Tabi karnını ve belini sıcak tutmazsan fenaaaa..
02 Yorumla
Soran+1 yılSouk olursa nolur
- +1 yıl
Daha çok ağrı olur hele ki bir de üşüttüysen çok beter...
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ilk 1yada 2 gün agridan sürünüyorum resmen. daha sonra biraz hafifliyor o aci. herkesin agrisi farkli oluyor kimilerinde cok yogun kimlerinde biraz daha hafif. bedeninde simseklerin cakmasi gibi bisey.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkeste farkli evet
herkeste farkli oluyo ama tarifi yok ya sisme oluyo kasiklarda orasi sanki uyusyo kramp giriyo orana sanki dayak atiyolar gbi bisey kvranysun sadece
00 YorumlaAnlayamassın oğlum nasıl anlatalım yaşamadan bilinmez karnını kesiyorlarmış gibi oluyor herneyse öyle birşey işte
01 Yorumla
Soran+1 yılOglum:)
Sağlık konusunda 481 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ağrıdan çok ruh hali değişiyor hormonlardan dolayı o da
01 Yorumla
Soran+1 yılCok asabi oluyosunuz
bayıltabilen bir ağrıdır ilk günlerinde şiddetlidir adeta yerlerde kıvrandırır
öldürün de kurtulayım bitsin bu işkence dedirten
kadınların özel günüdür saygı gösterin ve onlardan kaçın kurtulun!00 Yorumla
+1 yılsenin bacak arana vuruldugunda ne kadar aciyorsa biz o aciyi bir hafta cekiyoruz oldu mu yeterince acik?
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir yazdin ki vurucaksin sandim sakin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı mı bende hiç acı olmuyor, ama bazılarının karnı ağrır başı ağrır, ama ben şanslıyım bana birşey olmuyor :))
14 Yorumla
Soran+1 yılHic mi hissetmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBiraz hissediyorum. ama Hiçbir yerim ağrımıyor bazıları mesela karın ağrısından kalkamıyor yataklardan ben, ne kadar tuhafım hiçbir yerim ağrımıyor.
Soran+1 yılErkek olabilirsin sen
Cevap sahibi+1 yılAma kızım :)
Biri surekli beline sopa ile vuruyor boyle dakikada bir karninina iceriden fareler kemiriyor oyle bir aci
01 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsol tarafın felç olur sanki kemik dönmesi gibi hani elimizi çıtlatırız ya onun ağrısı var kasıklarında ve belin ağrır sanki sol tarafında un çuvalları tasımıssın gibi ve kasıklarınla karnın gaz sancısı gibi ağrı yapar
011 Yorumla
Soran+1 yılDusunemiyorum bile
Cevap sahibi+1 yıldüsünemezsiniz zaten:D
Soran+1 yılSunnet oluyoruz ama sen kesildigini dusun bide
Cevap sahibi+1 yılo acı 1 kere yasanır
Soran+1 yılAskerlikte var
Cevap sahibi+1 yılbu ülkede bu gidisle bizde askere gidicez çok yakında
Cevap sahibi+1 yılve askerlikte 1 yıl sürüyor
Cevap sahibi+1 yılbiz 40 50 yıl çekiyoruz bu sancıyı
Soran+1 yılBazi erkekler keske kiz olsaydim der bu soruyu gormeleri lazim
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yılCalismaktansa anasinin dizinde oturmayi istedikleri icin
+1 yılgel kanki ben anlatim
şimdi şöle... :D
ALLAH günahlara kefaret eder bu acıyı kadında. bu acıyı eziyet diye vermemiş Allah00 Yorumla
+1 yılAdetin ilk günü cok hafif bir sancı oluyor o kadar. Normalde agrisiz geciriyorum zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılSende normalmiş
+1 yılKasıklardan bacaklara doğru inen bir ağrı normal karın ağrısı gibi değil daha farklı ve o günlerde mide bulantısı falanda oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılButun vucut yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani bazen fermuara sıkısır...
Sonra serce parmagini kapiya kıstırırsın...
Dirseğini masaya carparsın.
Onun gibi..02 Yorumla
Soran+1 yılFermuar dehset aci yalniz:)
Cevap sahibi+1 yıl:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılMiymiy kizlarin abartmasi sadece 2 gun karin agrisi oluyor o da her dakika degio ara ara. Kiclari baslari acik gezerlerse daha cok agrir karinlarini sicak tutmalari gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılSende oyle galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılİshal olduğunu ve tuvalete gidemeyeceğin bir durumda olduğunu duşun... Öyle bir acı aynen benimki :D ama çok şukur ki çok uzun sürmüyor bende. 1-2 saat. Eskiden o kadar da olmazdı nazar değdirdim :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSanslisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBel ağrısı gibi oluyo aşağı iniyo. Bacaklarına sanki kan gitmiyor gibi hissediyorsun. Arada çok şiddetlenebiliyor bir iki dakikalığına. Kıvrandırabiliyor. Öyle. Anlatılmaz yaşanır bir yerde.
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılYok ya hiç gerek yok üzülmene. Regl o kadar güzel bişey ki. Kadınsın bir kere. Doğurgansın. Her güzel şeyin bir zorluğu olacak elbette.
Soran+1 yılSevdim seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gün çok kötü oluyo. Ağrı ta bacaklarıma vuruyo. Ağrı kesici bile bazen işe yaramıyo. Evin ortasında oturup bağırıp ağladığım günleri hatırlıyorum :(
11 Yorumla
Soran+1 yıluzuldum:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBikeresinde nerdeyse geberiyordum vala yorgani yırtım ısırarak ellerimle ortadan ayırdım canavar gibi :D Şimdi guluyorum ama inanilmaz birseydi yaa :( Eskisi gibi agrimiyor allahtn vala zamanla geciyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılGuldum:)
+1 yılBoyle sanki birisi bicaklar sapliyo gibi sonrada bicak sapladigi yere bastiriuo gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hiç hayalarına tekme yedin mi?
Kasıklarına vuran ağrı gibi.01 Yorumla
Soran+1 yılOndan okadar asabisiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen cok agrili gecirmiyorum ama bazen agrili oluyor tabi. Belim cok agriyor ve karnimin alti falan kasiliyor. Berbat bir agri
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ay bu zulum zor
Cevap sahibi+1 yılOlmaso gereken bu :)
+1 yılBunu merak ettigine inanamiyorum. Kotu bir sey bunu bil yeterli.
02 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeyi oku
- +1 yıl
Okudum?
Kisacasi mezara girip cikmak gibi olup dirilmek gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum
+1 yılBenim cok agirmiyor. 3-7 gun. Karninin iki yani ve kasiklarin agriyor. Alisiyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkeklerde daha dayaniklisiniz:)
- +1 yıl
Bende o sorun cok yok ama biliyorum cok agiriyor. Dogum sancisi da var kadinda sorun olarak, o daha da kotu. Erkekler yan gel yatsin. Oh hayat size guzel.
Soran+1 yılBizdede sunnet askerlik vs var
- +1 yıl
İyi anlayin iste.
Öyle bir soru sordun ki herkes gizliden yazmak zorunda kaldı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbir cogu acik bunlar normal seyler
Butun kizlarin agrir da benim agrimiyo bazen agriyo agriyincada tam agriyo...
02 Yorumla
Soran+1 yılOldumu tam uyo diyosun:)
+1 yılik gün çok ağrım olur benim de ama adaçayı+majezik benim baştacım:))
01 Yorumla
Soran+1 yılZor be
- Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılİlk gun biraz bel biraz karın sonrasında rahatım , sanslı kesimdenim ben: ))
04 Yorumla
Soran+1 yılSimdilik belki
- +1 yıl
Hep boyledi tabii ilerde ne olacagı belli olmaz ama: )
Soran+1 yılMenepoz
- +1 yıl
Ohoo kim bilir kac sene, umurumda degil suan: )
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat