Sağlık Balıketliyim, kaç kilo vermemi önerirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Merhaba arkadaşlar Balık etliyim kaç kilo vermemi önerirsiniz cok zayıf sevmiyorum tesekkürlrr Balıketliyim, kaç kilo vermemi önerirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence orantılısın ama sorduğuna göre demek ki rahatsızsın. Bu durumda görünümünde incelemeyi sağlayabilmek için 15 kg civarı vermen isabetli olur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yüzün güzelse eğer fiziğin harika :D hatun dediğin etli butlu olacak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beni gordun mu hiç Yorumla aJax___ +1 yıl yoo görmedim işte yüzün güzelse fiziğine takılma gayet iyi Yorumla Soran +1 yıl Yuzumde guzel 🤣tesekkur edrm Yorumla aJax___ +1 yıl görmedim hiç görmek isterim ama anonimsin :D Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. kusura bakma sen balık etli degilsin sen kilolusun ve bi tik ustun obezite 0 0 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Ablacım göbeği erittin mi istediğin fiziğe sahip olucan,, olay gelsin şimdiden🥰 0 1 Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Kolay* Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 10 kilo verseniz özellikle popodan, güzel olursunuz bence 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 15-20 arası gitse olur gibi ama sporla vermelisin sarkmaları önlemek için. 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl 20 kilo vericenki tam istedigine gel ama. yaş var ve hayat şartları seni zorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence vermesen de olur ama 10-12 kg arasi gitse super olursun. Yüzünü de gorseydik keşke merak uyandirdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spor yapan biri olarak fiziğin gayet iyi neresini beğenmiyorsun ki 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınız kaç kilonuzu aşağıda yazmışsınızda Yorumla Soran +1 yıl 37😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yaşına göre fiziğin çok güzel neden kilo vermek istiyorsun fiziğinde beğenmediğin yerler mi var yoksa Yorumla Soran +1 yıl Yoo değil fazla iriyim sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şöyle o kemik yapındandır evde squat filan yapıyor musun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mevcut boyunu kilonu belirtseydin iyi olurdu ama 20 ye yakın vermen gerek spor ile fıstık gibi olursun😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Asansör fantezilerim var. Aklımı başımdan aldınız benden söylemesi :) 0 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Bence kendini hiç yorma gayet fit görünüyorsun. 1 0 Yorumla
ruthless899 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Balık et değil sismansiniz. 15 kg kadar vermeniz iyi olacaktır 0 0 Yorumla
Logan27 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Aslında çok kilolu durmuyorsun. Fizyolojik olarak iri yapılı birisin 0 0 Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl sekste balık etli seven erkekler de var ama 5-10 kilo arasında versen olur 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Palamut güzel bir balıktır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla PandaRiza +1 yıl Şimdi tam mevsimi. Yatıracan ızgaraya şöyle 😃 Yorumla Soran +1 yıl Acıktım Yorumla PandaRiza +1 yıl Hepimiz açız tatlım hepimiz açız. Herkesin açlığı farklı farklı 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilo vermenden cok fit olman onemli gobus biraz var. Ama baliketli hatun candir.. cokta saapmaa 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence cok seksisiniz baliketli haliniz cok iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur edrm Yorumla lovbdy +1 yıl Rica ederrimm 😙 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nedenki vermeye çalışıyorsunuz beğenmiyormusunuz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo begeniyorum Balık et mi kilolu uyum anlamadım Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Balık etlisiniz tabi gördüğüm kadaryla abartı bir göbek yok Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur edrm tlım Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Rica ederim Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. İri bir fizigin var kilon iyi bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstesemde aşırı zayıf olamam galiba Yorumla muratby +1 yıl evet iri kemikli dedikleri fizik bu. Ama gayet çekici duruyor Yorumla Soran +1 yıl Ölçülerde yağ çıkmıyor zaten ama maalesef iri olunca millet kilolu sanıyor Yorumla muratby +1 yıl Kilolu degilsin ama biraz karin yanlarini eritsen harika olur Yorumla
Burak167034 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu şekilde okey yani , kilo vermeniz nerden çıktı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şişman dıyenler oluyor da 😳 Yorumla Burak167034 +1 yıl Onlar ne anlar kadından , iskelet gibi ne o öyle 😂 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl En az 15 gitmesi gerekiyor teyzecim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mersi annecim Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Çok kilolu birisiniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mersi Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bence iyi görünüyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ti ye aldı millet tesekkur ederım Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı. Tahminen 15-20 kg ama yine iyisinn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 15 20 mi şişmanım o zaman ben 😂😂 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Yook zayıf nasıl olur acaba die düşündüm 😂😄gerci normal görmek lazım yav boy kilo kaç normalde Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 7-8 kilo yeter bence abla güzelsin :)) 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Verme verme böylesi daha güzel görünüyor 0 0 Yorumla
yarikizyarierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl kilo onemsiz ic guzellik ruh guzelligi onemli 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. kaç kilosun yazsaydın 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Balık eti az geçmişsin, 15 kilo kadar. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaklaşık 10 kg versen yeterli 0 0 Yorumla
Zordayımmx Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl şu an kaçsın yardımcı olurum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 68 bebişim Yorumla PandaRiza +1 yıl 1 kilo daha alsana bir şey deneyecez Yorumla Soran +1 yıl Izgara yapalım cız bız Yorumla PandaRiza +1 yıl Gel bekliyorum tatlım Yorumla PandaRiza +1 yıl Geliyor musun yavrum ateş geçiyor bak Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence iyisin ya 😋 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şişman mı dogru soyle 😂😂😂 Yorumla istanBULLy34-3 +1 yıl Hayır gayet seksi geldi sevgilin yoksa tanışalım Yorumla
Angaralıoerkek Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Boy kilon neki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 164 68 kilo Yorumla Angaralıoerkek +1 yıl 195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel bnce Yorumla Soran +1 yıl Size de maşallah Yorumla Angaralıoerkek +1 yıl Tkp eed Yorumla
PoineS048 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Gayet güzelsin sanırım evlisin de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur Yorumla PoineS048 +1 yıl Seni tanımak için neler feda etmez ki insan Yorumla
gizlikız4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Boy kilo? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 164 68 kilo Yorumla gizlikız4444 +1 yıl Boyun var.56 kiloya düşsen güzel olur Yorumla
By_boğa Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl En az 20 kilo vermen şart 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Afrikalı mı olayım 😂😂 Yorumla By_boğa +1 yıl Boy kaç ki Yorumla Soran +1 yıl 1 64 Yorumla By_boğa +1 yıl Kilo kaç Yorumla Soran +1 yıl 68😂 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı. Hiç verme bence süpersin 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Sağlık konusunda 689 cevap paylaştı. Boy kaç?165? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 164 Yorumla Jagras +1 yıl Vay be neredeyse nokta atışı :D Kilonda aman aman bir durum yok ama 5 kilo verirsen cillop olur ;) Bu haliylede gayet iyi Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur edrm evet hedef 5 Yorumla Jagras +1 yıl Reca ederim ;) Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. 15 kilo kadar 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. İyisin bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zayıf olamazsın gibi 10 yeter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet olamam ince bir bel geniş omuz yok maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem böyle de iyisiniz bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Bence orantılısın ama sorduğuna göre demek ki rahatsızsın. Bu durumda görünümünde incelemeyi sağlayabilmek için 15 kg civarı vermen isabetli olur diye düşünüyorum
yüzün güzelse eğer fiziğin harika :D hatun dediğin etli butlu olacak
Beni gordun mu hiç
yoo görmedim işte yüzün güzelse fiziğine takılma gayet iyi
Yuzumde guzel 🤣tesekkur edrm
görmedim hiç görmek isterim ama anonimsin :D
kusura bakma sen balık etli degilsin sen kilolusun ve bi tik ustun obezite
Ablacım göbeği erittin mi istediğin fiziğe sahip olucan,, olay gelsin şimdiden🥰
Kolay*
10 kilo verseniz özellikle popodan, güzel olursunuz bence
15-20 arası gitse olur gibi ama sporla vermelisin sarkmaları önlemek için.
20 kilo vericenki tam istedigine gel ama. yaş var ve hayat şartları seni zorlar
Bence vermesen de olur ama 10-12 kg arasi gitse super olursun. Yüzünü de gorseydik keşke merak uyandirdi
Spor yapan biri olarak fiziğin gayet iyi neresini beğenmiyorsun ki
Yaşınız kaç kilonuzu aşağıda yazmışsınızda
37😊
Valla yaşına göre fiziğin çok güzel neden kilo vermek istiyorsun fiziğinde beğenmediğin yerler mi var yoksa
Yoo değil fazla iriyim sanki
Yani şöyle o kemik yapındandır evde squat filan yapıyor musun
mevcut boyunu kilonu belirtseydin iyi olurdu ama 20 ye yakın vermen gerek spor ile fıstık gibi olursun😉
Valla harika duruyosun biraz daha alman lazımmm🥰
Sen vermesen de olur. Gayet orantılı vücudun.
Asansör fantezilerim var. Aklımı başımdan aldınız benden söylemesi :)
Bence kendini hiç yorma gayet fit görünüyorsun.
Balık et değil sismansiniz. 15 kg kadar vermeniz iyi olacaktır
Aslında çok kilolu durmuyorsun. Fizyolojik olarak iri yapılı birisin
sekste balık etli seven erkekler de var ama 5-10 kilo arasında versen olur
Palamut güzel bir balıktır
😂😂😂
Şimdi tam mevsimi. Yatıracan ızgaraya şöyle 😃
Acıktım
Hepimiz açız tatlım hepimiz açız. Herkesin açlığı farklı farklı 😃
Kilo vermenden cok fit olman onemli gobus biraz var. Ama baliketli hatun candir.. cokta saapmaa
Bence cok seksisiniz baliketli haliniz cok iyi
Tesekkur edrm
Rica ederrimm 😙
Nedenki vermeye çalışıyorsunuz beğenmiyormusunuz
Yoo begeniyorum Balık et mi kilolu uyum anlamadım
Balık etlisiniz tabi gördüğüm kadaryla abartı bir göbek yok
Tesekkur edrm tlım
Rica ederim
İri bir fizigin var kilon iyi bence
İstesemde aşırı zayıf olamam galiba
evet iri kemikli dedikleri fizik bu. Ama gayet çekici duruyor
Ölçülerde yağ çıkmıyor zaten ama maalesef iri olunca millet kilolu sanıyor
Kilolu degilsin ama biraz karin yanlarini eritsen harika olur
Bu şekilde okey yani , kilo vermeniz nerden çıktı?
Şişman dıyenler oluyor da 😳
Onlar ne anlar kadından , iskelet gibi ne o öyle 😂
En az 15 gitmesi gerekiyor teyzecim.
Mersi annecim
Çok kilolu birisiniz.
Mersi
bence iyi görünüyorsun
Ti ye aldı millet tesekkur ederım
Tahminen 15-20 kg ama yine iyisinn
15 20 mi şişmanım o zaman ben 😂😂
Yook zayıf nasıl olur acaba die düşündüm 😂😄gerci normal görmek lazım yav boy kilo kaç normalde
Hafif kilon var
7-8 kilo yeter bence abla güzelsin :))
ne balığı balina bu en az 15
Verme verme böylesi daha güzel görünüyor
kilo onemsiz ic guzellik ruh guzelligi onemli
kaç kilosun yazsaydın
Balık eti az geçmişsin, 15 kilo kadar.
6 veya 7 kilo vermen yeterli olur
Yaklaşık 10 kg versen yeterli
şu an kaçsın yardımcı olurum
68 bebişim
1 kilo daha alsana bir şey deneyecez
Izgara yapalım cız bız
Gel bekliyorum tatlım
Geliyor musun yavrum ateş geçiyor bak
Bence iyisin ya 😋
Şişman mı dogru soyle 😂😂😂
Hayır gayet seksi geldi sevgilin yoksa tanışalım
Boy kilon neki
164 68 kilo
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel bnce
Size de maşallah
Tkp eed
Gayet güzelsin sanırım evlisin de
Tesekkur
Seni tanımak için neler feda etmez ki insan
Boy kilo?
164 68 kilo
Boyun var.56 kiloya düşsen güzel olur
En az 20 kilo vermen şart
Afrikalı mı olayım 😂😂
Boy kaç ki
1 64
Kilo kaç
68😂
Hiç verme bence süpersin
Boy kaç?165?
164
Vay be neredeyse nokta atışı :D Kilonda aman aman bir durum yok ama 5 kilo verirsen cillop olur ;) Bu haliylede gayet iyi
Tesekkur edrm evet hedef 5
Reca ederim ;)
Neden veresin ki miss gibi seksisin
10 kilo verseniz yeter.
Böyle iyi karışma.
Buna sen karar vermelisin
giderin var
15 kilo kadar
Bi 10 kilo ver
İyisin bence
Öküz gibisin
Göbeği eritmelisin