Merhabaa 🌸
Benim için en pratik tatlı tavukgöğsü tatlısı. Daha pratik olanı da puding sonuçta pek bir zahmet gerekmiyor puding yapmak için 😅
Sizin misafirler geldiğinde hemen pratik bir şekilde 5-10 dakikada yaptığınız bir tatlı var mı?

Merhabaa 🌸
Benim için en pratik tatlı tavukgöğsü tatlısı. Daha pratik olanı da puding sonuçta pek bir zahmet gerekmiyor puding yapmak için 😅
Sizin misafirler geldiğinde hemen pratik bir şekilde 5-10 dakikada yaptığınız bir tatlı var mı?

Muhallebi tarzındaki tüm tatlılar çok pratik olduğu için hemen biraz kadayıf alıp şekerle tereyağıyla kavuruyorum. Küçük kaplara önce kadayıf ardından muhallebi ve üstüne tekrar kadayıf 🥳 daha ne olsun
Puding muhallebi gibi şeyler bana çok sıkıcı ve zor geliyor. Pratik cookie yapabilirim, kek, brownie, revani, crumble (bak bu en basiti), waffle, nutellalı krep, basit glutensiz vegan tatlı tarifleri... uzar gider
Nişasta helvası, bende yeni duydum ve yaptım sonuç mükemmeldi hem masrafsız hem çok kolay, Google dan tarife bakabilirsiniz pişman olmazsınız tavsiye ederim
Henüz tatlı yapma deneyimim olmadı. Fakat, günün birinde mutlaka bir şey bulup yapmak istiyorum.
Cevap
10Cevap
Tatlı yapamıyorum maalesef
Yemek ve tatlı benim işim.
Hangi meyveler hoşunuza gider.
Tatlı da sadece keskin tat mi yoksa yumuşak tat mi ararsınız?
Önce buna karar vermelisiniz.
pudding en kolay tatlı zaten
ben muhallebi yapıyorum sade ve kahveli olarak
un helvası da olabilir
Var seker irmik yag yumurta yogur fırına at serbetle çok güzel ve basit
Tatlı yapmam sadece yerim 🙂
Bir paket puding ve bisküviyle harikalar yaratılır 🔥
Kesinlikle harika bir yaş pasta çıkıyor ortaya bu iki malzemeden
Ben genelde pratik tatlı tarifleri sevmiyorum genelde kötü oluyor sjsj ama yemek pratik güzel olan çok pratik en iyisi dersen magnolia
Benim en sevdiğim e pratik tatlı sevgilimin memeleri
Bazen yapiorum kafama gõre:)
cikolatali sos ve eti petit beurre 😋😋
Biskuvi tatlısı belki birde kek:)
Cikolatalı meyve salatası
en pratiği fırından satın almak bence :d
Aşure
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?