Yutak kısmında yumru hissi yaşıyorum uzaninca da bu yumru hissi fazlalasiyor boynumun on kısmında şişlikte yok ama bu his beni çok korkutuyor birde boğazımda sıkıntı hissi var. Niye oluyor bileniniz var mı. Randevum 3 gün sonra.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boğazın şişmiş olabilir. Tiroid sorunun varsa tiroid iltihabı yaşıyor olabilirsin ya da geniz akıntın vardır.
Kanda tiroid degerlerim normal çıktı
Tiroid her zaman belirti vermez. Subklinik yani belirti vermeyen olabilir. Nodülün vardır. Usg ile bakılır belki.
Sürekli kan degerlerimde normal çıkıyor ama hiç şişlikte yok şimdi sağlık ocağına gidecem belki anlar
Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
gecmis olsun hastaneye gitsen daha iyi olur saglik sonuvta. ihmale. gelmez
Teşekkür ederim sağlık ocağına gittim bademciklerim şişmiş iltihaplanmis öyle dedi
anladim. tekrardan gecmia olsun hava degiaimi oluyor. havalar sogudu tam. hastalik zamani zaten dikkat edin kendinize😊
geçmiş olsun hemen bir uzmana git
Randevu yok sağlık ocağına gidiyorum
acile git onlar araştırma yaparlar tehlike olursa uzman hekimi çağırıyorlar
Bademciklerim iltihap kapmış crp değerim 19
peniciline veya muadili iğne yazar kısa süredegeçer yalnız iğne doktor kontrolünde olunmalı geçmiş olsun
Antibiyotik yazdı boğaz enfeksiyonu boğazda daralma hissi yaparmi sanki beni boğuyorlar nefeste alamıyorum astım hastasıyım zaten
yapar
biz hep yaşıyoruz o sorunu tiroid bezi
Tamam da kan tahlili yapıldı tiroid degerlerim normal
Tiroid olabilir
Kan degerlerim normal tiroid de birsey yok
Yağ bezesi de olabilir
Yağ bezesi olsa belli olur öyle birsey degil bu
Geniz eti şişmesi ya da bademcik hani bunlar da olabilir bende geniz eti şişmesi olmuştu alerjiye bağlı, yutkunurken ağrı ve boğazımda bir şey takılmış hissi vardı ada çayı gargarası ve karbonat gargarası yaptım geçti tabi üstüne doktorun tavsiye ettiği ilaçları da içtim
Bende sanki boğuluyorum gibi oluyor birileri beni boğuyor sizde de oluyormuydu
O zaman boğazınız nemli değil bol su içerek boğazı nemli tutmak gerekir, nemli olmazsa boğulma gibi hissiyat olur bende de olmuştu böyle 4, 5 sn de boğulur gibi sanki yutkunduğum yer birden şişip geri iniyormuş gibi hissetmiştim araştırdım bol su içtim geçti o günden beri yaşamadım bi daha
Bende birde panik atak var daha kötü oluyorum böyle olunca demin yolda bayilacaktim boğuldum sandim
Ya aslında psikolojik de olabilir seninki, hani bu tür durumlara kafa yorarsan aklını oraya verirsen bu tür hastalıklar peşini bırakmaz hani bu da olabilir böyle durumlarda aklını başka yere ver birşeylerle ilgilen ki birden uçup gitsin
Ama bol su içmeyi ihmal etme ne oluyorsa susuzluktan oluyor, temiz su içeceksin, musluk suyu asla içme
Inanır mısın bilmiyorum ama bir aya yakındır bu boğulma hissi bende var ve özellikle gece bu his daha fazlalaşıyor sanki birileri beni boğuyor gibi oluyorum nefes alamıyorum ve Aklım sürekli yutak kanseri olduğum düşüncesinde sürekli elim boğazımda acaba boğazımda kitle var mı diye düşünüp duruyorum aklımı kaybetmek üzereyim ölüm korkusu beni mahvetti.
2 ay önce göğüs hastalıklarına gittim bana astım teşhisi koydu ama ben astım atakları falan geçirmiyorum solunum testim ciğer filmin hepsi temiz çıkmıştı astım dedi artık bütün doktorlar birsey bulamayınca astım teşhisi koyuyor anlamsız astım ilaçları beni daha kötü yaptı bıraktım benim vücudumda enfeksiyon yüksek çıktı her neyse sonra iki ay önce başımın tepesinde şiddetli ağrı olmaya başladı heryerim uyusuyordu doktora gittim emg temizdi sinirlerde hasar bulunamadı sonra beyin mr çekildi temiz çıktı bu ağrım sonra geçti şimdi bu bir aydır bir anda gogusumde baskı hissi ve beni boguyorlar hissi başladı nefesim kesiliyor sürekli huzursuzum elim boğazımda neyim var bilmiyorum
Yatarken yastığı yüksekte tut, astım belirtisi o zaman bu, o amansız hastalıkta belirtiler daha farklı o değildir diye düşünüyorum, istersen bi doktora git korkulacak bişey yoktur, alerji astımdır o
Gogus hastalıkları uzmani alerji testi yaptırdı birsey çıkmadı
Hangi hastaneye gitti devlet mi özel mi
Özele git istersen hemen bulurlar neyin olduğunu
Özel hastaneye gittim gogus hastalıkları uzmanina
O zaman psikolojik bu, bu tür psikolojik vakalar da çok, bir şeyin yok ama varmış gibi hani bana kalırsa durum bunu gösteriyor
Dayım doktor sen astım olamazsın diyor mesela astım boyle olmaz diye dile getiriyor sürekli benim teyzem astım mesela sürekli öksürüyor öksürükten boğulacak sanki bende yok
Kafana taktığın için boğulma hissi yaşıyorsun aklını başka yere ver unutursun, benim de gözümde etrafa bakarken gözümün önünde böyle birşeyler uçuşuyordu bu durumu kafama çok takardım sonra psikolik olduğunu öğrenince aklımı başka yere verdim geçti şimdi görmüyorum öyle şeyler
BENİM yengeme de astım teşhisi kondu ama hiç öyle öksürme yok, alerji astım o da kapalı alanlara gelemiyor
Bugun sağlık ocağına gittim bademciklerin şişmiş birbirine yapışmış dedi iltihap olmuş boğulma hissim var diyorum birsey demiyor ben anlam veremedim boğazda enfeksiyon olur ama benim Boğazımda daralma hissi 1 Aydan fazladır var mesela gogusun on kafes kısmı içe doğru benim kafama taktım diye öyle içe doğru acaba herkesin oylemi bu Seger cevremdekilerin gogus kafesine bakıyorum çukurluk var mı diye
Onda da birileri boguyormus gibi hissediyormu
Nefes alıp vermede hırıltı var mı peki
sigarayı çok içersem oluyor içmezsem olmuyor
Boğulma değilde sürekli derin nefes alıp vermesi başladı, yengemde ilkbahar sonbahar ve kuru yaz sıcaklarında sıkıntılı
Sağlığın için Sigarayı bırakmanı öneririm, sigara dumanı hava yollarını daraltır tıkar çünkü hani bunun birde çekmesi var ilerisini düşünerek bırakmalısın sigarayı hemen
15 senedir içiyorum bırakmam zor biraz
Hastaneye git
Bademciklerim enfeksiyon kapmış