İlkokuldan beri akran zorbalığına uğradım. Taa lise sona kadar.
- İlkokulda tipimle dalga geçiyorlardı, mal diyorlardı hep eziyolardı alay konusuydum çok dayak yerdim özellikle hocalardan.
- Ortaokulda yine sen kıza mı benziyosun ve yine tipimle dalga geçilmeler devam etti hiç arkadaşım olmadı yine hep kullanıldım.
- Lise geçtim saçlarım uzun gene neyse ilk gün bir çocuk beni kız sandı lol! Taa lise 2 ye kadar yine kız sanıldım ezildim falan dalga alay konusuyum yine mal deniyor hocalar da arada geçiyor dalga. Lise 3ve4 de yine maldım sonra lise 4 de bir kız tenefüste tipini skm dedi yüzüme karşı. Hiç bişi yapmadım tabiki sonra bir kız gelip seni kim alır olm dedi.
- Lise'de adıma bir kıza mektup yazıldı kız ona aşığım sandı, başka bir kıza benim adıma +18 mesajlar atıldı yine ihale bana kaldı ve kız bana inandı bunu atan da benim sıra arkadaşım kendi hesabından atıyor diyor ki joursoul hesabımı çalmış (face zamanı) kız da kapalı bişi neyse inandı. Ben de okulumu değiştirdim sırf bu yüzden. 16 yaşımdayken bir çocuk sen kızmısın erkek mi dedi yolda bir 7 yaşındaki çocukta avmdeyken bu tip ne dedi.
- İnsanlardan korkuyorum sokakta rahat yürüyemiyorum terliyorum (zayıfım) herkesin bana baktığını düşünüyorum çok korkuyorum bıçaksız dışarı çıkamam hep biri takip ediyor beni sanıyorum.
- Dışarıdan soğuk ve hep ciddi gözükürüm bu yaşıma kadar hep garip diye nitelendirildim.
- Ben kimseye bir zarar vermedim hep efendi sessiz sakin iyi niyetli oldum düşeni çektim elimle kurtardım ama insanlara iyilik yaramıyo.
- 21 yaşına giricem hala bana zorbalık yapan kişileri yolda görünce stres yapıyorum rüyalarıma giriyor acı çekiyorum telefonumun kamerası hala engelli kendi çekmiş olduğum tek fotoğrafım yok kendimden nefret ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer