Kalorisi az olucak eve pratik yapmalık veya hazır alınacak bildiğiniz tatlılar var mı?

Bi tık hızlı yazın...:)
Kalorisi az olucak eve pratik yapmalık veya hazır alınacak bildiğiniz tatlılar var mı?

Bi tık hızlı yazın...:)
Kesinlikle unu vs kullanma yulaf al sade yulaf onu robottan çekersen un gibi oluyor kalorisi yok denecek kadar az birazcık kakao daha sonra birazcık bal birazcık süt istersen birazcık kabartma tozu koyabilirsin daha sonra bunları karıştır kek harcı gibi olur zaten bunu güzelce pişir altına yağlı kağıt sermeyi unutma pişmeye yakın böyle üstüne birkaç parça Bitler çikolata koyabilirsin hiç kalorisi olmuyor diyemem ama olabildiğince düşüyor içine muz ezip koyabilirsin biraz daha keke benzer belki
Sağol buruniom djjxj
Yulafı rabbottan çekin un haline getirin 1 litre süte on yemek kaşığı yulaf unu koyun, yarım su bardağından biraz fazla pekmez koyun ve muhallebi gibi pişirin kaseye koyun soğutup yiyin, pekmez yerine içine rabottan geçirilmiş kuru incir kuru üzüm de koyabilirsiniz
Tatlı az kalori olmaz ama hafif olarak ekler güzel asko💛.
yapımı çok zor gelio
Heee, ondan başka bilmiyorum puding falan var işte
nasi ya sadece eklermi yiyon bak bu çok güzelmiş
Evet tatlı sevmem işte
Eig için sağol
Sen. Ve evet yürüyorum qjwqjwjhn
Haydaa. ama kendimi yiyemem
Ben yerim merak etme
korkmayta başladım
Teşekkürlerr
Mxndxkfms
Cevap
4Cevap
Bitter çikolata var kakoa oranı yüksek
Yulafı sütle kaynat üzere istediğin meyveyi ve tarçını ekle gayet güzel diet tatlı oluyor.
Amann boş ver sütlaç yap ye kaloriye takılma hsjdbdh
Kendi tarifimi veriyorum bi saniye anne gel buraya..
Ben hiç düşük kalorili tatlı sevmiyorum 😀o yüzden bilmiyorum ya
wertrytuyuhıjkjk
Bir küçük kâse yoğurtun içine evde ne varsa çilek, muz, elma doğra ve bir tatlı kaşığı da bal karıştır. Pratik az kalorili puding. Nasıl? 🤪😎
Benim yok
hee tamam knk
Dondurma en az kalorili tatlılardandır.
Dondurma
Puding
Tüm sütlüler
Havuclu muhallebi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?