Baya teknoloji cahiliyiz ama Tinder'i biliyoruz neyse saka bir yana. Play Store'a Super VPN yaz. Indirdikten sonra çalıştırması çok kolay zaten. Connect'a bas o ayarlar kendisini. Sonrasında yeniden giriş yapmayı dene Tinder'a
VPN'nin calistigindan emin misin. Eğer çalışıyorsa senin komple telefon maç adresine bile ban atmış olabilirler. VPN'i bir test et. Yasaklı olan bir siteye girmeye calis eğer giriş yapıyorsa çalışıyor demektir.
VPN’ çalışıyorda numaram aynı ya farklı numarayla denesem olur mu ki ya da başka telefonda hesap oluşturup kendi telefonumdan öyle giriş yapsam olur mu ki
Ayni numarayla zaten giriş yapamazsın 🤦 Onu en başında söyledim ya zaten. Bilgisayar'dan başka bir Tinder hesabı olustur veya başka bir Tinder hesabına giriş yapmayı dene.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Numara ile kayıt olduğunuzda numaran yasaklanirsa yeni numara olmadan giriş yapamazsın.
O zaman ip ban da yemiş olabilirsin. VPN kurup giriş yapmayı dene. O değilde nasıl ban yemeyi becerdin ne yapmış olabilirsin ki
Vpn yi nasıl kurcam
Baya teknoloji cahiliyiz ama Tinder'i biliyoruz neyse saka bir yana. Play Store'a Super VPN yaz. Indirdikten sonra çalıştırması çok kolay zaten. Connect'a bas o ayarlar kendisini. Sonrasında yeniden giriş yapmayı dene Tinder'a
Nerden bileyim ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım 😅 iPhone kullanıyorum vpn diye bi uygulama indirdim şimdi ücretli mi peki
Yok değil. IP adresini değiştirmeye yarıyor. Bu sayede Türkiye'den yasaklanmış sitelere de girebilirsin bu da sana kiyagim olsun 😅🤪
Ee ama denedim şimdi olmuyo yine
VPN'nin calistigindan emin misin. Eğer çalışıyorsa senin komple telefon maç adresine bile ban atmış olabilirler. VPN'i bir test et. Yasaklı olan bir siteye girmeye calis eğer giriş yapıyorsa çalışıyor demektir.
VPN’ çalışıyorda numaram aynı ya farklı numarayla denesem olur mu ki ya da başka telefonda hesap oluşturup kendi telefonumdan öyle giriş yapsam olur mu ki
Ayni numarayla zaten giriş yapamazsın 🤦
Onu en başında söyledim ya zaten. Bilgisayar'dan başka bir Tinder hesabı olustur veya başka bir Tinder hesabına giriş yapmayı dene.