Sağlık Günde 12 saat uyumak normal mi? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 günümün yarısı uykuda geçiyo :D Güncellemeler+1 yıl 10 saatten erken uyanamam valla Günde 12 saat uyumak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Normal değil ama 4-6 saat uyumaktansa keşke 12 saat uyusam 1 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl :(
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl E geriye ne kaldı uykucu şirin? :D 8 saatten fazlası nazlanmaya girer. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben de sizin gibiyim ama bu hiç normal değil 1 3 Yorumla aslıı_449 +1 yıl neden böyle oluyor Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl Çok uyumak depresyon belirtisi olabilirmiş Yorumla dincbeyer +1 yıl Olabilir Yorumla
Vural002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Hormanlara bağlı bi sorun olabilir veya stersten dolayı uyanmam istemiyor olabilirsin, dahiliye'den kan testi isteyebilirsin. 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 12 saat nasıl uyuyabiliyorsun bikaç gün biriktiriyor musun napıyorsun ya 😀 0 4 Yorumla aslıı_449 +1 yıl yoo her gün uyuyorum :D ama ölü gibi uyuyom hep Yorumla SimonRiley +1 yıl Uyuşuk üşengeç biri olursun yapma öyle 😀 Yorumla aslıı_449 +1 yıl zaten öyleyim :D Yorumla SimonRiley +1 yıl Yazarken bu cevabı alacağımdan o kadar emindim ki 😀 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Normal değil bence yani ben hiç uyuyamam o kadar saat 😅 0 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Normal değil. Kan değerlerine filan baktır isterse 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Uzuuun zaman önce o kadar uyumuşumdur😂 hatırlamıyorum bile 0 0 Yorumla
Zordayimm Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ne ettin kendine bu kadar uyuyorsun. Kalk biraz hareket et. Olmaz sağlıklı değil. Yarın senin için her şey yolundadır. 0 0 Yorumla
mussin27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl 12 saat az uyumuşun13 saat uyuman gerekir Neden öyle az uyudun 12 saat sen 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Biraz fazla kendine vakit ayır uykuya değil 1 0 Yorumla
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Boş günlerimde ben de çok uyumayı seviyorum gdhdg 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 518 cevap paylaştı. Hiç normal değil ben 6 saat uyurum hergün 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl 6 saatte uykumu alamazdım ben Yorumla Arifde38 +1 yıl Ben 5 saat uyuyunca daha dinç kalkıyorum 6 saat iyi geliyor Yorumla
ÇileliBayankuş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Biraz fazla ama uyumak güzel şey 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl bence de :) Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. 12 saat normal bir süre değil. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı. Bana o bile yetmiyor bazen. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maşallah , 3 günde 12 saat uyuyorum ben 😂 0 0 Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Sağlık konusunda 383 cevap paylaştı. 12 saat fazla ama 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Normal değil ama 4-6 saat uyumaktansa keşke 12 saat uyusam
:(
E geriye ne kaldı uykucu şirin? :D 8 saatten fazlası nazlanmaya girer.
Ben de sizin gibiyim ama bu hiç normal değil
neden böyle oluyor
Çok uyumak depresyon belirtisi olabilirmiş
Olabilir
Hormanlara bağlı bi sorun olabilir veya stersten dolayı uyanmam istemiyor olabilirsin, dahiliye'den kan testi isteyebilirsin.
12 saat nasıl uyuyabiliyorsun bikaç gün biriktiriyor musun napıyorsun ya 😀
yoo her gün uyuyorum :D ama ölü gibi uyuyom hep
Uyuşuk üşengeç biri olursun yapma öyle 😀
zaten öyleyim :D
Yazarken bu cevabı alacağımdan o kadar emindim ki 😀
Normal değil bence yani ben hiç uyuyamam o kadar saat 😅
Normal değil. Kan değerlerine filan baktır isterse
Uzuuun zaman önce o kadar uyumuşumdur😂 hatırlamıyorum bile
Ne ettin kendine bu kadar uyuyorsun. Kalk biraz hareket et. Olmaz sağlıklı değil. Yarın senin için her şey yolundadır.
12 saat az uyumuşun13 saat uyuman gerekir Neden öyle az uyudun 12 saat sen
Biraz fazla kendine vakit ayır uykuya değil
Boş günlerimde ben de çok uyumayı seviyorum gdhdg
Hiç normal değil ben 6 saat uyurum hergün
6 saatte uykumu alamazdım ben
Ben 5 saat uyuyunca daha dinç kalkıyorum 6 saat iyi geliyor
Biraz fazla ama uyumak güzel şey
bence de :)
12 saat normal bir süre değil.
Bana o bile yetmiyor bazen.
Ben de 12 saat uyuyorum.
Bende de oluyor yazık bize