Sağlık Pandemi döneminde maske cezası yediniz mi? bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Pandemi döneminde maske takmayanlara verilen cezalar geri silinecekmiş. Teşkilat biraz geç devreye girdi. s. s. Pandemi döneminde maske cezası yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. hayır yemedim. ama maskesiz gördükleri için tc almışlardı benden 0 0 Yorumla
atarlı72 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Uyarı aldm ama ceza yemedim ayrıca kovid olamadım çok şukur 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kurallara hep çok uyarım. 0 2 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Bilmem mi Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yoo sever beni polis manitam 0 8 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Ekmeğindesiiiiin Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Yok ki 😂 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Nası yok olum noktalama eksiğinden dolayı yanlış mı okudum bend Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Yok iste askim sen varsin Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl E ben polis değilim Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Şş sakalsız halin ne tatlıydı lan öhöm neyse dşsödms Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Celme mi takıyon lan sen bana jzjd Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Hıı dldmsms Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Yemedim Yemem de çünkü çok önem veririm 😅😊 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Olacağı buydu. Ceza yemedim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 kere yedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır yemedim. ama maskesiz gördükleri için tc almışlardı benden
Uyarı aldm ama ceza yemedim ayrıca kovid olamadım çok şukur
Kurallara hep çok uyarım.
Bilmem mi
😄
Yoo sever beni polis manitam
Ekmeğindesiiiiin
Yok ki 😂
Nası yok olum noktalama eksiğinden dolayı yanlış mı okudum bend