Arkadaşlar bugün doktora gittim pcos şüphesi ile ama yumurta tembelliği var dedi inofolic yazdı 2 3 ay kullan kontrole gel dedi
Yumurta tembelliği olanlar var mı aranizda
Nasıl bir süreç bilgilendirme yapabilir misiniz
Arkadaşlar bugün doktora gittim pcos şüphesi ile ama yumurta tembelliği var dedi inofolic yazdı 2 3 ay kullan kontrole gel dedi
Yumurta tembelliği olanlar var mı aranizda
Nasıl bir süreç bilgilendirme yapabilir misiniz
Bende pcos var tedavi görüyorum bitkisel bir ilaç verdi doktorum ona ek olarak klomen diye bir ilaç yazdı onu kullanmaya başladım yumurta geliştirici ilaçlar bunlar bu süreci iyi takip etmek gerekiyor kontrollerini ihmal etme dengeli beslen ceviz fındık badem kabak çekirdeği gibi kuruyemişleri ye hamur işinden ve tavuk yemeklerinden kaçın meyveyi kararında ye çok fazla tüketme. Yumurta takibi yapılıp gelişme oluyorsa yumurta çatlama döneminde ilişkiye gireceksiniz. Ha yumurta gelişmiyorsa rahim filmi çekilir duruma göre bakılır çatlatma iğneleri verilir. süreç uzun sürebilir ama Allah kerim dua et 🤗 hayırlısıyla olur inşallah kendini üzme stresten uzak dur olmaz diyenlere aldırma gönlünü ferah tut Allah yardımcın olsun güzel haberler alman dileğiyle 🌼🌼
Doktor pcos yok dedi ama int baktığım bazı yerlerde yumurta tembelliği pcos yerine de geçiyor diye gördüm
Ha pcos yoksa iyi pcos dediğimiz polikistik over dediğimiz şey aslında Yumurtalıklarda küçük ve iyi huylu çok sayıda kistin oluşumudur. Yumurta tembelliği başka pcos başkadır verilen ilacı düzenli kullan ve dediğim gibi beslenme dikst edersen yumurtalıklsr gelişecektir emin ol hormonlarına bakıldımı acaba tahlil falan yaptırdın mı
İnt baktım polikistik over tıp dilinde yumurta tembelliği anlamına geliyormuş
Doktor sadece ultrason ile baktı kan tahlili yapmadı o yüzden 1 hafta sonra özele gitmeyi düşünüyorum burada devlet Hastanesi'nde doktorlar fazla ilgilenmiyor
Evet özel hastaneye git daha detaylı bakılıyor bnde öyle yapıyorum ve pcos varsa ultrason ile görünür zaten interneteki yazılara çok güvenmemeni öneririm özelde kan tahlili isteyeceklerdir muhakkak dilersen yaptırıp yanında götür.
İnt fazla inanmıyorum ama bazı kadın doğum doktorlarının bu konuda videolarını özlemiştim
Tedavi ve düzenli takiplle bebek sahibi oluyorsun bu süreçte dikkat et
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
Herkeste olabiliyor dogum yapmayan ya da uzun zamandir yapmayan kadinlarda gorulur. Yani biraz zor hamile kalirsin ama kalirsin
çocuğun zor olabilr
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?