Yeme & İçme Elmalı yulaf topları nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Atıştırmalık yaptım. Tanesi sadece 30 kcal nasıl görünüyorlar. Çay demledim kar eşliğinde tadına bakıcam. Sen neler yaptın bugün ya da yapıyorsun☺️😬😄? Elmalı yulaf topları nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🤗Bende elmalı leblebi topları yapıyorum o da çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim ☺️ 2 0 Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir yemek kaşığı yulaf 35 kalori değil mi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir😂 Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel valla sen bu işi biliyosun he 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Bende istiyom 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen kek börek ye😂 Yorumla emineh +1 yıl Yok be onlari hic yemem Yorumla Soran +1 yıl Belli 🤭 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. sevmedim.afiyet olsun sana 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. Eline sağlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🤗
Bende elmalı leblebi topları yapıyorum o da çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim ☺️
Bir yemek kaşığı yulaf 35 kalori değil mi?
Olabilir😂
😂😂
güzel görünüyor ellerine sağlık :)
Hiç bir şey çay demleniyor hala
Güzel valla sen bu işi biliyosun he
yani tadi nasil ben alamadim tadinj
Bende istiyom
Sen kek börek ye😂
Yok be onlari hic yemem
Belli 🤭
sevmedim.
afiyet olsun sana