Evet edildim çok aşağılık bi şey kimse rencide edilmeyi hak etmiyor bence
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet edildim çok aşağılık bi şey kimse rencide edilmeyi hak etmiyor bence
Kardeşlerim amcamın yanında beni yerindibine soktular resmen bana aptal muamelesi yaptılar ve ben hiç bir şey diyemedim annemde onları onaylarcasina ses etmedi babam telefonla konuşuyordu o günü asla unutmam ve telefonumun notlar kısmına yazdım ama ne çare doğduğum günden beri aynı muamele evde farklı okulda farklı muamele görüyorum ailem dışındaki herkes çok zeki biri olduğumu söylüyor ama ailem beni aptal yerine koyuyorlar yinede onları affettim içimden
Sadece bununla kalsalar iyi annem, kardeşlerim sürekli ayrımcılık yapıyorlar ve ben kavga etmekten nefret ettiğim için konuyu açmıyorum sürekli içime atıyorum
Bana karşı iyiler ama sürekli hakaretlerinden bıktım bu yüzden onlara cevap vermiyorum ya da konuyu kapatıyorum öyle olunca onlarda bana sataşmıyor
Bir iş görüsmesine avmye gitmiştim benimle görüscek kişiyi aradım geldim dedim tamam dedi telefon kapandı beni aradı nerde oldugumu söylemeden niye kapattın koskoca avmde nerden bulucaksın dedi arkanızdayım magzanızda buldum ama siz kendi kapanan bir tlefonda bana sormak dinlemek yerine yargıladınız calısanlarınıza da bunu mu yaparsınız yok siz benimle calısamazsınız dedim tüm calısanlar ve musteriler baktı kimi güldü adam cevap veremedi ayıp oldu ama napim hak etti
Evet en yakın arkadaşımın yanında kız arkadaşım yerin dibine soktu bir de güldü hiç bir şey olmamış gibi ağlayarak eve gittim, ertesi gün de affetmiştim öyle seviyordum onu...
Kur'ana yeni gectigim sıralar hocam hasta olmuştu yeni hocamız gelmişti hafif kekeleyerek okuduğum için benimle dalga geçti herkesin içinde o an bıraktim birdaha gitmedim oraya seneler sonra başka kurstan ders aldım küçüktüm onda şu an olsa asla soyletmez kendisini rezil ederdim..
Cevap
15Cevap
Hayır edilmedim. ama bunu yapanlar karaktersizlerdir
Ohoo dislerim yamuk oldugu icin ailem hep milletin icinde kazik disli ne kadar cirkin gülüyon diyo o yuzden artik gülmüyorum surekli insanlara sen zayifsin benim kizim heryeri yag diyo bide geçen arkadasim yeni ise girdi ben öğrenciyim is ariyorum bulamiyorum milletin icinde yanina temizlikci olarak al dediler
Beni lisede her teneffüs bir hoca döverdi nöbetleşe doverlerdi.. bende akşam intikam alırdım ertesi gün yine yerdim dayagi
Sınavda kopya çekerken falan yakalandığım, herkesin içinde kopya çektiğim kağıtların alındığı olmuştu lisede. Belki o olabilir 😂
Müdür yardımcısı azarlamıştı lisedeyken asla rencide olduğumu düşünmüyorum en son s. olup gitmişti okuldan zaten hakkında çok şikayet vardı.
Bunu yapan insan değil...
Ama azılı suçlulara bu yapılmalı
Edilmemek için kalabalıklara girmiyorum maalesef insanımız çok zalim taş kalpli ve duygusuz...
Her gün rencide ediliyorum ama karşılığında ben daha çok rencide ediyorum o kişiyi. En son öğretmenim bana bağırdı ben de yazıklar olsun size diyerek kapıyı güm diye çarpıp çıktım😂
ders notlarını yakutça yazdığım için öğretmen bana kızmıştı.
Okul yollarında 1kez oldu oda saçma sapan bir şey kafaya takmadım bile hatta işime bile geldi
Şu ana kadar kimse etmedi, kendimi ezdirmem kolay kolay haklıysam.
Evet edilmistim çalıştığım yerde. Ve o an , o dakika işi terketmiştim.
Edildim evet birçok kez kırıldım ve küllerimden yeniden doğdum. Toplum çirkin
Herhangi bir şeyi eksik yapınca annem yanında kim olduğu hiç önemli değil bu böylemi yapılır ben boylemi öğrettim beceriksiz hiç bir işe yaramiyorsun yok bilmem nee
Beni tanıyan bunu deneyemez hatta aklının ucundan bile geçiremez fakat bu durum eleştiriye acık olmadıgım anlamı tasımıyor
Yazdıgımı iyi okuyup anlayabilseydin böyle bir yorum cvp felan vermezdin keyifli geceler
Evet , kullandığım ilaçlardan dolayı ter koktuğum için okulda herkes alay etmişti. Ayrıca arkadaşlarla kafeye gittiğimde garson gelip benim oturduğum yerlere oda spreyi sıkmıştı. Dilerimki onlarda aynı şeyleri yaşarlar
edilmedim edilmemde izin vermem birinin öyle bir şey yapmasına
Biyoloji hocamı bozmuştum 40 kişilik sınıfta öyle bir seye teşebbüs etti diye lisede ahahahhaah hey gidi günler
Çaliskan ve güzel olduğum için hep kiskanildim. Oyuzden bı yerden hep vurmaya çaliştilar k,, tklar.
Askerde bir bölük askerin önünde komutan tarafından rencide edilmiştim
Stabber kız arkadaşım vardı herşeyi unuturum ama onu aslaaaa
Çok kötü bir şekilde ettiler hemde 🥺
G*tleri yemez xmlsmdls
Bende edildim, hiç haketmediğim halde hemde.
Birkaç defa oldu. Ben çok sessiz ve sakin biriyim ondan heralde uğraşanım çok oldu
O haddi kimseye vermem
Haa sen o haddi buluyorum kendimdemi diyorsun
Konuştuğun söz oyle demiyor
İnsan olmak en guzelii, unvanlar önemli değil
Saygı hak edene
İllaki ama senin sorunun cevabı bu değil
Ne oldu çok merak ettim
lise stajımda, okulda gereksiz yerlerde.
Kavga çıkarmak istiyorsa edebilir
Evet oldu
cook
Edilmedim.
Evet
mallardi çünkü
Öğretmenim etmisti
Evet edildim
Ebet ama cevabı verdim
Edildim.
Niye noldu
Babam sağolsun