Bacak bel simit bölgesinde yağ toplaniyor ve kilo alsam da memeye yağ gitmiyor
Hem zagiflayip hem de kıvrımlı vücut yapabilir miyim acaba
Bacak bel simit bölgesinde yağ toplaniyor ve kilo alsam da memeye yağ gitmiyor
Hem zagiflayip hem de kıvrımlı vücut yapabilir miyim acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet mümkün az ye çok iş yap köye git 1 2 yıl kal çalış zayıflarsın köylerdeki kızlara dikkat ettinmi hep zayıflar😂😂
Koyde yaşamıyorum ama 😶
Gidebiliyorsan git
Azimli ve kararlı olursan mümkün
Emin misin
Evet, boy ve kilo kaç?
166 boy
68kiloyum
55 kiloya inersen istediğin vücut şekline sahip olabilirsin.
Uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Teşekkürler denerim
Peki kıvrımlı bir vucut yapabilir miyim 19 yaşından sonra meme büyümüyor diyorlar
İlk başta da dediğim gibi azimli ve kararlı olursan her şey mümkün, kadınların gelişimi 25 yaşına kadar da olabilir, memelerin küçük mü?
Evet A cup
80 beden mi?
Bedenle kup aynı şey değil biri dolgunlugunu gösterir diğeri bel çevresi gibi birsey
Kaç bedene denk geliyor
80 beden olup D olan da var AA olan da bedenle alakası yok yani
Anladım, ama galiba seninki o kadar da küçük değil yani. Boşandığım eşimin 70 beden di.